gruby Opublikowano 26 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Ale tyran to znakomita baza do nauki mechaniki, plus oczywiście pomoc forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 26 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2015 Tak, mechaniki owszem można kombinować z zawieszeniami, liftami, zderzakami a nawet silniki przekładać ... ale kiedy zaczynają się kabelki, wiązki, komputery i inne różdżkarstwo to zabawa przeradza się w koszmar, tutaj już wiedza mechaniczna nie wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smutekh Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Jaki rozrząd ma mój silnik bo z obserwacji wynika że pasek.A jeśli pasek to czy rozrząd pasuje z vg30e? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 pasek kolego, jak chcesz to mam nowy na zbyciu pasek rozrządu po kosztach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smutekh Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Chcę.A co jeszcze występuje do wymiany oprócz paska?Jakies rolki,pompa wody?Może masz jakiś rysunek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 pompa wody jest osobno ale jak już rozkręcisz wszystko to możesz wymienić. tam jest tylko napinacz jeszcze do wymiany tu masz jakieś zdjęcia z wymiany https://www.facebook.com/photo.php?fbid=435464033156493&set=a.435467616489468.87387.100000786992503&type=3&theater Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acidrain Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Ja wymieniłem od razu pasek, napinacz, pompę i termostat - spokój na długi czas. koszt części nie powala z nóg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łysy Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Taka jest zasada wymiany rozrządu albo komplet albo nic bo stara wróżba mówi źe chytry dwa razy traci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 co ma termostat do rozrządu?? termostat można wymienić w 20min na parkingu na trasie ja bym wymienił jeszcze uszczelniacze wałków przy okazji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badger1s Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 A propo termostatów, są jakieś, które polecacie albo takie, które lepiej omijać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi