manix Opublikowano 30 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Przyznam szczerze że nie wiem z jakiego powodu w profilu mam US i nie wiem jak to (geolokalizacja) zmienic. Wejdź w swoje ustawienia i tam masz ,kraj /flaga wybierz i zatwierdź 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 30 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 A jak tak to w porządku ale dla mnie układanie silnika jest do 3000 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 30 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Po takim właśnie przebiegu zmieniłem oleum. Ale Nissan twierdzi, że po co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 30 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 (edytowane) Niech Nissan już lepiej nic nie twierdzi a lepiej idzie na nauki techniczne do Renault A po co po Jajco po same kule Edytowane 30 Listopada 2015 przez Edek01 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 30 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Edek ,jednak coś piłeś Mam nadzieję że nie borygo Po takim właśnie przebiegu zmieniłem oleum. Ale Nissan twierdzi, że po co? A po co? Teraz przez Ciebie , Twój silnik oleum nie zjada! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 30 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Aż mu zaplusowałem. Lubię gdy mi dojsrywa. Takie forumowe sado-macho. Manixowi zaś zrobiłem jubileusza 300-setnego plusowego. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 30 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 (edytowane) Tylko dwie puszeczki z bonusem szczytów karpackich Oj dosryjwa przekomarza się pryndzej Idę do wyra bo już Duchi wylazły i łażą po pokoju Edytowane 30 Listopada 2015 przez Edek01 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 30 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2015 Aż mu zaplusowałem. Lubię gdy mi dojsrywa. Takie forumowe sado-macho. Manixowi zaś zrobiłem jubileusza 300-setnego plusowego. Jestem na Tym forum od...zawsze? Kiedyś nie było "plusów" później były i plusy i minusy ,a teraz są tylko plusy i szczerze mi czasem brakuje minusów (choć chyba nigdy takowego nikomu nie wystawiłem)Aczkolwiek może to i dobrze,że można tylko być "za " ? A nie "nawet przeciw?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Aaaaa! tu Was znalazłem! Jakby co to kosiarka od 200km nie połknęła oleju .Cuda!Cuuuuda!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Tu się schowaliśmy, bo trzeba teraz trochę "pohejtować" na ten fajny silnik 1.6. A Twoim jestem rozczarowany. Spotkałem się kiedyś z takim wehikułem, który nie lubił dużego stanu oleju. Zalałem mu na maksa, a on szybko wyżerał olej do połowy, a potem już nie. Może Twój Jacku też jest taki złośliwiec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Dawno temu już słyszałem że nie leje się oleju na maxa, bo przepali. Tylko w Nissanie spotkałem się z opinią że lubią mieć nalane do górnej kreski. Ja jednak jestem chytry i leję swojemu "po środku" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Za to sobie nie żałujesz Grzmocie zachlany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 (edytowane) A ja jestem szczodry i zawsze lałem do stanu Max I przy normalnej jeździe ani drgnie a jak wylecę na autostradę to odparuje Ta Grzmot uzupełnia stan ale przez gardło Edytowane 1 Grudnia 2015 przez Edek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Za to sobie nie żałujesz Grzmocie zachlany. Wbrew obiegowej opinii, wypijam mniej niż Jacka QQ i teść Edka Colinsie parszywy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Picie nie jest złe. Spójrz wyżej - Edek nie pije i już mu nie dryga. Ani drgnie napisał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Mój teść jak Obelix wpadł do kadzi z piwem jak był mały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Aaaaa! tu Was znalazłem! Jakby co to kosiarka od 200km nie połknęła oleju .Cuda!Cuuuuda!!!!! Nie cuda ,tylko święta idą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netlis Opublikowano 10 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Wyjazd salon po 20 km stop/start system fault za 20 sek kontrolka silnika. Powròt salon - sonda lambda? Mam nadzieje ze to pierdoła po poprzednim QQ złego słowa nie dałbym powiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Któryś z kolegów już miał taką przygodę z wyjazdu nowym samochodem,nie była to sonda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 10 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Kontrola jakości jest the best w Nissanie. Tak szybko, to nawet FSO 1500 się nie psuło (i to nawet to produkowane po utracie fiatowskiej licencji z powodu nie spełniania norm jakości). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 I nawet te składane w piątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 10 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Lub na poniedziałkowym kacu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Tak nie można było kupować tych z Poniedziałku i Piątku reszta była OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netlis Opublikowano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 (edytowane) Wymieniono sonde lambda - ok 30 min - wygląda że wszystko gra. ufff... Edytowane 11 Grudnia 2015 przez netlis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 Żeby w nowym aucie padła sonda lambda to chyba teraz plastikowe montują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi