ProceSS Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 (edytowane) to może coś w POMARAŃCZ dzisiaj jezeli sie podoba prosze o wsparcie http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/90718-konkurs-fotograficzny-mój-nissan-lato/page-2 Edytowane 13 Sierpnia 2013 przez ProceSS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewelineczka Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 No zaszalałeś ostro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProceSS Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Jak szaleć to szaleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewelineczka Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Ode mnie plusik. Bardzo pomysłowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProceSS Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 no to mam maly projekt wnetrza ... pierwszy : jakies inne kolory ... ? czekam ... drugi : 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewelineczka Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Mnie się bardzo podoba ten pomarańcz Jak określić taki kolor ,żeby w salonie wiedzieli co chce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProceSS Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 (edytowane) zrob zdjecie i im pokaz (podobny kolor skor byl lub nawet jest dostepny w 350 i 370 Z) PS nie wiedzialem ze mozna sobie az tak Juka skonfigurawac Edytowane 24 Sierpnia 2013 przez ProceSS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewelineczka Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 No jak sie dopłaci to można I dziekuję .. czekam na twoją "pomoc" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProceSS Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 BIALO / POMARANCZOWE ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewelineczka Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Jej...dzieki super ci wyszło. A więc tak...będę mieć więcej białego na fotelach i zegary czarne . A i to bedzie automat więc odpadnie skóra przy gałce. A jeszcze moge prosic z czerwonym ? Ewentualnie z kolorowa konsola? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProceSS Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 ok to sa ostatnie ... teraz czekam na twoje zdjecia ewelineczka a to jest moj pomysl : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewelineczka Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 (edytowane) Pomarańcz najlepszy Podobają mi się białe zegary...dużo trzeba" rozebrać",żeby je polakierować? A mój żuczek będzie za ponad miesiąc dopiero... Dziękuję ProceSS Edytowane 24 Sierpnia 2013 przez ewelineczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProceSS Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 trudno powiedziec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewelineczka Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2013 Coś sobie wymyśle...a czy nici kolorowe są dobrym pomysłem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mexxmen30 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 trudno powiedziec Zarąbiście Ci to wyszło mnie najbardziej zielono pomaranczowy sie podoba, ale biały z pomaranczowa lub czerwona nitka tez git. Brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProceSS Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewelineczka Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 a tak w ogóle to czekam na te obiecane zdjęcia dla mnie waszych żuczków.... Czekanie na własnego jest okropne,,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoja61 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 a tak w ogóle to czekam na te obiecane zdjęcia dla mnie waszych żuczków.... Czekanie na własnego jest okropne,,,, Jak cofniesz się kilka-kilkanaście stron w galerii to zobaczysz fotki. I mój tam jest:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewelineczka Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Hahaha zoja uśmiałam się....wiem,że jest. Ale te już widziałam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoja61 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Hahaha zoja uśmiałam się....wiem,że jest. Ale te już widziałam.... ha,ha o to sorki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewelineczka Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 poproszę coś nowego ,żeby nacieszyć oczy hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoja61 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 poproszę coś nowego ,żeby nacieszyć oczy hihi Moj niestety jest juz "stary" ha,ha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ewelineczka Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Jaki stary..?! ..pewnie wypucowany i zadbany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoja61 Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Jaki stary..?! ..pewnie wypucowany i zadbany zadbany owszem ale wypucowany niekoniecznie,czarny kolor to bardzo trudny kolor,chociaż piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draven84 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Dołączam do grona Juke'owiczów:) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi