ranger Opublikowano 10 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Tak to Heko, oryginały z ASO i reszta świata to są przerostem formy nad treścią !!! Ranger a ile tlenu teraz na pokładzie w reiście się nie duszę a i wiatrak z kompresorem odpoczywa Ranger ale czekam teraz na deflektor z tej firmy mają technologie i materiały fest Miałem Heko w Polonezie. Bardzo mi się sprawdzały. Teraz do Note też chyba kupię. Fajna sprawa. A produkty tej rosyjskiej firmy można gdzieś kupić poza Rosją ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Edek01 Opublikowano 10 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Ja miałem Heko w 125p,Poldkach,Oplu i teraz w Tiida wspaniała sprawa non stop cyrkulacja powietrza bo szyb nie domykam Co do CA to najbliższy sklep z ich produktami to na Białorusi i jak wyliczają to cena jest w Ojro !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 10 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Panowie,macie pretensje,że ktoś posty kasuje,ale sami jesteście niekonsekwentni.Tyle razy mówiło się aby pisać na temat i w temacie,a tylko Edek się pojawił i temat główny zszedł na bok.Od heko jest temat z akcesoriami do Qq. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi