Symbiod Opublikowano 31 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 Bylo za***iscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamur Opublikowano 31 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 Ktoś stracił prawko na trzy miechy ??? -lub dowód rejestracyjny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 31 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 (edytowane) Joł joł no przyjemnie było, choć tak myślę że dłużej można było się poziomować na Stadionie !! Ps. dajcie mi swoje niki i opis czy DE czy REV Up to wykresiki wam pozamieszczam Może całą bazę danych wykresów się zrobi na forum Pozdrowka i do zobaczenia. Next Time koniecznie jakaś pojeżdżawka !!! Ułeż czy Jastrząb !!! Ps. Ktoś może filmik jakiś zmontuje - pozbieramy materiały ??? Edytowane 31 Maja 2015 przez Coobcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 31 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 Dawaj moje hujowe 240 - będzie się czym chwalić jak zrobimy z tego 280 ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 31 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 paliwo mogło zwietrzeć skoro nie używane może wszystkie osoby, które nagrywały to się wypowiedzą i jedna osoba złączy wszystkie filmiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vonBuBs Opublikowano 31 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 (edytowane) Kuba ja poproszę swojego REVUP'atutaj mój wykresik z hamowni we Wrocławiuhttps://www.dropbox.com/sc/4b6ld9fcf9n0m4u/AACAvDWSwUJ-NYI2NBtxMZGFaCzyli jakieś 10-12 więcej niż u Ciebie.Co do zdjęć i fimów może zróbmy jakieś miejsce gdzie każdy upload'a może zrobić. Może nawet jakiś wątek na forum osobny? aaa ja poproszę filmiki z hamowania pierwszego auta. Jak pamiętam wiele osób nagrywało mojego bolida Edytowane 31 Maja 2015 przez vonBuBs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 31 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 wszyscy tylko nie Ty, to się nazywa zainteresowanie można na fotosik.pl wrzucić wszystko i ktoś to połączy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMan Opublikowano 31 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 poprosiłbym też o filmik z hamowania mojej zety bo pamiętam, że kolega z białej zetki coś kręcił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 31 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 Czarek kręcił ? napisze do niego, bo na forum to go raczej nie ma chyba, że mówisz o Darku - musisz sprecyzować kto kręcił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMan Opublikowano 31 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 rejestracja CG ( chyba ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 31 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 ok to razzar tutaj na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 31 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 Tomek zorganizujemy jeszcze jeden taki zlot w tym roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vonBuBs Opublikowano 31 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 ja miałem kłopoty z telefonem co się cały czas rozłączał i mam 3 zdjęcia tylko :[ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razzar Opublikowano 1 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 (edytowane) Mam filmik z hamowni 3 zetek jutro wieczorem postaram sie to zgrac i na YT zapodam linki. Super bylo fajna sprawa takie spotkania tylko dalekie z lekka... Co do zlotu od 4-7 czerwiec macie zlot nai nnym forum nissan z lotniskiem 400m warto podjechac bedzie szansa poszalec i sprzt pomiarowy profesionalny. Wygooglujcie sobie bo nie wiem czy tu moge linka zapodawac... Rozmawialismy wstepnie z Tomkiem co do zlotu w Toruniu mam niedrogi hotel z ladnym parkingiem byly tam juz zloty i do obczajenia tor driftowy w Toruniu. Podam wam niedlugo ceny za nocleg i za wynajecie toru. Jak bedzie zainteresowaie moge z kims podjac sie organizacji. Edytowane 1 Czerwca 2015 przez razzar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pustelnick Opublikowano 1 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Tylko skasuj te filmiki z moim nie udanym startem xP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
35zdawid1 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Ja mam filmiki z twoim startem i wcale nie był nieudany;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub350 Opublikowano 1 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 (edytowane) Mam filmik z hamowni 3 zetek jutro wieczorem postaram sie to zgrac i na YT zapodam linki. Super bylo fajna sprawa takie spotkania tylko dalekie z lekka... Co do zlotu od 4-7 czerwiec macie zlot nai nnym forum nissan z lotniskiem 400m warto podjechac bedzie szansa poszalec i sprzt pomiarowy profesionalny. Wygooglujcie sobie bo nie wiem czy tu moge linka zapodawac... Gdzie niby jakie miasto ten zlot Edytowane 1 Czerwca 2015 przez jakub350 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pustelnick Opublikowano 1 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 (edytowane) Z tego co wiem okolice Bydgoszczy. Rozmawialismy wstepnie z Tomkiem co do zlotu w Toruniu Do Torunia chętnie się przejadę. Edytowane 1 Czerwca 2015 przez Pustelnick Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razzar Opublikowano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 elo .. elo.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 2 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 i gitara kto jeszcze kręcił ? wrzucać wrzucać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pustelnick Opublikowano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziubas Opublikowano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 wydechy i czarna super tylko tych kuni mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMan Opublikowano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 fajny filmik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Kunie beda i to wiecej niz seria jak dmuchniemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 3 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2015 hold your horses, oszukali mnie a poważnie to czego sie spodziewać bez strojenia Kto ma jeszcze jakies zdjęcia, filmiki ?!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi