MKa Opublikowano 30 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Żadna żenada, standardowe zachowanie Nissana Tylko Android Auto, Apple Carplay itp. zapewniają aktualne dane, reszta zawsze jest opóźniona, tak niestety to wygląda we wbudowanych navi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 30 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Odnośnie korespondencji odnośnie aktualizacji map do mojego QQ dostałem od Nissan Polska taką to odpowiedź: Szanowny Panie, Dziękujemy za kontakt z Centrum Obsługi Klienta Nissan. W nawiązaniu do poniższej korespondencji elektronicznej, uprzejmie informujemy, iż samochód o nr VIN:XXXXXXXXXXXXX jest objęty programem Map Care jednakże aktualizacja map bedzie dla Pana dostępna dopiero pod koniec trzeciego kwartału 2017r. W razie jakichkolwiek pytań lub wątpliwości pozostaję do Pana dyspozycji. Z poważaniem, Anna Kruk Centrum Obsługi Klienta Nissan w Polsce Godz. Otwarcia pon.- pt. 9:00- 17:00 tel. 0 801 64 77 26 e-mail: poland@nissan-services.eu www.nissan.pl Przecierałem oczy ze zdumienia jak oni traktują swoich klientów i nie mogłem uwierzyć w to co przeczytałem. Chcą mi dać aktualizację map z praktycznym stanem dróg ze 2016 roku dopiero na koniec 2017 roku. Żenada jakaś. Co Wy na to? Zając operatywność Nissana w stosunku do klientów to raczej można przyjąć,że jest normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubalon Opublikowano 30 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 A ja dostałem taką odpowiedz. wysłałem zapytanie ot tak ni z gruszki ni pietruszki nie wierząc że dostane taka odpowiedz, a tu zonk. Szanowny Panie, dziękujemy za kontakt z Biurem Obsługi Klienta Nissan dotyczący karty SD dla Nissana Qashqai. Z przyjemnością informujemy, że w dniu dzisiejszym wyślemy do Pana kartę SD listem poleconym z potwierdzeniem odbioru i szacujemy, że dotrze ona do Pana w ciągu 15 dni. Jednocześnie chcielibyśmy podkreślić, że przyznaliśmy Panu jednorazową, darmowa kartę ponieważ w momencie produkcji Pański samochod nie był wyposażony w najnowszą - w tamtym momencie - dostępna na rynku kartę. Program Map Care obejmuje samochody kupione po 1 maja 2016 (szczegóły: https://www.nissan.pl/dla-wlasciciela/akcesoria.html) Po nadaniu przesyłki żadne modyfikacje w adresie nie będą już możliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio Opublikowano 30 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 To jak juz dostaniesz to daj info z foto co wysyłają A ja znowu nie pamietam czy mam aktualna czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubalon Opublikowano 30 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Pochwale się :-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafiros Opublikowano 31 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 (edytowane) Ja też zapytałem o aktualizację map i jak widać w Nissanie mają odpowiedzi różne na różne dni tygodnia - moje pytanie było proste - czy mój samochód jest objęty programem Map Care - poniżej odpowiedź : W sprawie programu Map Care i aktualizacji karty SD , uprzejmie proszę o kontakt z dealerem , który powinien odpowiedzieć na wszystkie Pana pytania No to piszę do JM Chorzów I szybko do mnie oddzwonili z JM - samochód jest objęty programem Map Care - po świętach mam podjechać po odbiór karty . Edytowane 31 Marca 2017 przez rafiros Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubalon Opublikowano 31 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 Dotarła 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio Opublikowano 31 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 Krótkie dni mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grika Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2017 witam jestem nowy i wybaczcie jesli pisze nie tam gdzie trzeba. W grudniu 2016 zakupiłem QQ 1.6 N-Connect. Próbuję sie zalogować na tą aplikacje jednak cały czas mi wyświetla komunikat . mam zainstalowaną aplikacje YOU+Nissan i tam pisze mi zebym uzupełnił swój proll (krok 7/8) i uzupełniam i nic sie nie dzieje dalej widzi jakbym nie ukonczył rejestracji profilu . Co mam zrobić. Z góry dziękuje za odpwiedz Jeżeli rejestrujesz się nie korzystaj z przeglądarki Chrome tylko np z Firefoksa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasziek Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 mam QQ z 2016 roku (kupiony w lipcu) - tez lapie sie do tego programu Map Care. Ale czy mnie cos ominelo? Pojawily sie jakies nowe mapy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Dotarła Jakieś widoczne zmiany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klepa Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Najnowsze Mapy Europy 2017 dla marki: NISSAN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Czyli i tak każdy dostaje inne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubalon Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Zmiany raczej kosmetyczne, mam wrażenie że dźwięk komunikatów poprawili i trochę grafika taka czystsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasziek Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Tak z ciekawosci, gdyby sie komus chcialo sprawdzic - bylbym wdzieczyny. Czy nowe mapy maja juz te ronda kolo lotniska Balice? https://www.google.co.uk/maps/@50.0857991,19.80816,17z Pozdr Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Piszesz o rondach w liczbie mnogiej. Na mapce którą podajesz widzę tylko jedno - Krakowska / Na Lotnisko. Więc jak doprecyzujesz pytanie, to może "będzie mi się chciało" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasziek Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 (edytowane) Dobra, ja tylko nie rozumiem dlaczego kol. kubalon dostał V.1.1 a klepa V2. Edytowane 5 Kwietnia 2017 przez pawcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasziek Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Dzieki Andrzej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy_28 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Dotarła Hmmm, wygląda na to, że przysłali Ci nie bardzo aktualną mapę, bo teraz jest wersja Nissan Connect 3 Europe V2, a nie V1.1. Chyba, że nie rozumiem oznaczeń tych wersji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubalon Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 A tego to nikt nie rozumie ale i tak nowsza niż miałem, chyba :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Dzieki Andrzej! Drobiazg - Pulsar lubi, kiedy co jakiś czas w nim posiedzę ... a przy okazji mam dobry uczynek Dobra, ja tylko nie rozumiem dlaczego kol. kubalon dostał V.1.1 a klepa V2. Nigdzie nie widziałem informacji, że Klepa dostał aktualizację z V2. Znalazłem tylko jego info, jaka na obecną chwilę jest najnowsza karta ... co nie jest jednoznaczne, że taką dostał od "rozrzutnego" i "dobrotliwego" Nissana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 A to najnowsza karta nie jest tożsama z najnowszymi mapami? A to ciekawostka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juras2017 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Najnowsza na dzień kupna auta (rok kupna) a nie dzisiejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi