Coobcio Opublikowano 13 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 (edytowane) Bida kucharza mojego nadwornego nie będzie w sobotę, niestety na zajęciach musi być... Na forum infiniti (ifans.pl) może coś skrobnę o tym wydarzeniu ?? Edytowane 13 Maja 2015 przez Coobcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 13 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2015 to napisz, im więcej tym lepiej tak samo każdy może swoich znajomych informować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Symbiod Opublikowano 14 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2015 Ja choć miałem przyjechać do Poznania na tor, mimo wszystko nie odpuszczę i 29 maja specjalnie zrobię 1100 km z Niemiec do Warszawy tylko po to aby przejechać się z pasjonatami przy okazji podpatrzę co i jak kto ma zrobione hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Ooo i to jest godna postawa obywatelska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMan Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stefffan Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Potwierdzam obecność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 15 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2015 Cos czujeze ekipa dopisze.Liczę na fajny filmik z tego zlotu jak rok temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arekz Opublikowano 16 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 Pozdrowienia . Przyjadę . Arekz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pustelnick Opublikowano 16 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2015 W sobotę pracuję, ale do 14 powinienem się wyrobić do Wawy, także wstępnie można mnie wliczać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chief47 Opublikowano 17 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 (edytowane) Witam wszystkich, Ja jestem cały czas czujny. Ale póki co termin dla mnie niepewny w oparciu o służbowe obowiązki to też brak jasnej deklaracji z mojej strony. Co by nie było, dobrze tam być... Pozdro z Wrocka!PS. Apropo Wrocławia - czy ktoś z jego mieszkańców lub jego okolic wybiera się na trip? Jeżeli tak - info na priv, bo jeżeli bym jechał, to z kimś na trasie zawsze raźniej Edytowane 17 Maja 2015 przez chief47 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 17 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 A będzie ktoś jechal A2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub350 Opublikowano 17 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 No ja napewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razzar Opublikowano 17 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 helooo potwierdzam obecność na zlocie bede tez rano leciał a2 , w Strykowi z A1 wlece ....uuu na coobciowej werandzie ....Kuba wyrównaj troche tam teren bo bede znowu miał problemy .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanteS Opublikowano 17 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 U mnie na razie obecność na 50/50... Pewnie decyzja będzie w ostatniej chwili... Do zobaczenia na A2 i na imprezie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
35zdawid1 Opublikowano 17 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 ja także się wybieram;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 17 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Ustawka gdzieś na a2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
35zdawid1 Opublikowano 17 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 Ustawka gdzieś na a2?Szkoda że że ja od przeciwnej strony jadę bo to byłoby dobre rozpoczęcie zlotu;) Chyba że ktoś od S8 będzie jechał to można by było na 2 czy 3 auta pod narodowy wjechac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub350 Opublikowano 17 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 umówimy sie w piatek przed wyjazdem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 17 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2015 (edytowane) UWAGA UWAGA Z okazji zlotu, mamy wspaniałą informacje dla wszystkich tych, którzy cenią sobie czystość i porządek w swoim aucie. Serdecznie zapraszamy do Insane Garage ! Od 25 maja do 30, umyjecie swoje auto wraz z nałożeniem wosku na mokro za 30 zł. Dokładając 20 zł, auto zostanie wysprzątane i wymyte w środku. Jak się umówić i przyjechać nie musząc czekać? Wystarczy przedzwonić 732 666 999 i zarezerwować czas.Od poniedziałku do piątku zapraszamy od 10:00 do późnego wieczora. W sobotę 30 maja, zapraszam już od godziny 8:00. Ważna informacja dla osób dojeżdżających z daleka - Insane Garage jest nieopodal Stadionu Narodowego, gdzie droga jest normalna i nie ma mowy o zabrudzeniu podczas przejazdu. Szybkie umycie z brudu i owadów jest wręcz wskazane https://www.facebook.com/insanegaragepl Do zobaczenia !! Edytowane 19 Maja 2015 przez tomoakatomi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 18 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 Ja jade "siódemka" od Plonska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
razzar Opublikowano 18 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2015 ja koło 8:30 bede wlatywał w Strykowie na A2 możemy sie gdzieś tam zgadać na pierwszej stacji w stronę Wawy , jak jest ktoś chętny. Koło 1h drogi jest do Wawy od Strykowa to na jakieś opłukanie auta, czy jak i na stadion ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomoakatomi Opublikowano 19 Maja 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 UWAGA UWAGA Miło mi poinformować, że na zlocie zawita NM Photos ! W trakcie całej imprezy będziemy mieli wspaniałą fotorelację w wykonaniu Norberta Mikulskiego. Powiem, że nie tylko w miejscu, ale także w trakcie przejazdów, Norbert będzie czynił magię. Zachęcam zatem do wyczyszczenia i odpowiedniego przygotowania aut. Już od 25 maja do 30, soboty, będzie można skorzystać z pakietów jakie przygotował Insane Garage http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/98078-ogólnopolski-zlot-2015-350z370zg35g37/page-9#entry1054243 Jeżeli ktoś z was myślał, bądź myśli o indywidualnej sesji auta, to zapraszam do kontaktu z NM Photos https://www.facebook.com/motonmphoto Do zlotu 11 dni ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Symbiod Opublikowano 19 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 (edytowane) Już się doczekać nie mogę A2 Podłączam się w Zgierzu. Prawie jak "nocne wilki" tylko z tą różnicą że nas do stolicy wpuszczą Edytowane 19 Maja 2015 przez Symbiod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pustelnick Opublikowano 19 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 Ja A2 będę leciał, ale niestety nieco później, więc raczej spotkamy się dopiero na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arekz Opublikowano 20 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Pozdrowienia . Na A2 kręci się sporo "smerfów" , uważajcie ... Arek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi