Baran Opublikowano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 Collinsie, ale ile przepłacę 5 złociszy(doliczając przesyłeczkę) ? Co nie zmienia faktu, iż chętnie przyjmę olej i filtry ze sprawdzonego źródełka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 17 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Oczywiście,nikt nikogo nie namawia do takich czy innych zakupów,jest w tym względzie dowolność.Czasami zaufanie do danego sklepiku jest silniejsze niż oferta wysyłkowa. Akurat w mojej okolicy jest kilka sklepów moto,ale ceny mają wyższe niż ta z a...o nawet z przesyłką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio Opublikowano 17 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Ale jest możliwości odbioru osobistego, więc po co jak mogą wysłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 17 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 No takTy masz blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peceq Opublikowano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Kupiłem dzisiaj filtr oleju do QQ 1.2 oryginalny do 1.2 TCE marki Renault....25 zł Taki sam o tych samych numerach do QQ 1.2...107zł!!! ale do nissana!!!! Przecież to jest totalne przegięcie.Ciekawe na jakim etapie sprzedaży generują się takie ceny??? Skad wiedziales ze ten do renault bedzie pasował? Wyslane z mojego Xperia Z3 Przy uzyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Są numery zamienników.Do Qashqaia 1.2 Pasuje Purflux L441 a Renault jest jego zamiennikiem stosowanym w serwisach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieer Opublikowano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Zastanawiam się ostatnio nad montażem czujnika martwego pola. Na serwisach aukcyjnych cienko o zestawy ale cos udało się znaleść. http://allegro.pl/czujnik-martwego-punktu-2x-sensory-czujniki-pola-i6612615311.html Co o tym sadzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Ciekawe to jest....mój czujnik od pewnego czasu jest dość nadwyrężony i boli,czasami przydałoby się takie zastępstwo. Mówiłem o szyi,...jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieer Opublikowano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 no i mało roboty aby to zamontować. Pytanie tylko jak ten wynalazek bedzie działał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Spróbuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieer Opublikowano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 no właśnie Jaco może ty zobacz 1-szy jako nasz ojciec przełożony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Nie nada,sporo mam budżet na takie wydatki przekroczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasziek Opublikowano 31 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2017 Hej, Korzystacie z jakis organizatorow do bagaznika - jakies torby, skrzynki? (nie chce miec siatek przypinanych) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 8 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Nie wożę takich rzeczy.W kole zapasowym mam zapasowe żarówki,komplet wkrętaków(wymienne końcówki) kamizelki (dwie) W kieszeniach bocznych pojemnik na olej 1L,płyn do mycia szyb,mały ręcznik....a w bagażniku koc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_1998 Opublikowano 8 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 ....a w bagażniku koc Planujesz poleżeć pod QQ, czy ogrzewanie nie działa...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio Opublikowano 9 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Okrywa na noc, żeby rano odpalił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 9 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Planujesz poleżeć pod QQ, czy ogrzewanie nie działa...? Gdyby to miała być prawda,to nie jeździłbym już Kaśką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 9 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 U mnie tymczasem od zawsze nieodłączny gadżet w bagażniku, to klucz krzyżakowy do kół. Poza kocykiem jak u Jacka oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 9 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 A wiesz,że też go mam! Zwykły chromowany Chińczyk ze składanymi dwoma ramionami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 9 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Kocyk to rzecz niejako niezbędna, niezależnie od wieku zawsze się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 9 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Bo "krzyżak" naprawdę ułatwia zadanie w przypadku wymiany koła na drodze. Bo krótkim kluczykiem fabrycznym, to czasem zejsrać się można, a odkręcić się nie da. Szczególnie, gdy wcześniej w jakimś warsztacie do kół dopadnie się niewyżyty Tadek z kluczem pneumatycznym. Inna sprawa, że już nie pamiętam kiedy ostatnio guma mi pękła , no ale lepiej chuchać na zimne niż później stać na drodze i korzystać jedynie z kocyka w oczekiwaniu na pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adriel Opublikowano 13 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Mam taką antenę. Wygląda bardzo dobrze i dobrze się trzyma. Tym nie mniej siła sygnału jest znacznie słabsza niż z bata. W mieście daje rade ale w trasie juz gubi słabsze stacje. Jak Ci zależy na mocnym sygnale to musisz wyjąć radio i wstawić wzmacniacz pomiędzy anteną a radiem. Tak przy okazji - antena do DAB nie różni się zasadniczo od analogowej. Ta płetwa także odbiera DAB. Masz oryginalną? zastanawiam się nad zmianą tylko nie wiem jaka cena: Antenta „płetwa rekina”, czarna (Z11) KE280-99991 Czy ktoś zmieniał jeszcze i może się wypowiedzieć w kwestii sygnału? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herson Opublikowano 13 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Lepsze pytanie, czy wzmacniacz antenowy spełnia jakiekolwiek zadanie?? Z dotychczasowego doświadczenia wiem, że wprowadzał dodatkowe zakłócenia, ciekawi mnie jak by to było w tym przypadku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drds Opublikowano 18 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 (edytowane) Dla poszukujących tańszych zamienników pampersów - chińska podróbka https://www.aliexpress.com/item/ABS-Front-Rear-Bumper-Protector-Skid-Guards-Plate-2-pcs-Accessories-For-Nissan-Qashqai-J11-2014/32564103078.html Cena z przesyłką 118.22 dolarów Edytowane 18 Marca 2017 przez drds Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio Opublikowano 18 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2017 Jakie 118? 66 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi