ceniakenzo Opublikowano 23 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2014 dzięki za pomoc może się uda coś zmontować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymion620 Opublikowano 24 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Ja mam 2 opony 265/70 r17 at jak by pasowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 24 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 jak na razie nie mamy takich felg, ale może ktoś coś znajdzie w garażu i się przydadzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 24 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 A mosty od GAZ 69 podejdą? Nie obiecuje ale może wycyganie od wuja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 24 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 hmmm trzeba by było poczytać, pomyśleć i porozmawiać z mądrymi ludźmi ;D ale myślę że, to da się zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 24 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Tylko kurza twarz nie wiem czy załatwię. Pochwaliłem się, a może nic z tego nie będzie. Teraz jestem w niemcowni, a w kraju będę na święta. Wtedy będę wiedział na 100%. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 24 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 jak coś to pisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Jutro zadzwonię i dam znać. A mosty od GAZ 69 podejdą? Nie obiecuje ale może wycyganie od wuja. Co się tyczy mostów, to jeszcze nie ustaliłem, ale mam chłodnicę od Patrola 2,8 td. Używana, ale sprawna. Więc jak chceta to przywiozę do PL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 25 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 ooo widzisz taka będzie pasować. przywoź do polski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Łorajt, ale dopiero na święta. Zaraz ją poczyszczę i zapakuje. ooo widzisz taka będzie pasować. przywoź do polski Wygląda to tak jak na zdjęciach. Oceńcie sami czy jest sens brać. Chłodnica jest aluminiowa, nie cieknie, wymontowana ze sprawnego auta, a w jej miejsce poszła miedziana o lepszych parametrach. Jeśli tak to owijam stretchem i pakuje do Nyski, żeby nie zapomnieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 25 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Śliczna ujmę to tak, wszystko się może przydać co działa i co nie działa też hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 25 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2014 Tylko do kogo ten towar pojedzie? Śliczna Śliczna to będzie po umyciu . co działa i co nie działa też hehehe Np.worek przepalonych żarówek i przepracowany olej przekładniowy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loofer Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 (edytowane) Coś tu cicho, jak idą prace ? ja zrobiłem kilka zmot buggy z subaru libero i toyoty land c. służę pomocą. Edytowane 3 Stycznia 2015 przez loofer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 5 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2015 Jak widzisz projekt utknął w miejscu bo jeszcze za mało dawców.... może za jakiś czas kilka terenówek się rozsypie to znajdą się części Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi