Gość nismo Opublikowano 15 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Żona przeczytała że chce sprzedac i zmyła mi głowę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 15 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Nismo...tak dla rozluźnienia po ciężkim dniu , w formie "żartu" - może za szybko wchodzisz w zakręty? bo jak potrafisz licznik zamknąć prawie, to strach myśleć o pokonywanych łukach ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nismo Opublikowano 15 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 na rondzie nieda sie jechac 120 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 15 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Tak jak ktoś wspominał wcześniej. Daj fotki tutaj. Może ktoś z nas kupi. Co prawda, jak poczytałem trochę, to problemy z silnikiem i jego hałasem miałeś już w marcu, w maju. Teraz znów temat zaczął się od hałasu silnika z prawej strony a dochodzimy już do prawego koła (nie wiem które strony faktycznie miałeś na myśli i kiedy? bo prawa strona silnika (przeciwnie niż rozrząd, a prawe koło, to całkiem inne strony-w zależności z jakiego punktu stania lub siedzenia . Daj fotki tego swojego, co prawda prawie 400 km ale , ........ i jaka cena, rocznik, przebieg /nie ma tego w profilu/? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nismo Opublikowano 16 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2015 210 tys przebiegu wersja ze wzmocnionym przez nissana zawieszeniem 2002 r .Slimakowy kolektor saący -ważne kto się zna to wie o co chodzi.fotki dam pózniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agusia0003 Opublikowano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2015 Czekamy na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DonPedroDeLaSlivka Opublikowano 17 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 No tak u mnie też stuka, zamówiłem panewki 110 zł, jaki moment dokręcania panewek korbowodowych ? 2.0 benzynka 140 KM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michaell Opublikowano 17 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Moj nissan to jest ewenement 190 tys i tylko wąż wspomagania kierownicy wymieniony (i oczywiście cześci takie jak tarcze klocki i rozrząd) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 No tak u mnie też stuka, zamówiłem panewki 110 zł, jaki moment dokręcania panewek korbowodowych ? 2.0 benzynka 140 KM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filtron1 Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 HEJ panewki beda pukac nawet na wcisnietym sprzegle to na pewno to nie a mialem podobne objawy jak ty wymieniony polos zew nie pomoglo polos wew nic przegob nic piasta nic a co sie okazalo to wystarczylo wymienic lozyska zwrotnicy byly zardzewiale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi