Bydle Opublikowano 28 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Grilla i kielbache zabrac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 28 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 kucharz Coobcia dał ciała, więc grilla nie będzie - jeśli masz możliwość to pewnie nie jeden łasuch się skusi jak będziemy na hamowni na grillowaną kiełbaskę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 28 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Nie no przecież nie wystawie jako jedyny grilla myślałem ze to jakaś zorganizowana akcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doodek Opublikowano 28 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2015 Nie no przecież nie wystawie jako jedyny grilla myślałem ze to jakaś zorganizowana akcja Bierej! Ja też jakoś przytargam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Kielbaski będziemy grillowac na rozgrzanych silnikach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek1111 Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 niestety mnie nie będzie z przyczyn rodzinnych trzymam kciuki żeby pogoda dopisał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub350 Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 To jak tam jakas ustawka na A2 Poznań - Warszawa , jakaś godzina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanteS Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Wyjeżdżam wcześnie rano... A2 jadę od Nowego Tomysla. Poznań pewnie będę mijał ok 0830. Czekam na propozycje ... Shell Słupca na śniadanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub350 Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 mam plan ruszyć 8.30 - 9,00 czyli ten schell zajmie mi jakieś 30 min bo do bany mam 3 min.masz mój nr i prześlij swój 504281681 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanteS Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Poszło na pw. Ktoś jeszcze jedzie A2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub350 Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Już wszyscy śpią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Ja czuwam ale jadę s7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefffan Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 Też czuwam Ale na miejscu jestem to jadę tylko z rana na myjnie... a zbeształ bym A2 z przyjemnością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogal Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 (edytowane) Z grilem za***isty patent to male instant grile z żuczka po 8 pln + zestawy grilowe z padliny po 18 pln. Wciagam to co drugi dzien daja rade Edytowane 29 Maja 2015 przez rogal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razzar Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 to co z tymi grilami targać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doodek Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 mi jednak nie wchodzi... może faktycznie sie kupi jakis za dyche tam w auchanie czy gdzieś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razzar Opublikowano 29 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2015 ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 30 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Gdyby ktoś potrzebował telefon do mnie - 506128666 Do zobaczenia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arnold 350z Opublikowano 30 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Dzięki wielkie za spotkanie ! Ja niestety musiałem się zawinąć chwile po tym jak nas wygonili z marywilskiej Oby więcej takich spotów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 30 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Dziękuję wszystkim za przybycie. Mam nadzieje, że wszyscy zadowoleni z dzisiejszego dnia. Ja wróciłem na dojazdówce, bo przebiłem oponę. Doodek pomógł zmienić koło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doodek Opublikowano 30 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Czułem się zaszczycony macając nismo haha Szkoda, że się tak wcześnie zawineliści z tego cargo bo przeciez dziś sobota i side way nature tam zaraz się zleciał... Was nie było i nie mieliśmy się z kim brać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pustelnick Opublikowano 30 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Chciało się zostać, ale ja np. dopiero dojechałem do domu. Jakbym został nieco dłużej, to bym w środku nocy wracał Tradycyjnie, podziękowania dla organizatora(ów) i dla Coobcia, za udostępnienie hamowni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefffan Opublikowano 30 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 Zacnie było się spotkać. Oby częściej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 30 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2015 (edytowane) My dopiero wróciliśmy...cud że nieusnołem za kierownicą. Spot za***isty! Oby więcej takich spotkań niż raz do roku Więcej wrażeń jutro opisze bo teraz to czas na sen Edytowane 30 Maja 2015 przez Bydle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamur Opublikowano 31 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2015 Fajnie było fajnie ... ja jeszcze gole filmiki z gopro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi