Adamur Opublikowano 4 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2015 (edytowane) Jestem w trakcie klejenia... Edytowane 4 Czerwca 2015 przez Adamur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 7 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 No wykresiki wszystkie pozgrywalem jutro wrzuce je na serwer i jakiś temacik otworzę z nimi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Symbiod Opublikowano 10 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2015 Jak tam? Będzie jakiś film, jak na ubiegłorocznym zlocie? Troszkę się niecierpliwię, było tylu fotografów a tu raptem kilka zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 11 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 Mod mechaniczny sam z siebie musi dawać. Nie spodziewal bym się mega kokosow po dostrojeniu ale oczywiście dostroimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doodek Opublikowano 14 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 https://www.facebook.com/media/set/?set=a.470283863122649.1073741937.115529111931461&type=3 Zdjęcia od Wojtka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub350 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 za***iste FOTY!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 No nareszcie już myślałem , że Wojtek strajkuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Symbiod Opublikowano 14 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Dzięki Wojtas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vonBuBs Opublikowano 14 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 jeszcze Adam kleci filmik ale czy się doczekamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamur Opublikowano 23 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 A mi tym czasem przyszła pamiątka ze zlotu od stołecznej straży miejskiej. Muszę się wstawić osobiście w ciągu 7-miu dni... :-) jestem z Wrocławia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 23 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 co z tym filmikiem? składasz go i składasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamur Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 (edytowane) No właśnie... Edytowane 24 Czerwca 2015 przez Adamur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doodek Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Jak ma być LEGENDARNY to trzeba czasu, a co! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pustelnick Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 To może jakiś teaser :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamur Opublikowano 24 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Hehe... jest to ogólnie cały dzień zlotu w 20-to minutowym skrócie, a tyle to trwa bo mam problem z Movie Makerem, obraz mam poskładany; gdy nałożę muzykę i zapisuję projekt to mam zapisany plik filmowy z moją muzyką ale z 20-to minutowym czarnym tłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
35zdawid1 Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Na zlocie rozmawialem z kilkoma osobami odnosnie wypadu na tor teraz 04.07 jest tor Jastrząb a 27.07 z tego co pamietam Ułęż na którąś z tych imprez chciałbym się przejechać jeśli będą chętni to fajnie byłoby w większym gronie troche samochody pomęczyć http://www.torjastrzab.pl/trening-auto,ww,80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pustelnick Opublikowano 26 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 (edytowane) 4.07 na jastrząb mógłbym się przejechać, stracić torowe dziewictwo. Edytowane 26 Czerwca 2015 przez Pustelnick Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
35zdawid1 Opublikowano 13 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Ktoś chętny na track day ułęż 2015.08.01? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 13 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2015 Akurat będę na wakacjach szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 14 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2015 Adam co z filmem? ponad miesiąc czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
35zdawid1 Opublikowano 18 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 Panowie nikt z was nie chce pojeździć na torze? Zwłaszcza porównać się z innymi zetkami? Mamy jedne z najlepszych samochodów sportowych które bez zadnych modyfikacji nadają się do jazdy na codzień jak i tego typu zlotów torowych. Piszę za każdym razem kiedy jadę i na miejscu spotykam tylko zorganizowane hondy bmw oraz subaraki;/ a nasze zetki stoją i się zamulają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 18 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 Ja bym pojechal. Zakładają sie teraz nowe wieksze hamulce, twardszy zawias i jakos po wakacjach w sierpniu napewno chce jechac ape z tego co wiem to jakub350 i cudny jezdza na jakies zawody na 1/4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
35zdawid1 Opublikowano 18 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 To daj znać jak bedziesz sie wybierał a gdzie ew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 18 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 Wszędzie ta sama odległość więc mi obojętne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio_de Opublikowano 19 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 Ja pod koniec sierpnia i pózniej też chętnie się wybiorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi