buusoola Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Życie zatoczyło u mnie krąg. I tak znów stałem się posiadaczem K11. Najpierw była dieselek 3D z 2002 a teraz mam 5D 1.3 w automacie z 1999. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablomicki Opublikowano 6 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2014 Witam wszystkich. U mnie tak jak u kolegi buusoola najpierw była micra 1.5d z 2001r 3d, a teraz jest po 6 latach jest 1.5d z 2001 3d lift Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mabetka75 Opublikowano 19 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Hej. Witam wszystkich MicroForumowiczów. Ja tez jestem posiadaczką Micry C+C z silniczkiem 1.6, czarna perła z 2006 roku. Pozdrawiam wszystkich szczególnie z województwa lubelskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micron_90 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Moja Micra 1.0 1996r bardzo twardy i dzielny samochodzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mabetka75 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Hahaha... Jak widać zdrowo to sprawdzałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemmy69 Opublikowano 6 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2016 Witajcie Mikromaniacy Czy znajdzie się w końcu Ktoś kto wstawi tu zdjęcie swojego auta i rozrusza temat? Od zeszłego roku nie mieliśmy Micry w konkursie, ominął Was kalendarz A przecież to jeden z symboli Nissana ... nie powinno go w tym roku zabraknąć Smiało, aparaty w dłoń i do dzieła Temat konkursowy u góry działu lub w Strefie Klubowej 3 najlepsze zdjęcia z każdego miesiąca znajdą się w Kalendarzu 2017 Zapraszam do udziału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zigzag Opublikowano 19 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Skoro taka jest prośba, pokażę naszego rudzielca. To jest zdjęcie z greckiej wyspy Thassos z września 2015 r., droga jak widać górska, wysokość ok. 1100 m. Mikrusia dzielnie nas zawiozła z Polski i z powrotem, łącznie zrobiliśmy grubo ponad 4 tys. km. Bezusterkowo (żeby nie zapeszyć), dostała tylko biedna kamykiem w oko (migacz), ale po powrocie od razu został wymieniony. K12 rocznik 2009, silnik 1,2 benzyna, ten słabszy. Na górskich drogach (żwirowych, nie ekstremalnych off-roadowych) i krętych asfaltówkach radziła sobie całkiem dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 20 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Skoro taka jest prośba, pokażę naszego rudzielca. To wystaw swoje foto, - a raczej Micruni do konkursu na samochód m-ca. Jakoś tego typu autka, to fotek nie ma. Zapraszamy. http://forum.nissanklub.pl/index.php/forum/116-konkursy/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camello Opublikowano 23 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2016 Naprawdę fajny teren miałeś Zigzag do sesji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zigzag Opublikowano 24 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2016 Dzięki Dam to zdjęcie do konkursu kwietniowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Canis90 Opublikowano 11 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2016 (edytowane) Cześć Wszystkim! Pierwszego posta napiszę w tym temacie. Micra k10 z '87 na żółtych blachach jako pierwszy samochód, to świetna sprawa więcej zdjęć: http://imgur.com/a/iLEDJ Edytowane 12 Czerwca 2016 przez Canis90 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 12 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 Micra za***ista - "cud rodzynek" , bez dwóch zdań. Ale nie dla kogoś jako "pierwszy samochód" ...Litości.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Canis90 Opublikowano 12 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 Micra za***ista - "cud rodzynek" , bez dwóch zdań. Ale nie dla kogoś jako "pierwszy samochód" ...Litości.... Dzięki, zawsze cieszy jak komuś się spodoba ale... ...dlaczego micra jest zła na pierwszy samochód? Silnik i wszystko pozostałe jest proste i prymitywne - do zrobienia właściwie samemu. W tym akurat przypadku do zrobienia są wyłącznie kwestie estetyczne (atrapy do odmalowania i za jakiś czas maska) są tylko trzy ogniska korozji które załatwię w przyszłym tygodniu. OC za 200 zł i przegląd bezterminowy, 75k przejechane, w zimie do garażu i tyle! Pozostaje się tylko cieszyć z jazdy przez " pierwszy samochód" miałem na myśli swój pierwszy - prawdziwie własny samochód do którego nikt mi się nie wpieprza a służbowymi autami rozbijam się po polsce Polsce od 8 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 12 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 [...] przez "pierwszy samochód" miałem na myśli swój pierwszy - prawdziwie własny samochód do którego nikt mi się nie wpieprza a służbowymi autami rozbijam się po polsce od 8 lat. Aaaa, to zmienia postać rzeczy Myślałam,że jako "pierwszy samochód" będzie ta boska Micra służyć jakiemuś młokosowi , który dopiero co zrobił prawo jazdy.... Wówczas mój żal i rozgoryczenie byłoby ogromne @Canis90 - pozostaje mi pogratulować i pozazdrościć . Jest fantastyczna! (mam delikatną "korbę" na punkcie starych / zabytkowych samochodów ) p.s. Możemy te Twoje zdjęcia wrzucić na nasz klubowy fanpage na Fb? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Canis90 Opublikowano 12 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 Jest fantastyczna! (mam delikatną "korbę" na punkcie starych / zabytkowych samochodów ) p.s. Możemy te Twoje zdjęcia wrzucić na nasz klubowy fanpage na Fb? Jasne! Do konkursu z kalendarzem zgłoszę się jak będę miał lepsze zdjęcia, te były robione telefonem i zaraz po zakupie : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 12 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2016 Super! Dzięki ogromne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Antoni1922 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Siemka a to moja micrunia 1.0 rok 94 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uszatek1973 Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Jestem tu nowy i pochwale sie świezym zakupem 1.5dci 2006r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skowron Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 witam, ja również chciałem się pochwalić "nowym" nabytkiem silnik 1,0 klima, wspomaganie, abs, przebieg- 130 000 - wydaje się być prawdziwy rok temu przyjechała do kraju z niemiec rok 2001 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 Ładniusia Kolor bardzo fajny... i na zadbaną wygląda. Jedź w ładny plener i zrób dobre zdjęcie --- potem startuj w konkursie --- jeszcze w kalendarzu nie było Micry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skowron Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 dzięki za uznanie, :jump:autko kupiłem dla żony, a z plenerem to wcale nie taki zły pomysł. jak będe miał fotki to się odezwę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AgaMicra Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2017 (edytowane) taka moja micra Edytowane 17 Kwietnia 2017 przez AgaMicra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Witaj AgaMicra! Przefajną masz tę Micrę. Nie wiem czy wiesz / czy trafiłaś na taki temat .... ale z przyjemnością widzielibyśmy Cię (znaczy wozidło Twe ) w majowej edycji konkursu pt. "Nissan m-ca" Do wygrania miejscówka w kalendarzu klubowym na 2018 rok oraz "rozkładówka" w "Galerii sław" czyli http://portal.nissanklub.pl/2017-2/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sanfran Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 A oto moja wrotka. Kupiłem w zeszłe lato, bo ktoś chciał zezłomować ze względu na cztery dziury wielkości znaczków pocztowych w progach. Auto ma szyberdach, więc podjąłem decyzję o kupnie . Wynegocjowałem cenę 120GBP i stwierdziłem, ze się nauczę spawać migomatem. Po załataniu dziur wymieniłem przednie hamulce, wydech oraz zrobiłem generalny przegląd. Podczas kupna miał na liczniku 160 tyś km. Ostatnio we wrotce walnęło sprzęgło i zdemolowało skrzynie biegow i juz miałem wzywać żłomkowy holownik ale jednak nostalgia zwyciężyła i wrotka dostała nowe sprzęgło i używaną skrzynie biegów - w której od czasu do czasu nie wchodzi jedynka i dwójka :-( ale moze załatam dziury w oryginalnej skrzyni i wrzucę ją z powrotem. Jako ciekawostka, to nie jest pierwszy K11 w rodzinie. Mieliśmy kiedyś dawno czerwonego automata z 1995 roku, ale został zamieniony na mercedesa A140. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Fajna , zadbana sztuka Szacun @sanfran za uratowanie (i to nie jedno!) tej mrówki przed przerobieniem jej na żyletki GOOD JOB! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi