mmati9 Opublikowano 29 Lutego 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2016 sorry,że ci zaśmiecam ale mam szybkie pytanko czy przy et22 10.5 na 18stkach bedzie podobny problem? (guma 265/35) Przy 265 na 90% już nic nie będzie obierało , jeśli bym nie sprzedał felg sam bym tak zrobił tyle że na 19 " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WarPigs Opublikowano 2 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Znajomy z okolic Marek rolował mi nadkola w tamtym roku, mimo małej szpachli nic nie pękło. Ale on jest perfekcjonistą także warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 2 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Daj jak cos namiary, moze skorzystam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 2 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Wykończenie... Jak się podobają takie dyskretne końcóweczki ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 3 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 A kto to zamawial takie lufy? Toż to chyba ze 115mm srednicy... To ja rynny w domu mam mniejsze hehehhe Czy zobacze je dzis na zywo? ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WarPigs Opublikowano 3 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Skąd macie te końcówki? Chce podobne zapodać do siebie. To jak będziesz chciał to pisz do mnie ws. Rantów. szybciej go złapie przez fb niż tel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 3 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Zamawialem przez Kube w EL-Tecu w Wawie. 115mm, podciete pod katem, z zaqijanym rantem i przypalane na niebiesko. Tlumiki Magnaflowa, ale dzwiek jest za***isty... Jav V8 daje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheMan Opublikowano 4 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 Skoro przypalane to trzeba koniecznie zapodać lepsze foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 4 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 (edytowane) Wczoraj odebralem Zetuchne od Kuby. Autko poskladane jak oryginał, wszystkie szczegoly dopieszczone. Jezdzi za***iscie, choc moc ograniczona sztucznie za pomoca odcinki, bo jednak setup ktory jest w tej chwili nie lubi malych mocy chyba... Padla wczoraj rowniez decyzja dotyczaca kucia, wiec jak tylko Kuba obrobi sie z planowanymi tematami, bierze sie za moj motor. Postaram się jutro protestować i cos nagrac. Edytowane 4 Marca 2016 przez kaktuss_ML Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 4 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2016 I jak wrażenia? Nagrywaj i wrzucaj filmy jak to jedzie kujesz jednak od razu? Chyba dobra decyzja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 5 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Wczoraj krotki wyjazd na miasto i odrazu Seat Leon FR sie pojawił B-) Niestety nie zdazylismy go nagrac bo spoiler przeszkadzal w tylnej szybie ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
35zdawid1 Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 To mi się podoba ci z VAGa myslą że mają najlepsze samochody u mnie tego pełno na mieście jak plaga szczurów w na Bronxie:) Najlepiej nagrałbyś coś z seryjną zetką dla porównania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 No David twój piec jutro składam. Potem modujemy Cudnego a nastepnie kujemy Kaktusa by dymal Leona każdego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Dawid, zakladasz turbo i sie nie pochwaliłes? Czy remoncik był jakis? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
35zdawid1 Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Niestety remoncik jutro a raczej dzisiaj zaloze swoj temat i od poczatku opisze jak do tego doszlo ku przestrodze dla innych;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bydle Opublikowano 5 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Dawaj bo chętnie się dowiem A poza tym jaram się Twoim autem i chętnie o nim poczytam bo czasy krecisz za***iste nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 5 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 To mi się podoba ci z VAGa myslą że mają najlepsze samochody u mnie tego pełno na mieście jak plaga szczurów w na Bronxie:) Najlepiej nagrałbyś coś z seryjną zetką dla porównania Jedna jeszcze tylko w Plocku jezdzi Zetka, ale poszukam jej niedlugo. A co do VAGow, to mam dwa cele, ale to dopiero po zakuciu, jeden to TT 380KM, ale wypruta cala i lekka, dodatkowo quatrro, drugi to Scirocco 450KM, ale 11 na ćwiare podobno robi. Moze nie brzmi to ambitnie, ale jara sie nimi caly Plock, wiec musza zostac wyjebane i juz! No David twój piec jutro składam. Potem modujemy Cudnego a nastepnie kujemy Kaktusa by dymal Leona każdego Pedalsko to brzmi z tymi Leonami, ale tak musi byc. Czekam z niecierpliwością na telefon o tresci "przyjeżdżaj juz na kucie"! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 7 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Po zakuciu będziesz łoił gtr-y i nie będzie brzmieć pedalsko a jak odczucia na obecnej mocy bo mało piszesz? Nagrywales jakieś filmiki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 7 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Obiecuje ze cos nagram, tylko musze trochę czasu znaleźć. A co do odczuć, choć uderzenie jest duze, ze względów bezpieczenstawa, nie moich tylko silnika niestety odcinka ustawiona została na 5500obr i to powoduje trochę wkurwienia. Wkreca sie momentalnie na tą wartosc i odcina, kolejny bieg i to samo. Ciezko jest trafic ma zmiane biegu bez odciecia. Wydaje mi się, że bez zakucia troche za grubo poszlismy z gratami, wiec kucie i dopiero będzie o czym opowiadać i co nagrywac. Poki co potrenowac starty i poscigac sie z 300 konnymi VAGami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witak Opublikowano 7 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2016 Stawiam, że mało pisze, bo się nacieszyć nie może i cały czas jeździ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 12 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Postrach Płocka odbiór !! Przyszła pewna paczuszka: Wałeczki te przy doładowaniu 0,7 bara dodały u "Poznaniaczka" 97KM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 12 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Jaki byłby przewidywalny efekt po włożeniu ich do wolnossaka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakub350 Opublikowano 12 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 pewnie d*pa bo wałki do tubo piecy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 12 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Postrach Płocka odbiór !! Przyszła pewna paczuszka: Wałeczki te przy doładowaniu 0,7 bara dodały u "Poznaniaczka" 97KM Jestem, jestem. Slecze i czekam na takie właśnie wiadomosci... Mysle ze z nimi i druga linia paliwowa 700KM przekroczymy... Ale mi humora znow poprawiles! Jaki byłby przewidywalny efekt po włożeniu ich do wolnossaka ? Łukasz83, Ty sie nie wykruszaj czasem... Turbic musisz, nie mysl o polsrodkach. Bez porównania z wolnossakiem jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 12 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 Ale Mariusz grubo idziesz. Coś czuje ze będzie to najmocniejsza 350 w kraju gratuluję tego projektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi