Edek01 Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 (edytowane) Nie no całego mu to ja nie opitoliłem- dach i maskę mu zrobiłem na bogato a on resztę A wiesz że mu już musiałem mu zmieniać H7 bo przykulał że sobie zmieniłem i dają fest, to przecie on gorszy nie może być ja pier................ Ale na poważnie jak ktoś parkuje na dworze to nie ma lepszego wosku jak Collonite 845! Woskujesz 2 razy na Wiosnę i przed Zimą trwały niesamowicie na samolotach utrzymuje się 2lata a tam to się najebią aby nawoskować! Edytowane 19 Lutego 2015 przez Edek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 (edytowane) A ten Collonite 845 to gdzie kupujesz ? Czy to Twoje zapasy z 'lotniska ". Dobre uczynki należy robić i te dla teścia też ... bo będą się podwójnie liczyć ! Szkoda ,że nie jesteś moim zięciem ... :D Edytowane 19 Lutego 2015 przez nowy 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jano2d Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Miałem Civica tam to dopiero rysowała się szybka dramat zakaz patrzenia bo wypala jak bazyliszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Ooo... widzę nowy temacik.... w sam raz dla Edka On Wam we wszystkim doradzi...poradzi...poleci....zaleci.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Oby tylko nie musiał ciągle używać języka z pod budki z piwem, w celu podkreślenia tej fachowości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Oby tylko nie musiał ciągle używać języka z pod budki z piwem, w celu podkreślenia tej fachowości. Jak będzie rozrabiał - założymy Mu blokadę na koła Edku - miej się na baczności - Wielki Brat patrzy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myszorek Opublikowano 19 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Miałem Civica tam to dopiero rysowała się szybka dramat zakaz patrzenia bo wypala jak bazyliszek Czy mówisz przypadkiem o UFO? Też miałem i z szybką faktycznie był dramat. Edek01 pewnie przeczytał napis na opakowaniu, tylko że nie za bardzo dokładnie. Marine, aeronautical and industrial use. Chociaż sam wosk w swoim przedziale cenowym faktycznie dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jano2d Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Tak UFO prdukowane w Angli jak QQ może to ten sam plastik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 (edytowane) A ten Collonite 845 to gdzie kupujesz ? Czy to Twoje zapasy z 'lotniska ". Dobre uczynki należy robić i te dla teścia też ... bo będą się podwójnie liczyć ! Szkoda ,że nie jesteś moim zięciem ... :D Zapasy z Okęcia Na Alledrogo jest do kupienia!!! Czy mówisz przypadkiem o UFO? Też miałem i z szybką faktycznie był dramat. Edek01 pewnie przeczytał napis na opakowaniu, tylko że nie za bardzo dokładnie. Marine, aeronautical and industrial use. Chociaż sam wosk w swoim przedziale cenowym faktycznie dobry. Patrz do czego jest Colonite Myszorek celowo pominołeś pierwszy napis do czego to jest ??? AUTOMOTIVE!! https://www.youtube.com/watch?v=vJv_cBgiQA0 Edytowane 19 Lutego 2015 przez Edek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProceSS Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Ale na poważnie jak ktoś parkuje na dworze to nie ma lepszego wosku jak Collonite 845! Woskujesz 2 razy na Wiosnę i przed Zimą trwały niesamowicie na samolotach utrzymuje się 2lata a tam to się najebią aby nawoskować! sam uzywam Collinite Super Double Coat Wax 476s 9ozi musze potwiedzic naprawde warty uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myszorek Opublikowano 19 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Myszorek celowo pominołeś pierwszy napis do czego to jest ??? AUTOMOTIVE!! Nie celowo, po prostu znalazłem coś takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Na jednych jest na drugich nie ma automotive ja mam na butelkach z automotive . A już myślałem że zaraziłeś się złośliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myszorek Opublikowano 19 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 (edytowane) Coś ty Edek, ja jestem niespotykanie spokojny człowiek. Edytowane 19 Lutego 2015 przez myszorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Myszorek i jaka decyzja co nakładasz na tą naszą wodną tandetę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myszorek Opublikowano 19 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Wiesz co, już nałożyłem, bo miałem jeszcze zapasy z poprzedniego auta, które też miało jasny lakier. Mój zestaw to: - szampon - ValetPRO Concentrated Car Wash; - glinka - Bilt Hamber Soft; - cleaner - Dodo Juice Lime Prime Lite; - wosk - Poorboy's World Natty's Paste Wax; - tworzywa i opony - AngelWax ELIXIR - Dressing; Nakładałem w sobotę, dzisiaj padało i ładnie cały kurz zszedł z lakieru. Postaram się zrobić fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 19 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2015 Poorboy's World Natty's Paste Wax fajny ale nie tak trwały na detergenty przy myciu, jak garażujesz to następny nałóż 476s zobaczysz różnice. A maksymalna ochrona to 845 . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowakm Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 A ja jeszcze raz ostrzegam o myciu byle czym szybki zegarów nowego QQ. Słusznie zauważyliście kiedyś, że od samego patrzenia się rysuje. Ostatnio próbowałem ją doczyścić mięciutką mikrofibrą, a i tak już parę rys mam. Dziś chciałem wyczyścić szybke licznika pierwszy raz bo mam tyle odcisków palców widoczne i jak tylko sie dobrze przypatrzyłem nawet nie wycierając mam już troche rysek. Co za badziewny plastik. Tandetna jakość. W starym 15 latku nie mam takich rys widocznych co tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jano2d Opublikowano 22 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Po zegarach w UFO- mam wrazenie, że szybki w QQ są z tego samego materiału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CaptainRandall Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Dziś chciałem wyczyścić szybke licznika pierwszy raz bo mam tyle odcisków palców widoczne i jak tylko sie dobrze przypatrzyłem nawet nie wycierając mam już troche rysek. Co za badziewny plastik. Tandetna jakość. W starym 15 latku nie mam takich rys widocznych co tutaj. To sie chyba powinno dac jakos zapolerowac pasta. A co do rysek, mam auto od tygodnia, jakosc lakieru jest zalosna w warunkach zimowych, kamyki, piaskowanie. Przydalaby sie jakas powloka ochronna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jano2d Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Niestety nieda się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 To sie chyba powinno dac jakos zapolerowac pasta. A co do rysek, mam auto od tygodnia, jakosc lakieru jest zalosna w warunkach zimowych, kamyki, piaskowanie. Przydalaby sie jakas powloka ochronna. Proszę szybciej dostaniesz to u siebie niż ja tu w Polsce ale znalazłem cenna Polska powala. Do QQ może są już dostępne sprawdza warsztaty u siebie Jak byłem w Anglii to co 3 warsztat to montował !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CaptainRandall Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Znalazlem cos niedaleko i wyslalem zapytanie ale z tego co wyczytalem na forach trzeba liczyc sie z kosztem rzedu 3000 pln. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Nie no do mojej maska,reflektory,błotniki bez zderzaka bo fabrycznie oklejają! Krzyknęli 850zł z robocizną! Zobacz ile u ciebie na pewno są serwisy co to robią . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregson Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Kiedys probowalem umyc na myjni bezdotykowej, ale po wyschnieciu auto bylo nadal brudne wiec zrezygnowalem i wiecej nie korzystalem. Jakie macie skuteczne sposoby mycia na myjni bezdotykowej? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gambiting Opublikowano 28 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Kiedys probowalem umyc na myjni bezdotykowej, ale po wyschnieciu auto bylo nadal brudne wiec zrezygnowalem i wiecej nie korzystalem. Jakie macie skuteczne sposoby mycia na myjni bezdotykowej? Myć na dobrej myjni, korzystałem z takich że równie dobrze mogłem auto oblać ze szklanki i efekt byłby identyczny,a byłem na takich gdzie mycie mikroproszkiem było tak dobre jak mycie gąbką. Spróbuj innej,może ktoś oszczędza na środkach po prostu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi