kaktuss_ML Opublikowano 25 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Dzis wyjeżdżam w miasto, jak mnie zrobi jakiś GTi to jutro wstawiam go do Ciebie za kare ;-) Wczorajsze wyglupy :-) Vol.2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 25 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Hehehe a to Zgrywus przez ostatnia godzinę obejrzałem parę odcinków Ken Blocka Gymkhana m.in w Stanach i w Dubaiu. I na koniec dnia Twój płocki akcent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 25 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 (edytowane) Heh, Ken Block wymiata! Edytowane 25 Marca 2016 przez kaktuss_ML Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipm87 Opublikowano 26 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Nie dziwię sie kaktuss że juz chcesz kuć silnik. Ta odcinka wygląda słabo... Ale syczy jak grzechotnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sp1N Opublikowano 26 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Może i Golf GTI by Ciebie objechał, ale nie powygłupiasz się nim w ten sposób Operator kamery nie skarżył się na pył w ustach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 26 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Nie dziwię sie kaktuss że juz chcesz kuć silnik. Ta odcinka wygląda słabo... Ale syczy jak grzechotnik Troche faktycznie jak wykastrowany... Może i Golf GTI by Ciebie objechał, ale nie powygłupiasz się nim w ten sposób Operator kamery nie skarżył się na pył w ustach ? Nie objedzie, nawet teraz z obcietymi jajami sobie poradzi hehe... Ale zabawa Zetka przednia! A co do operatora... Cos tam w zebach mu strzykało, ale dzielny był... Powiedzial, że nastepnym razem on znajduje miejsce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarek1111 Opublikowano 26 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 nagraj jak to przyśpiesza ze środka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 26 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Mam filmik ale operato slabo to ujal troche... Narazie tylko takie cos... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 26 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Tam na początku ulicy nie stało ograniczenie do 70? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 26 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2016 Bylo, ale spoko, wskazowka od predkosci u mnie zle pokazuje ;-) Wszystko zgodnie z przepisami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 27 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Brzmi fajnie ciepło No bloczek wzmocniony pospawany to tak apropo swiątecznych dobrych wieści Tak więc do końca tygodnia już go odbiorę z autoszlifu i składamy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 27 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Jak zawsze humora mi poprawiasz! Jeszcze raz zdrowych i spokojnych Swiat dla Ciebie i dla wszystkich kolegow forumowiczow. Nie jedzcie tylko za duzo, bo efekt bedzie taki jak by naszym Zetkom ze dwa konie ujelo ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipm87 Opublikowano 27 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Wzajemnie! Kruca... pogoda u mnie w pytkę a mi się zachciało oddawać auto do lakiernika na święta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 27 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Ale zmiana koloru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipm87 Opublikowano 27 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Nie.. Zostaje przy szaraku W końcu oddałem żeby ogarnął rudą na nadkolu i już za 1 zamachem zedrzaki robię w kolor, bo przód czarny był a tylni obdrapany. Będę zmierzał powoli w tę stronę: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 27 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Fajnie to wygląda, choc mi ciagle podoba sie czarny, nie wiem czy na nastepny sezon nie przemaluje jednak na czarny z czerwonymi lub niebieskimi akcentami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 27 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Czarny z niebieskimi jakoś nie pasi ale z czerwonymi to już kulturka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipm87 Opublikowano 27 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 (edytowane) Żółty z czarnym! Kuwaaaa.... Za parę lat może sam bym pomalował.... Edytowane 27 Marca 2016 przez filipm87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmati9 Opublikowano 27 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Żółty, tak jest! to mój cel na ten rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 27 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Zobaczcie tą Zieleninkę, to też strasznie mi się podoba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filipm87 Opublikowano 27 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Zobaczcie tą Zieleninkę, to też strasznie mi się podoba... Też dobra landryna! Ale zółty jak dla mnie kox Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 27 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Rob taka zieleninke daje rade i coś nowego a czarnych jest duzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 27 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Łukasz, nie podpuszczaj, bo naprawdę mi się podoba. Ale jak tak zaczynam się zastanawiać, to zielony taki mało agresywny, raczej taki delikatny się wydaje, ekologiczny jakiś taki, nie wie czy będzie to pasowało do mocnego samochodu... Z drugiej strony zieleninkę można okleić, bo czarny to już kiepsko podobno, mówią że nie będzie się świecił jak lakier. Oooo, znalazłe jakiś przykład Black&Red hehhe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz83 Opublikowano 27 Marca 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Mi tez się podoba powaga jest bardzo konkretny. A jak boisz się Eco to ten żółty tez wymiata. Ja lubię takie kolory. Czarnych szarych itp jest dużo a te są oryginalne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaktuss_ML Opublikowano 27 Marca 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2016 Mam sezon na przemyślenia, poczaszkuję i zobaczymy co z tego wyjdzie. Pewnie skończy się znów na tym, że go umyję i nawoskuje i stwierdzę że jedna silver mi się podoba :-) Łukasz, napisz co masz za spoilerek u siebie, bo fajnie wygląda. O tu ładnie czarny wygląda.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi