rafiros Opublikowano 10 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 A ja mam do Was pytanie - w czwartek jadę na drugi przegląd QQ - nie biorę żadnych swoich materiałów, przegląd jak zawsze robiony w ASO na ich materiałach i zgodnie z ich procedurami. Pan mi powiedział , że koszt przeglądu to 914 zł . I moje pytanie - czy jeżeli posiadam kartę lojalnościową You+Nissan czy jak tam ona się nazywa ) to czy jakaś zniżka się należy ? dzięki z info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 10 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 Należy się i jeżeli "pan"odpowiedział Ci sprawdzając w kompie Twój pojazd to masz to już ze zniżka,jeżeli nie to być może 5% ceny urwiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafiros Opublikowano 10 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 Należy się i jeżeli "pan"odpowiedział Ci sprawdzając w kompie Twój pojazd to masz to już ze zniżka,jeżeli nie to być może 5% ceny urwiesz.Dzięki Jacek Ty masz już nowego QQ 1,6 ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 10 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2018 Jutro mam dostać dokumenty do rejestracji...a mój dalej w serwisie już 2 tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 11 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 Jako stary i zgorzkniały dziad zdziwion żem jest, że po barwnych perypetiach wierny marce pozostałeś. Bo wszak mędrcy godają, że nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki. Jednakże Ty jeszcze starszy dziad więc pewnie wiesz lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 11 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 26 minut temu, colins napisał: Jako stary i zgorzkniały dziad zdziwion żem jest, że po barwnych perypetiach wierny marce pozostałeś. Bo wszak mędrcy godają, że nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki. Jednakże Ty jeszcze starszy dziad więc pewnie wiesz lepiej. Ja jestem ciekawy co to za pani siedzi w tym serwisie, że Dżak tak chętnie tam auta zostawia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzyk Opublikowano 11 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 ColinJakbyś miał dostać za połowę ceny też byś się nie zastanawiał.No i przeciez do tej fajnej babki by już nie jeździł.Sam widzisz :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 11 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 Godzinę temu, Thunder napisał: Ja jestem ciekawy co to za pani siedzi w tym serwisie, że Dżak tak chętnie tam auta zostawia. Kurna...jak powiem,że siedzą sami faceci to bydziecie godać żem jest LPG czy tam inne LGB... 1 godzinę temu, colins napisał: Jako stary i zgorzkniały dziad zdziwion żem jest, że po barwnych perypetiach wierny marce pozostałeś. Bo wszak mędrcy godają, że nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki. Jednakże Ty jeszcze starszy dziad więc pewnie wiesz lepiej. Bo jożech nie jest zgorzkniały i godajom,że wiara cuda czyni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzyk Opublikowano 11 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 O zamiłowaniu do LPG nie chciałem pisać. Ale sam się wyglądałeś :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 11 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 Jak teraz wysluchałem Colinsa to myślę , że ... Jacko dobrze byłoby " ujawnić się " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 11 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2018 No dobra...chcieliśta to mota https://www.google.pl/url?sa=i&rct=j&q=&esrc=s&source=images&cd=&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwixw9LD9JbcAhWMZd8KHVf6AAUQjhx6BAgBEAM&url=http%3A%2F%2Fwww.martincountymodelrailroaders.org%2Frail-yard%2Flgb-the-g-scale-hobby%2F&psig=AOvVaw3eePB2Grx6fx0JnDAXyehB&ust=1531393740777522 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VitDz Opublikowano 25 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2018 Pierwszy przegląd po zniżkach - 280 PLN. Moje filtry i olej. Reprograming ECM + oprogramowanie radia. Ktoś wie co to "zestaw przeglądowy ZP 10" - 13,02 PLN? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 25 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2018 Na pewno czyściwa i inne pierdoły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Afrance Opublikowano 28 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2018 Standardowe materialy w ASO przy pierwszym przegladzie kosztowaly 335zl zas przy drugim 590zl. Duzo czy malo?Sent from my SM-A510F using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
listomek2015 Opublikowano 29 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2018 (edytowane) Normalna cena na pierwszy masz olej podkładka miski i filtr +robocizna czyli roboto godzina serwisu u jednych jest 0.5 lub 1 godzi na drugi to samo +filtr powietrza i kabinowy to możesz kupić sam zawsze parę groszy zostanie Edytowane 29 Lipca 2018 przez listomek2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 A ja właśnie odbyłem dzisiaj pierwszą wymianę już po 1000km(co prawda 1300 miałem) koszt 479 zł ale nic nie płaciłem bo miałem w gratisie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Afrance Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Widze ze z serwisem sie nie rozstajesz. Ja staram sie tam byc max 1x w roku. Sent from my SM-A510F using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Lubię tych chłopaków A tak na serio,To jesat w książce nawet wpisane że po lekkiej docierce wymienić oleum. Dodam jeszcze że po wjeździe na serwis,mechanicy chodzili i oglądali co jest dołożone...chyba zakłady robili bo jeden zgadł wszystko.... Powiedział,że stawiał na relingi ,gniazdo ,siłowniki pod machą i wyłączenie SS...tylko z tym ostatnim nie trafił I ani słowa nie padło o utracie gwarancji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Afrance Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Mam zasade ze wykonuje to co jest wymagane i nic wiecej. Opcje co uszczuplaja portfel nie maja sensu. Nie zakladam tez ze bede jedzil tym samym autem wiecej niz gwarancja co daje w sumie 5 lat. Sent from my SM-A510F using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzyk Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Ja pytałem specjalnie w 2 ASO.W żadnym z nich nie chcieli wymieniać po "docierce".Tak więc ww wrześniu minie 20k Więc zawitam na 1 serwis.Generalnie na razie dodatkowych problemów nie mam.Więc przedstawie ceny i relacje za 2 mcePs Jako.Nie było cię nad morzem ostatnio?Widziałem twojego hehe na północy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stasziek Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Jacek, zmieniles QQ na J11b?:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 19 minut temu, Brzyk napisał: Ja pytałem specjalnie w 2 ASO. W żadnym z nich nie chcieli wymieniać po "docierce". Tak więc ww wrześniu minie 20k Więc zawitam na 1 serwis. Generalnie na razie dodatkowych problemów nie mam. Więc przedstawie ceny i relacje za 2 mce Ps Jako. Nie było cię nad morzem ostatnio? Widziałem twojego hehe na północy. Dopiero będę od 12...go. Ja wręcz dostałem voucher na darmowy przegląd olejowy po 1tys,więc dziwna jest polityka ,czy to serwisów,czy Nissana??? 16 minut temu, stasziek napisał: Jacek, zmieniles QQ na J11b?:) Dokładnie i to 1.6 dig-t Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzyk Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Wyprzedziłem twój czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 teleportacja??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzyk Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2018 Ja kończę ty zaczynasz.Może połowa z nas zacznie jeździć do twojego ASO?Dalej zajedziemy;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi