BEHAVCIO Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Panowie potrzebny mi schemat lub foto podłączenia świateł przednich a mianowicie tej kostki bo miałem popalone i teraz nie bardzo wiem jak były podłączone. I jeżeli ktoś ma to schemat działania manetki świateł , chodzi mi o te blaszki w środku bo coś nie bardzo mi stykają i nie wiem czy da się naprawić czy lepiej kupić nowa. Na allegro cale stoją po 40 zl jakby ktoś miał taniej pisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vixo Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 a co za pojazd ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BEHAVCIO Opublikowano 14 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2014 yyyy Nissan 100 NX pod avatarem tez jest 93r. 1,6 16V . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.