Thespian Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 tyci szczegół Wam uciekł klatka... bo zmota zmotą, fantazja fantazją... ale safety first Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 28 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 klatka musi być. ale jak na razie to trochę części brakuje ;P hehehe klatkę pospawamy na końcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 (edytowane) Widzę że puszkę postawimy na serce do fury. To może ma ktoś w rozsądnych pieniądzach serducho do zmoty, składaka, projektu..... Przynajmniej będziemy wiedzieć ile musimy zebrać. Może zrobimy koszulki z ciekawą grafiką i aukcja Przecież tu sami fani lub Ci potrzebujący pomoooocy. Za siebie tylko powiem że zwieńczeniem marzeń moich jest aukcja pojazdu owego i oddanie forsy na jakiś konkretny i charytatywny cel. Ostatnio pomocy potrzebował Rayan. Może warto w ten sposób o tym pomyśleć. Dajmy coś od siebie żeby mieć satysfakcję jak ludzie mówią że off road tylko potrafi niszczyć i orać. Edytowane 28 Października 2014 przez gruby357 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziarus Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 (edytowane) myślę że bez zrzuty to i tak się nie obędzie . Na tacę nie daję a na zmotę tyrrana chętnie. Edytowane 28 Października 2014 przez dziarus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 28 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 też tak myślę. trzeba by założyć konto ZMOTOWE i rozpowszechniać informacje do tego koszulki itd. po jakimś czasie będziemy mieli klubową zmotę z której wszyscy by mogli korzystać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 (edytowane) To ja się w najbliższym czasie dowiem jak takowe konto założyć żeby wszystko było klarowne i do wglądu tych którzy zdecydują się coś dołożyć Pomyślę też coś o jakimś sponsorze, może namówię naszą firmę. Postaram się coś dowiedzieć, na co jeśli wogóle możemy liczyć. Edytowane 28 Października 2014 przez gruby357 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 i jeszcze wytypujcie kto pójdzie siedzieć za nielegalną zbiórke pieniedzy .... może enzo bo najmłodszy z zalet to że w pierdulo moesz zosbie zoribić kurs np na TIGa wiec w zasadzie może nawet ja bym sie zgłosił ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 A jak byście się ogłosili na całym forum, nie tylko Terrano, byłoby na kilka ZMOT-óf . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżem Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Hubert...jakieś ciągoty masz nietypowe? :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 28 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 ja powaznie o tym myślićie to lepiej zacznijcie sie przymierzać do pisania regulaminu i statutu ... a jak będa rurki b/s to moge przyjechać z giętarka i migiem i sie zrobi klatkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 29 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2014 tak tak można by było do tego przysiąść i na legalu to zrobić ale trzeba by kogoś mądrego z tego co pamiętam Hubert to ty strasznie prawa się boisz a to dla tego że za dobrze je znasz. hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 No mam motor, po przejściach ... ale sztuka jest, tyle że chciałbym go kiedyś naprawić a po drugie ... bez lpg to raczej radochy z V6 nie będzie w terenie "wyżejprężnego" trzeba by szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 30 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 ehehe silnik się nada jak najbardziej trochę sylikonu w aparat zapłonowy, komputer zanurzymy w wosku i będzie pod wodą śmigał nawet no a z tym składaniem gratów może być mały problem. nikt przed domem nie chce mieć wysypiska myślę że w przyszłym roku zrobię garaż to może tam by dało rade to upchnąć. jak na na razie potrzebne jest jeszcze kilka gratów hmm.... skrzynia biegów , wały , mosty przekładnia kierownicza i rozwalone sprzęgiełka do zaspawania, mosty też w sumie mogą być rozsypane na sztywno się pospawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 30 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 najszybciej zrobimy zlot na majówkę jak zrobię mojego czołga na razie niema co tych części zwozić, po pierwsze nie ma gdzie a po drugie jeszcze trochę nam tego potrzeba ale jak na razie dobrze nam idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 przepraszam ale że popsuje zabawę ale ja nie wiem czy budowanie zmoty na bazie terrano to nie jest jak budowanie gokarta na bazie piły spalinowej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 30 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 najwyżej później wspawa się sztywny przedni most od patrola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 to może od razu ? a z mostami od patrola jest ten problem że czasem jednak potrzebne są dwa anie jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redwater Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 to może od razu ? a z mostami od patrola jest ten problem że czasem jednak potrzebne są dwa anie jeden Nie trzeba, przelozenia sie pokrywaja, trzeba tylko dobrac odpowiednio. Ale co to za zmota na AT31" ? przeciez to objedzie byle parch na 33" i bedzie wstyd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Jeśli by "na bezczela" wzmocnić, zdublować tył ramy to się nada ... przewaga jest taka, że w odkrytej zmocie ewent. pęknięcie widać od razu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugh_h Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Nie trzeba, przelozenia sie pokrywaja, trzeba tylko dobrac odpowiednio. a to chyba zależy jaki motor był wcześniej .. a może to w pickupach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redwater Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 a to chyba zależy jaki motor był wcześniej .. a może to w pickupach Ja i tak bym proponowal przelozenie 4,625 , popularne w T2 jak i w patrolach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 30 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 dokładnie takie przełożenia jak napisałeś, bardzo popularne ;D ale najpierw zmontujmy coś z tego co mamy. a jak już się wyeksploatuje to most można dokupić. myślę że moją ramę jak będę miał na wierzchu to da rade ją obspawać porządnie dać kilka wzmocnień i będzie hulać aż się ponownie połamie a jak by tak to wszystko wzmocnić https://www.google.pl/search?q=calmini+terrano&newwindow=1&rlz=1C1AVNC_enPL582PL582&es_sm=122&tbm=isch&imgil=moMjmapAtdKniM%253A%253B2mYYY7molRjvtM%253Bhttp%25253A%25252F%25252Fwww.nissanpathfinders.net%25252Fforum%25252Ftopic%25252F24170-calmini-product%25252Fpage-4&source=iu&pf=m&fir=moMjmapAtdKniM%253A%252C2mYYY7molRjvtM%252C_&usg=__AI16qXBuuigNPzGTv7ZGzfQw_mM%3D&biw=1366&bih=624&ved=0CDAQyjc&ei=A7pSVLjNJ8PjO57lgdAE#facrc=_&imgdii=_&imgrc=moMjmapAtdKniM%253A%3B2mYYY7molRjvtM%3Bhttp%253A%252F%252Fi1025.photobucket.com%252Falbums%252Fy319%252Felarryland101%252Fhaspen122.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fwww.nissanpathfinders.net%252Fforum%252Ftopic%252F24170-calmini-product%252Fpage-4%3B1024%3B768 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej330 Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 I ja coś skromnie dorzucę. - Zestaw naprawczy szczęki hamulcowej – niekompletny nowy zestaw TRW SFK 256 oraz używany, ale dobry. - Czujnik temperatury płynu chłodzącego FAE - Numer: 33110 – nowy Numery producentów NISSAN : 22630/44B10/22630/71L00/22630/99B00/22630/99B10- Czujnik temperatury płynu chłodzącego Bosch 572 Zostało mi po Serenie a idzie to samo. Skromnie, ale zawsze coś i oddam. Jak potrzebne to wyślę za free. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 11 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 super no to podsumowując tak z grubsza potrzebujemy jeszcze chłodnice, skrzynie biegów. przedni i tylny most, przekładnie kierowniczą, no i jednak moja rama już się nie nada, tak że jeszcze tylną połowę ramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elsebo Opublikowano 23 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 Zarąbisty projekt! Powrzucałem ogłoszenia we wszystkich działach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi