35zdawid1 Opublikowano 19 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2015 No i super to ustalimy jakiś dogodny termin i miejsce aby pasowało może ktoś jeszcze się zdecyduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doodek Opublikowano 21 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2015 w drugiej połowie sierpnia też się piszę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 22 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziutecky Opublikowano 28 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2015 Hehe... jest to ogólnie cały dzień zlotu w 20-to minutowym skrócie, a tyle to trwa bo mam problem z Movie Makerem, obraz mam poskładany; gdy nałożę muzykę i zapisuję projekt to mam zapisany plik filmowy z moją muzyką ale z 20-to minutowym czarnym tłem... Prawdopodobnie masz za mało pamięci w kompie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
35zdawid1 Opublikowano 7 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2015 (edytowane) 15 i 30 sierpnia jest trening na ułężu. Jastrząb 15 sierpnia (raczej odpada bo mało wolnych miejsc) i 6 września Ten ostatni jest mniej przyczepny, równiejszy i znacznie wolniejszy niemal wszystkie zakręty na 2 biegu i brak czasówki więc nie wiemy czy robimy jakies postępy Ułęż natomiast zjada opony przyczepność jest niesamowita szybszy, zakręty na 3 biegu oraz czasówka Na jednym i drugim bardzo bezpiecznie Jakieś propozycje? Edytowane 7 Sierpnia 2015 przez 35zdawid1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pustelnick Opublikowano 8 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2015 15 na Jastrząb, mógłbym się przejechać. Ale to w miarę szybko trzeba by się opowiedzieć, bo 8 wolnych miejsc zostało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
35zdawid1 Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2015 Ja już się zapisałem na ułęż 30 sierpnia jeżeli ktoś mocno zainteresowany to zapisywać się ilość miejsc ograniczona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 jaja a potem jastrzab 5.09... kolega bedzie ze mna czarna 50tka kolega co gra w gry na komputerze i fiata siena 1.6 sie przesiadl tfu 5.09 tor poznan ps. juz się zapisalem na Ulez le jaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamur Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 W końcu...☺ https://youtu.be/G74SIcNOhl4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mycek Opublikowano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2016 Fajnie szkoda, że mnie zabrakło. W przyszłym roku Adam musimy większą grupą pojechać, dzień wcześniej i więcej atrakcji na miejscu zorganizować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 3 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 (edytowane) Naprawdę fajny noworoczny prezent Jest co wspominać Coś fajnego w tym roku musimy zorganizować żeby więcej akcji było !! Edytowane 3 Stycznia 2016 przez Coobcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefffan Opublikowano 3 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 W końcu...☺ https://youtu.be/G74SIcNOhl4 Załapałem się na drag`a na końcu Dwie HR`ki łeb w łeb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamur Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 (edytowane) Mycek i Coobcio jestem jak najbardziej za Stefffan -końcówka była Twoja... Edytowane 6 Stycznia 2016 przez Adamur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek1111 Opublikowano 6 Stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 fajny zlocik , naprawde sporo nissankow sie nazbierało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 6 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2016 Jarek zapraszamy w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi