razzar Opublikowano 21 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 słuchajcie jak nic z tego nie bedzie 3 rAZ PISZE, to moge podjąć sie organizacji zlotu w moich terenach bory tucholskie mały oes + 400 m + nocleg Grudziadz nad jeziorem hotel energetyk lub domki. Koszt moge podać jak tylko bedzie zainteresowanie. Cały plan imprezy mam w głowie. 2 dni bardzo mały koszt dodatki (ognisko, grill , muzyka) . Jak wam nic nie wyjdzie lub nie bedzie frekwencji piszcie zabiore sie za to,.. Przewidzianny koszt za noc 200zł za pare.. szczeguły piszcie bo widze ze z Poznania to może być ciężko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 21 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 (edytowane) dopisuje kolegę ZLOT 2015 1. matber1 2. 35zdavid13. jarek11114. Coobcio5. arekz6. tomoakatomi7. jakub3508. DanteS9. Bydlak 10. raZZar 11. BartekZ33 12. utaszo 13. 13E7 14. vitalic9 15. Zbyszek350z 16. . . . 17. . . . 18. . . . 19. . . . 20. . . . . . . . wpisujcie się dalej ! Już wiem co i jak odnośnie dofinansowania co do zlotu. Każdy kto nie jest klientem mBanku, jeśli założy konto osobiste, dostaniemy 200 zł. 20 osób = 4000 z, 40 osób - 8000 zł itd Konto sobie skasujecie po tygodniu czy jakkolwiek (to zwykłe konto osobiste). Jak zabieracie "pilota" ze sobą, ona/on też wiadomo może założyć. więcej osób założy = więcej $$ > -% od kosztu ogólnego by nie wdawać się w głupie dyskusje, jeśli popieracie to się wypowiedzcie , że odpowiada, bądź nie Edytowane 21 Lutego 2015 przez tomoakatomi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanteS Opublikowano 21 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Oddam swój głos: Poznań, Grudziądz czy W-wa mi jest wsio ryba, oby tylko termin pasował. Mam wolny 2, 3 i 4-ty weekend maja. A organizatorowi, jak wszystko wyjdzie stawiam dobre whisky Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razzar Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Mi tez ale mo 4 wikend maja nie pasuje bo laska wyjezdza, inne terminy pasuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 25 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 pytanie, które się pojawiło ile z osób zainteresowanych mieści się w 94 dB? pytam bo takie jest ograniczenie na torze poznań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
13E7 Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 No to ja odpadam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 25 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 wydaje mi sie ze większość ma 100+ wobec czego chyba bedziemy musieli wybrać inny tor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Symbiod Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 (edytowane) ZLOT 2015 1. matber1 2. 35zdavid13. jarek11114. Coobcio5. arekz6. tomoakatomi7. jakub3508. DanteS9. Bydlak 10. raZZar 11. BartekZ33 12. utaszo 13. 13E7 14. vitalic9 15. Zbyszek350z 16. Symbiod 17. . . . 18. . . . 19. . . . 20. . . . . . . . Miejsce, data i godzina, tylko tyle potrzebne jest mi do szczęścia Edytowane 25 Lutego 2015 przez Symbiod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wp89 Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 (edytowane) ZLOT 2015 1. matber1 2. 35zdavid13. jarek11114. Coobcio5. arekz6. tomoakatomi7. jakub3508. DanteS9. Bydlak 10. raZZar 11. BartekZ33 12. utaszo 13. 13E7 14. vitalic9 15. Zbyszek350z 16. Symbiod 17. wp89 18. . . . 19. . . . 20. . . . Dla mnie termin ma szczególne znaczenie bo dużo i często wyjeżdzam. Edytowane 25 Lutego 2015 przez wp89 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 25 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 jak lista będzie mniej więcej znana-do końca marca powinna się ukształtować, to wraz z ustalaniem toru doprecyzujemy w każdej chwili oczywiście nie ma problemu by zrobić jak w zeszłym roku w Warszawie pod stadionem plus przejazd przez miasto oraz hamowania u Kuby, ale to opcja jedno dniowa a chodziło o 2 z torem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Od 20 kwietnia do końca maja jestem w Warszawie, więc jakby był jakiś spocik pod Narodowym jak w tamtym roku to chętnie chętnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sekret Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 W Warszawie też chętnie się pojawię obejrzeć wypasione fury kolegów, bo ze swoją serią nie mam się co ścigać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 26 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 tu nie chodzi o ściganie tylko o zabawę by wszyscy pojeździli ja nie planuje wyciskać wszystkich soków tylko mieć dużo frajdy w wspólnym gronie, plus oczywiście w towarzystwie zacnych maszyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Dokładnie mi np bardzo się podobał wspólny przejazd przez miasto tyloma zetkami. No i fajne było samo spotkanie pod narodowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Symbiod Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Sam przejazd w konwoju mimo że tor to oczywiście o wiele lepsza zabawa to taki konwój, przejazd przez stolicę plus dobrze zmontowany film... czego chcieć więcej będąc pasjonatem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Symbiod a widziałeś film z tamtego roku z przejazdu? Jest na youtube pod hasłem ,,zlot350z, 370z, g35 i g37" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Symbiod Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Nie widziałem aż do tej chwili, Twoja zetka, najlepsza. Będę musiał z Tobą pogadać na zlocie i uważnie przypatrzyć się Twojej wizji, może zaczerpnąć jakiegoś pomysłu. Szara z różowym aluskiem też ciekawa ale zbyt ekstrawagancka jak dla mnie. Dziękuję za filmik, zapisuje do ulubionych, teraz to dopiero nie mogę się doczekać zlotu Ślicznie mruczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Dzięki ale było wiele ładnych i mocnych zetek m.in Coobcia, Tomka nismo, 370z turbo Michała i inne. Była tez jedna fajna z bodykitem veilside który bardzo mi się podoba ale kolega się szybko zmył. Moja od tamtego roku przeszła troche zmian. Aktualnie tez się modzi ale pewnie w następnym tyg wyjedzie już na ulice A ta z Aluskiem to Sekreta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Kto nie upierdalal auta na torze ten nie wie co to za zabawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
35zdawid1 Opublikowano 26 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2015 Kto nie upierdalal auta na torze ten nie wie co to za zabawa.popieram;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 siemka. luty nam się kończy. lista chyba już kompletna co? czy data 30.05 pasuje wszystkim? jak tak to w poniedziałek dzwonię do hotelu ws rezerwacji, zbieram zaliczki i załatwiam tor. odnośnie głośności....nikt tam nie stoi z pomiernikiem.....jak pamiętam tylko raz kolesia z bmw m5 ściągneli ale jego było słychać jak był nadal daaaaaleko od prostej startowej spoko niema spiny czekam na infi i w poniedziałek działam. dziś max jutro wyśli do wszystkich pw z prośbą o potwierdzenie uczestnictwa. yo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 27 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 słuchaj, musiałbym spytać jeszcze na fb < jesteś matber1 u nas w Zet Klubie? bo większość osób nie wchodzi tu na forum ja jeszcze nie pytałem kto chętny i kto wpisał by się na listę, wobec czego jak byś miał rezerwować hotel to wiesz - nie wiadomo ile osób.. napiszę dzisiaj i zobaczę jak lista będzie się kształtowała przez kilka dni ok? pytasz o 30 odnośnie poznania? wszystkim nie dogodzimy także wiesz jak to jest ))))) PS wyślę dzisiaj do wszystkich wiadomości i dam Ci znać jak mi wszyscy niebawem odpowiedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 30.05 - i tutaj pojawia sie problem bo w tym czasie jest zlot ckpl :/ na ktory tez chcialem jechac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 27 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Panie ! kup Pan cegłę - tak to brzmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matber1 Opublikowano 27 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 hej, na fb To ja Mati tak się zwę co do daty to była wpisana już na 1 stronie więc był czas się dopasować koledzy ja będę na bank gotowy.....Z też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi