Pieraś Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 3 minuty temu, dieselLPG napisał: W swojej pierwszej zecie cisnąłem bez nadkoli ze 2 lata i ruda wyszła na nadkolach koło lamp. Nie wiem czy to reguła, ale w ASO dostałem błotniki bez otworów na kierunki oooo zaskoczony jestem .. chociaż kurde powiem Ci, że walić te kierunki mi nie byłyby potrzebne, potrzeba mi wiedzy, czy np. jadąc po auto nie jade po ulepa karoseryjnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dieselLPG Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Fakt, to może znaczyć, że była jakaś przygoda. Wracając do osłony pod silnikiem to niektórzy naumyślnie ją demontują, bo obniża temp. pod maską albo zwyczajnie niszczy się ona od orzycierek lub te spinki odpadają i wisi i wtedy też się pali o asfalt. Ja nie mam od lat i aż tyle syfu co na tej focie HRa nigdy nie miałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anyaa Opublikowano 17 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 (edytowane) Stoje pomiedzy wyborem zetki na 80% bedzie wersja US wybor jest pomiedzy wersja RevUp a HR.. Niby najbardziej pozadana wersja jest hr jednak osobiscie nie jestem do niej przekonana ze wzgledu na wystepujaca tzw "szpere klockowa" zastanawiam sie nad jej uciążliwościa podczas jazdy i nie chodzi mi tylko o zuzywanie klockow.. Czy kontrola trakcji, asp i szpera mechaniczna wystepowaly we wszystkich wersjach revupa? A jak to sie ma przy HR? Edytowane 17 Maja 2020 przez Anyaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AliGi Opublikowano 21 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2020 Czesc. Rozgladam sie za 350z, budzet 35tys. Fajnie jakby udalo sie kupic wersje EU. Czy przy tej kwocie jest sens rozgladania sie za tym autem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cytrus Opublikowano 23 Maja 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2020 W dniu 17.05.2020 o 11:23, Anyaa napisał: Stoje pomiedzy wyborem zetki na 80% bedzie wersja US wybor jest pomiedzy wersja RevUp a HR.. Niby najbardziej pozadana wersja jest hr jednak osobiscie nie jestem do niej przekonana ze wzgledu na wystepujaca tzw "szpere klockowa" zastanawiam sie nad jej uciążliwościa podczas jazdy i nie chodzi mi tylko o zuzywanie klockow.. Czy kontrola trakcji, asp i szpera mechaniczna wystepowaly we wszystkich wersjach revupa? A jak to sie ma przy HR? Nawet się nie zastanawiaj jeśli masz dobrego HR do wyboru zmiana szeryf na mechaniczna to bardzo niski koszt... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welna_ Opublikowano 10 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2020 W dniu 21.05.2020 o 17:09, AliGi napisał: Czesc. Rozgladam sie za 350z, budzet 35tys. Fajnie jakby udalo sie kupic wersje EU. Czy przy tej kwocie jest sens rozgladania sie za tym autem? Hej! Jeśli Cię interesuje to jest zet z 2004 roku z przebiegiem 204tyś.Auto bylo sprowadzone z Niemiec z przebiegiem 192 500 km i przetartą prawą stroną kupione od handlarza .Zet w moim posiadaniu od 3 lat przez ktore najedzilem 11500 tyś km. Od razu zostało Założone nowe sprzeglo "ACT Heavy Duty Street" i dwumasa z "LuK"_a , Nowy akumulator. Skrzynia zalana "Red Line MT-85 75w90" plus LIQUI MOLY GEAR PROTECT ,dyfer rowniez zalany Red Line , silnik zalany " Motulem 5w40 8100 X-clean" Filtry,paski,napinacze,olej spomagania kierownicy "Motul Multi ATF" itp.itd wymienione,porobione ,założony nowy silnik podnoszenia szyby od strony kierowcy. Auto stoi na zimówkach "Pirelli Sottozero 3 " ktore kupilem nowe. Zderzak przedni/tylni byl malowany z powodow estetycznych. Posiadam rowniez sztywne kolo "ACT StreetLite" na ktorym zrobilem 700km ktore dodaje do auta. Na Wszystko mam paragony. Jak jesteś zainteresowany to podaje tel i email +47 462 33 181 (wieczorem mozna dzwonic) bartek.andrzejewicz@gmail.com .Chciałem za niego 38k ,duzo w niego włozylem takze stan adekwatny co do ceny jak jestes zainteresowany pisz dzwon przyjezdzaj zawsze sie dogadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieraś Opublikowano 18 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2020 W dniu 10.06.2020 o 21:32, welna_ napisał: Hej! Jeśli Cię interesuje to jest zet z 2004 roku z przebiegiem 204tyś.Auto bylo sprowadzone z Niemiec z przebiegiem 192 500 km i przetartą prawą stroną kupione od handlarza .Zet w moim posiadaniu od 3 lat przez ktore najedzilem 11500 tyś km. Od razu zostało Założone nowe sprzeglo "ACT Heavy Duty Street" i dwumasa z "LuK"_a , Nowy akumulator. Skrzynia zalana "Red Line MT-85 75w90" plus LIQUI MOLY GEAR PROTECT ,dyfer rowniez zalany Red Line , silnik zalany " Motulem 5w40 8100 X-clean" Filtry,paski,napinacze,olej spomagania kierownicy "Motul Multi ATF" itp.itd wymienione,porobione ,założony nowy silnik podnoszenia szyby od strony kierowcy. Auto stoi na zimówkach "Pirelli Sottozero 3 " ktore kupilem nowe. Zderzak przedni/tylni byl malowany z powodow estetycznych. Posiadam rowniez sztywne kolo "ACT StreetLite" na ktorym zrobilem 700km ktore dodaje do auta. Na Wszystko mam paragony. Jak jesteś zainteresowany to podaje tel i email +47 462 33 181 (wieczorem mozna dzwonic) bartek.andrzejewicz@gmail.com .Chciałem za niego 38k ,duzo w niego włozylem takze stan adekwatny co do ceny jak jestes zainteresowany pisz dzwon przyjezdzaj zawsze sie dogadamy zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalwi Opublikowano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 Cześć, sprzedam mojego 350Z z przebiegiem 47k km. Mniej około 2k km temu zrobiłem serwis olejowy i klimatyzacji. Jest to wersja 35th Anniversary, kolor Ultra Yellow. Nr telefonu do mnie w razie pytań 501 680 699 Link: https://www.otomoto.pl/oferta/nissan-350-z-35th-anniversary-ID6D7XtC.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukxm Opublikowano 19 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2020 i ja niestety musze sprzedać, ilość bryk w chacie przekroczyła wartośc krytyczną o 1 ;( https://www.otomoto.pl/oferta/nissan-350-z-ciezka-decyzja-o-sprzedazy-350z-hr-brembo-manual-ID6CAln3.html?isPreview=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturo85 Opublikowano 18 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2020 (edytowane) Witam, ktoś coś wie na temat tego egzemplarza?? Link: https://www.olx.pl/oferta/nissan-350-z-CID5-IDFAgfq.html Edytowane 18 Lipca 2020 przez Arturo85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejB Opublikowano 24 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2021 (edytowane) Czesc, Przymierzam sie do zakupu 370Z Nismo i biore ten konkretny egzemplarz pod uwage: https://www.otomoto.pl/oferta/nissan-370-z-nissan-370z-nismo-cesja-leasingu-ID6EeTv0.html Bede wdzieczny za opinie - moze ktos mial z nim do czynienia lub za ten konkretny okaz. Czy jest polecany okoliczny serwis na sprawdzenie przed zakupem czy zostaje ASO ? (Katowice lub okolice) Moze jest rowniez ktos z tej lokalizacji ...aby pomoc w ewentualnych ogledzinach, doradzic itd. ? Dzieki, /Andrzej Edytowane 24 Listopada 2021 przez AndrzejB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi