Gość Michalus Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Świetnie wygląda! Czarny wydaje się oczywistym wyborem przy tym modelu. P.S. Witam wszystkich forumowiczów i sympatyków Juke'a! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxyy777e Opublikowano 12 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 (edytowane) Wg. mnie średnio to wygląda. Zlało się to wszystko, równie dobrze mógłbyś zdjąć napis juke, logo nissana bo teraz ich wogóle nie widać. Daj znać po zimie jak spisuje się matowy lakier na felgach, jak polerujesz rysy etc. Wg. mnie do czarnego najlepiej pasuje jakiś kontrastowy kolor, np. jasne (białe) felgi. Edytowane 12 Listopada 2012 przez xxyy777e Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nnemrod Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Ładna bestia. Dzienne światła były czy zostały doinstalowane ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xxyy777e Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 (edytowane) nnemrod, Juke w standardzie ma lampy dzienne (mijania) Edytowane 13 Listopada 2012 przez xxyy777e Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość michas9393939 Opublikowano 13 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2012 Bardzo fajnie wygląda! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProceSS Opublikowano 16 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 JESIENNY JUKE 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 16 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2012 @ProceSS - pierwsze zdjęcie bez wątpienia powinieneś wystawić w konkursie Nissan miesiąca http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/85352-nissan-miesiaca-listopad/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProceSS Opublikowano 17 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2012 (edytowane) ok zrobione Edytowane 17 Listopada 2012 przez ranger : Super :-). Jak dla mnie faworyt :-) :-) :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoja61 Opublikowano 22 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Głosujcie na żuczka kolegi ProceSS Fotka świetna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProceSS Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 A dziekuje jest troche osob na formu Juke i jak narazie bardzo malo zdjec jak to jest ??? WSTYDZICIE SIE SWOICH JUKEow ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hmt Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Ale ładne Audy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProceSS Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 nie ma co wyroznia sie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoja61 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 O.. widze listwy srebrne na dole drzwi. Takie mi się podobaja właśnie:) Nieźle wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swanyadi Opublikowano 9 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 (edytowane) Moje pierwsze foto (Z listwami bocznymi i nowymi felgami na zimówkach) Edytowane 9 Stycznia 2013 przez swanyadi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProceSS Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 ladniutki, masz snieg Dzisiaj rano zobaczylem go w u lokalnego dealera ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swanyadi Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 (edytowane) Super takiego chcę :dribble:Felgi woow w sam raz na Pl hah Edytowane 10 Stycznia 2013 przez swanyadi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProceSS Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darnoK Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Śliczny wylizał bym go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartoszN Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 ladniutki, masz snieg Dzisiaj rano zobaczylem go w u lokalnego dealera ... u lokalnego ... tzn w PL ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProceSS Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 niestety nie w UK co myslicie o malej zmianie coloru ? felgi i znaczki sa juz od jakiegos czasu pomalowane na czarny MATT teraz czas na reszte ORANGE MATT mysle tez o niebieskim ... ktory lepszy kolor ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zoja61 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Dla mnie zdecydowanie orange Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProceSS Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 dzieki Zoja, mnie tez sie podoba (jest nas dwoje ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartoszN Opublikowano 14 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 u lokalnego ... tzn w PL ? można już zamawiać w PL : cena JUKE w wersji 4WD NISMO w PL została potwierdzona na 113.000 zł brutto - kolory dostępne QAB-biała perła lub Z11 - czarny metalik i KY0 - srebrny metalik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Patison Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Witam juz od jakiegos czasu jestem zalogowana i tylko podziwiałam Wasze autka od 4dni moge sie juz czuc pełnoprawnym posiadaczem "żuczka" N-TEC, czerwony (wg mnie wisienka), cudne 18calowe koła, navigacja, przebieg 40km, póki co bez przeróbek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Navkol Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 (edytowane) [...] przebieg 40km[...] Czy Ty mieszkasz koło dealera ???? Ja po odbiorze Żuka do wieczora miałem już ok 600 Edytowane 14 Kwietnia 2013 przez Navkol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi