Smakor Opublikowano 25 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2022 https://moto.pl/MotoPL/7,88389,20465567,nissan-qashqai-black-edition-ceny-w-polsce-30-sztuk-dla.html Czyli czarne... felgi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 25 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2022 MirekCC i JasiQ posty usunięte.Następne personalne wycieczki poskutkują banem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzyk Opublikowano 25 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2022 "Klienci mogą liczyć na rabaty, które obniżają ceny do 105 450 zł i 126 750 zł. " Pewnie cena tego modelu nadal aktualna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MirekCC Opublikowano 25 Października 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2022 MirekCC i JasiQ posty usunięte.Następne personalne wycieczki poskutkują banem.Popieram.Wysłane z mojego 2201116PG przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karmel Opublikowano 16 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2023 Zna ktoś indexy tych felg z wersji black edition? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 5 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2023 Ehhhh... i mnie wczoraj dopadła niewdzięczność narodu zmotoryzowanego..jakaś p!@#$%^&a wgniotła mi tylny zderzak,nieznacznie,ale jest.Wyskoczył ze ślizgu,urwany jeden zaczep na listwie nadkola i niewielkie dwie rysy na czarnym zderzaku koło zaślepki śruby.Wczoraj to wszystko naprawiłem,zostały tylko rysy na później...ale przy okazji zobaczyłem że tylne klocki wołają o wymianę,została cienka skórka.Pochwalcie się jak wymienialiście,to na jakie? Nie chodzi tu o cenę,bo rozpiętość jest duża (40-do ponad 300) tylko o ścieranie hałas przy hamowaniu(pisk) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzyk Opublikowano 5 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2023 (edytowane) poprawka Ja wymieniłem przód przy 20 k km. Gdy pokrzywiły się ori. Obecnie 108 kkm. TEXTAR. Zestaw. I jeszcze istnieją. Ale jest popiskiwanie w lecie. Edytowane 5 Września 2023 przez Brzyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 5 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2023 Przód to mam Zimmermanny,ale mnie chodzi o tył.Ale dzięki,jak mówisz że popiskują to TRW odpada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzyk Opublikowano 5 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2023 JACKu - pomyłka - mam textary popiskują . TRW miałem we fiacie z tyłu - ale - dosłownie pod koniec użytkowania - wykruszyły się. Kiedyś - ale to na prawdę kiedyś miałem lucasy i także piszczały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MirekCC Opublikowano 5 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2023 Dwa lata temu zmieniłem przód na ATE.Bez najmniejszych zastrzeżeń.Dwa miesiące temu przyszła pora na tył i też kupiłem ATE.Ponownie bez zastrzeżeń.Wymieniając tylne klocki nie podłączaj żadnego komputera tylko po wypięciu wtyczki, na styki zacisku daj 12V aż się tłoczek schowa.Jak pomylisz biegunowość to zacznie się wysuwać i wtedy uważaj żeby nie wypadł.I tyle różnicy pomiędzy zwykłym a elektrycznym ręcznym.Wysłane z mojego 2201116PG przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tz4 Opublikowano 5 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2023 Wymieniałem dwa lata temu na ATE, nic nie piszczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 5 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2023 Myślałem też nad ATE bo miałem cały zestaw w NOTE i było ok.Ale polecono mi też ceramiczne QUARO,nie piszczą ,nie pylą dobrze pasują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MirekCC Opublikowano 5 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2023 Ja odpuściłem ceramikę bo to najlepiej z tarczą wymieniać żeby był pożądany efekt.Więc poszedłem w ATE i jestem zadowolony. Nie piszczą i pylenie też jest niezauważalne. Poprostu fajne klocki. Wysłane z mojego 2201116PG przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 5 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2023 Ok,dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeks Opublikowano 20 Marca Udostępnij Opublikowano 20 Marca (edytowane) Fajny dodatek. Nic nie wpada pod fotel i telefon ma wygodnie. Prawy trzeba będzie trochę poszerzyć w przedniej części bo fotel jeszcze nie "rozgnieciony". Edytowane 20 Marca przez romeks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabber1981 Opublikowano 29 Marca Udostępnij Opublikowano 29 Marca Sluchajcie wiem, ze to nie wlasciwy post ale pilna sprawa , czy ktis moze orientuje sie ktory bezpiecznik w J11 2017rok odpowiada za klakson ? Pilnie mysze wylaczyc klakson bo na kazdym zakrecie zonie trabi a nie ma mnie w kraju i jedyna opcja wyjecie bezpiecznika poki nie wroce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 30 Marca Udostępnij Opublikowano 30 Marca Prędzej pójdzie wyjąć wtyczkę z klaksonu.W komorze silnika blisko zbiornika do spryskiwaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franek2000 Opublikowano 30 Czerwca Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca Hej, szukam uchwytu grawitacyjnego do telefonu na środkową kratkę nawiewu do J11, taki który nie będzie odstawał za bardzo i dobrze się w tym miejscu trzymał. Możecie polecić jakiś konkretny model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aquariusmax Opublikowano 30 Czerwca Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca W J11 nie ma problemu, może być taki za 8 zł z marketu, zwykły, ściskany, ale nie grawitacyjny. Grawitacyjny dowolny z Ali. W J12 to dopiero jest problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jani Opublikowano 30 Czerwca Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca Ja posiadam na magnes i sprawdza się bardzo dobrze, jak będziesz zainteresowany to pisz to na PW podeślę linka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakor Opublikowano 30 Czerwca Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca A nie myślałeś o nie inwazyjnym uchwycie ProClip na kratkę nawiewu z lewej albo z prawej strony kierownicy. Potem do tego montujesz co chcesz. Nie ogranicza kratki i innych funkcji. Miałem taki w X i w Corolli. fajna sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JackSet Opublikowano 30 Czerwca Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca a czy są wersje ze skręcanym uchwytem do kratki, bo taki na sprężynce jest słaby i ciężki telefon wylatywał mi na zakretach razem z uchwytem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanR Opublikowano 30 Czerwca Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 1 godzinę temu, aquariusmax napisał: W J11 nie ma problemu, może być taki za 8 zł z marketu, zwykły, ściskany, ale nie grawitacyjny. Grawitacyjny dowolny z Ali. W J12 to dopiero jest problem. No w j12 to jest jakaś porażka. Glowkowalem nad uchwytem. Zdecydowałem się na magnez przyklejany za ekranem ale słońce puszcza klej, do tego za kierownicą polowa telefonu, myślę teraz o jakimś na kratkę tylko wtedy zasłoni się panel ekranu i klimy. Jakąś porażka. 3 minuty temu, JackSet napisał: a czy są wersje ze skręcanym uchwytem do kratki, bo taki na sprężynce jest słaby i ciężki telefon wylatywał mi na zakretach razem z uchwytem Są i powiem Ci że jak dobrze skręcisz to trzyma elegancko. Wrócę do domu to rzucę okiem w J11 i podam Ci dobra markę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jani Opublikowano 30 Czerwca Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca Ja zakupiłem https://allegro.pl/oferta/uchwyt-samochodowy-magnetyczny-do-magsafe-na-telefon-do-samochodu-do-kratki-13534938905 Jestem mega zadowolony, magnes trzyma nieraz aż za mocno, telefon nie odpadł mi jeszcze, ani uchwyt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smakor Opublikowano 30 Czerwca Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi