Edek01 Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 (edytowane) Dokładnie projektują tak abyś ty nie grzebał a częściej witał u nich na serwisie!!! Tak a to pokazuje jak ludzie zdziadzieli ,zdziczeli i srają pod siebie. http://motoryzacja.interia.pl/wiadomosci/polski-kierowca/news-popatrz-urwalo-mu-noge-zrob-zdjecie,nId,1671802?parametr=embed_linki Ale u nas w Polskim piekiełku cały czas aktualna modlitwa Polaka Edytowane 23 Lutego 2015 przez Edek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Odnoszę wrażenie że mamy na forum "wtykę" , jak zaczyna się dyskusja na jakiś temat to po paru sensownych wypowiedziach pojawia się na interii niejako podsumowujący zagadnienie artykuł ? Chyba ktoś czerpie z for motoryzacyjnych natchnienie Może by się kolega "pisarz" ujawnił ? Ps , nie nie jestem to ja ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Fergul co ty gadasz a wklej coś dla przykładu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Teraz nie odnajdę tak at hok , ale na przestrzeni kilku lat zdarzyło mi się brać udział lub czytać dyskusję na forum Nissana lub Mitsu. i dosłownie po tygodniu ukazywał się artykuł na Interii z danym tematem . A może to przypadek taki , zwykły zbieg okoliczności ? A modlitwa Polaka jest mi znana od dawna , chyba nie ma Polaka/Polki co by filmu nie "zaliczył/a" Cała seria o Adasiu Miałczyńskim jest wartościowa "Nic śmiesznego" "dzień Świra" "Wszyscy jesteśmy Chrystusami" "Baby są jakieś inne" ...pominąłem coś ? Teraz zdałem sobie sprawę z tego że tyle Miałczyńskiego jest we mnie ......aż strach , muszę o tym z lekarzem porozmawiać https://www.youtube.com/watch?v=9TAd5Bo1wJo#t=159 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Scena z flagą to właśnie Polska zdziczała do końca! Od jebało do końca rodakom przez 25lat wolności styropianowej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jano2d Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 wymiana żarówki honda jazz czas 1,5 godziny i podrapane ręce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregson Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Mondeo z silnkiem 1.0 Za rok sie okaze, ze 1.2 to standard a 1.6 to juz potwor http://motoryzacja.interia.pl/wiadomosci/pierwsza-jazda/news-ford-mondeo-1-0-ecoboost-malzenstwo-z-rozsadku,nId,1677314 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Zaledwie parę dni temu pisałem, że za rok, dwa będziemy pisać, że silnik 1.2 to duży motor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 (edytowane) Sąsiad ma C max 1.0 ecoboosta 125KM i dwie ciekawostki -pasek rozrządu mokry bo pracuje w kąpieli olejowej jak nasze łańcuchy! Specialny olej- zielony Castrola właśnie stworzony specjalnie do ecoboostów!!! Pali mu w mieście 11l w trasie 7.5 ! Edytowane 24 Lutego 2015 przez Edek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Turbawka kręci się 4000 obrotów na sekundę !!! To wymiana pierwszej turbiny jeszcze na gwarancji ? Ciekawe dokąd zaprowadzi motoryzację ten "trynd" silników kosiarkowych w limuzynach .....? ASO raz w tygodniu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Tragedia na trzech garkach Kur...paralityk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregson Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 (edytowane) Tragedia na trzech garkach Kur...paralityk :D Edytowane 25 Lutego 2015 przez gregson 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
njacek Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Tragedia na trzech garkach Kur...paralityk No nie da się ukryć. Dźwięk silnika masakryczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 (edytowane) A tu paralityk na tyrytutkach aby się wszystko kupy trzymało ,no kur..jak tak trzęsie szarpie Ale moment otwierania maski jak w horrorach myślałem że mu rękę odgryzie Edytowane 25 Lutego 2015 przez Edek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 W downsizingu mamy doświadczenie , jednocylindrowy Ursus Kiedyś gdzieś na jakimś Discovery oglądałem program o lokomotywie , facet opowiadał o przedwojennym modelu parowozu który rozwijał prędkość 155km/h masa zwrotna czyli wszystkie części ruchome tłoki , sprzęgi kół itd ważyły razem 12 ton i to wszystko przy tej prędkości zmienia kierunek 20 razy na sekundę !!! Tam jedyne drgania przenoszone były od połączeń szyn , wówczas jeszcze ich nie spawano Ciuchcia nadal żyje i jeździ z tą prędkością ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 (edytowane) Jeden cylinder ale wielkości dolniczki W naszym Volvo 240, 2.3 były tylko 4 tłoki ale wielkości popielniczki Edytowane 25 Lutego 2015 przez Edek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 To się 'nazywa" - silnik pracuje .... A nie tak ... jakieś brzęczenie muchy Najpierw krytykujecie by za chwilę wróciły 'tęsknoty" ...? Mnie też czasami się ckni ... tylko na wspomnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 (edytowane) Nowy no jak tu nie krytykować tego gówna bo inaczej tego nazwać nie idzie!!!! Ale proszę bardzo Nissan też zrobił silnik 3 cylindrowy waży 40kg i ma 400KM Edytowane 26 Lutego 2015 przez Edek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Siedzi chłopak u rodziców dziewczyny na obiedzie pojedli , popili kompotu.... przyszła Teściowa pyta niby tak ogólnie czy smakowało i zaczyna wynosić brudne talerze z córką do kuchni. przyszły teść czeka dalej na opinię zięcia ...... Chłopak się odzywa , " smaczne , ale d*py nie urywa ! Teściu na to "To poczekaj jeszcze trochę " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hydros Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Nowy no jak tu nie krytykować tego gówna bo inaczej tego nazwać nie idzie!!!! Ale proszę bardzo Nissan też zrobił silnik 3 cylindrowy waży 40kg i ma 400KM Amerykę odkryłeś ,maniol otym rok temu pisał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 (edytowane) Edziu ! Puenta kawału Ferula pasuje do Twoich fotek Czyli ... "d*py nie urywa " ... "to poczekaj jeszcze trochę :D ! Edytowane 28 Lutego 2015 przez nowy 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Fergul coś dla ciebie jazda po bandzie http://www.cda.pl/video/188636d5/Sranie-w-windzie-Prank Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fergul11 Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Takim szczochem odpłacasz mi za przychylność Tobie ? https://www.youtube.com/watch?v=Am8IO_5MGfw Żart oczywiście !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 (edytowane) Trza wiedzieć z kim trzymać. Edytowane 28 Lutego 2015 przez colins Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Cybulok ty wiesz z kim trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi