Coobcio Opublikowano 23 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 ACT organiczne, pracowac bedzie ciężko zuzywac sie wolniej jak wersja spiekowa i smiem twierdzic że 720-750nm na drodze utrzyma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 30 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Kolejna pamiątka z ostatniego pobytu w Warszawie Dotarły pierwsze graty do turbo: intercooler 600x300x100, silikony, kolanka aluminiowe, wskaźniki boost, egt i temp oleju oraz koc na turbo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asesino Opublikowano 31 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 Ile za takie berło ?? Dobre przyrosty ? Rozjebałeś system ^^ za***iście mi się Twój projekt podoba, wielki szacun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Przyrosty niezle doszło jakieś 20 koni i 30 niuta ale to ciągle za malo. Chciałem strzelić jeszcze raz ale berlo się zepsuło wiec trzeba turbic hehe. Dzięki miło mi to słyszeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Oddał byś mi lepiej ten tylny zderzak, za***isty jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asesino Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Ja bym wolal przod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 No to go rozbieramy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Hehehe przywiezcie mi body z zety Briana McCanna i moje możecie rozbierac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asesino Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Twój lepszy wg mnie:) Ale każdy ma swoje gusta, tamten bardziej na tor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Parę fotek z rolki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek1111 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 fajne fotki nyska 1 klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Dzięki Jarek fajnie to będzie jak wleci już turbinka - dni oczekiwania już zaczynają się dłużyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mlody98 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2017 A co z targami? Jutro jade i mialem wszystko opaczec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Nie zdążyliśmy z robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert83 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Kompleksowe podejście do tematu. No i za niedługo w końcu zacznie jeździć tak jak wygląda. Tego życzę oczywiście. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Kolejny warszawski strzał 26.04.2017 no to nie ma już odwrotu powiedziało się A trzeba będzie teraz powiedzieć B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmati9 Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Tak jak przypuszczałem, super wyszło! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Dzięki Mati cieszę się że się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hot_rider Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2017 takie listy płac były w modzie za czasów F&F, zdecydowanie to nie wygląda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2017 A mi też się podoba, ona ma wyglądać jak FF. YoungTimery też są z innej epoki, a cieszą oko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2017 +1 dla Kaktusa. Gdybym nie chciał by wyglądał jak F&F to by zostal seryjny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Haha dobrze jest i lista sie niebawem zgodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 jeśli mogę zapytać to od FMICa dostałeś coś za naklejenie ich logo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Zetka została wybrana pierwszym dzieckiem programu 500+ organizowanego przez Fmic i mam u nich spore zniżki na części do swojego projektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Batman Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Tak myślałem, więc ta naklejka jest jak najbardziej prawilna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi