Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

[J11] Akcesoria do Qashqai

Makrys
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

W jednym reflektorze w oddzielnych  komorach są 3 żarówki H4 ,W5W ,PY21W !!!

Manix przecie masz taką samą lampę zapominałeś o PY21W ??? :D

Edytowane przez Edek01

http://www.torbysamochodowe.pl/product-pol-3941-NISSAN-QASHQAI-II-2014-TORBY-DO-BAGAZNIKA-4-SZT-.html

a takie coś znalazłem może komuś się przyda
torby do bagażnika dedykowane do modelu - fajne choc trochę chyba drogie (moje zdanie)

http://www.torbysamochodowe.pl/product-pol-3941-NISSAN-QASHQAI-II-2014-TORBY-DO-BAGAZNIKA-4-SZT-.html

a takie coś znalazłem może komuś się przyda

torby do bagażnika dedykowane do modelu - fajne choc trochę chyba drogie (moje zdanie)

Bardzo ladne i eleganckie, cena to pojecie wzgledne.

Sam rozwiazalem problem Kitmonsterem 65 http://www.snugpak.com/outdoor/rucksacks/kitmonster-65, wchodzi wszystko nawet kalosze dzieciakow do osobnej specjalnej kieszeni :).

• 3 tygodnie później...

Dziś mi przyszła taka listwa - jak wrócę z pracy to zamontuję. :) Jakoś z tego całego chromowanego srebra ten mały dodatek najbardziej mi się podoba. No może jeszcze pampersy pod zderzaki ale puki co cena jest zabojcza

01%5B866%5D.jpg?t=1451989362357

Edytowane przez Pieer

Mam takową,brakuje mi na drzwi,ale cena zaporowa.

No wiem,też czasami stoję obok mojego i porównuję oczami wyobraźni....

Ale w salonie na ciemnym mi sie podobają te listwy.

No to zalozylem sobie progi, na razie nie zrobilem zadnych fotek, postaram sie w weekend ale efekt jest bardzo podobny do tych "reklamowych". A zalozylem dlatego, ze tesciowa spadla mi na prog z moca calego majestatu i niestety albo zignorowac albo malowac albo progi. Auto wyglada teraz bardziej premium ale nie ryzykowal bym raczej stawania na te progi z racji bliskosci do powierzchni metalu. To ma raczej chyba z zalozenia chronic przed przypadkowym otarciem niz zachecac do stawiania na tym stopy. Produkt turecki :).

$_57.JPG

• 2 tygodnie później...

Jak wygląda montaż takich progów - jakas taśma dwustronna? Nie będzie się pod tym zbierać wilgoć lub inny syf a potem wycierać lakier i powodować jego uszkodzenie/ korozję?

Dokładnie taśma dwustronna 3M , powierzchnię odtłuszczasz , suszysz , możesz podgrzać i kleisz .

Szukałem wczoraj po Ali listew na drzwi do J11 chrom,ale nie ABS i ni ma :(

Szukałem wczoraj po Ali listew na drzwi do J11 chrom,ale nie ABS i ni ma :(

A patrzyles na Ebay'u?

Edytowane przez CaptainRandall

Nou...zerknę zaraz :D

Ufff! Ale ne ma :D

Jacko podziel się linkiem jak znajdziesz- ja też poluję na dobrą listwę.

A`la oryginał są faktycznie tylko ABS-y To co znalazłem w stali jest dla mnie trochę przyszerokie

ABS:

http://www.aliexpress.com/item/Hot-Selling-ABS-Chrome-Side-Door.

-Body-Moulding-Trim-Cover-Streamer-4pcs-For-Qashqai-2014-2015/32517058414.html?aff_platform=aaf&aff_trace_key=db140f28850f452b92e0e0ee796e0b6a-1453063592671-02863-2NRfMRRf2&sk=2NRfMRRf2%3A&cpt=1453063592671&dp=79.173.19.232-MDu6Ic9kVrQ

Zalazłem i stalowe,ale wyglądem odbiegają od wzorca oryginału.ABS prościej im uformować...