Bartezm Opublikowano 29 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 (edytowane) To ma być pierwszy samochód dla żony, dopiero zrobiła prawko, ... ...a że "napraw kilka" i tak trzeba się spodziewać to wiadoma sprawa, ... aż tak jej nie ufasz ? ... będzie musiał wykonać.... musiała btw - jak już będziesz oglądał to zapier...el tego czarnego kangura z przodu - tak mi się jakoś spodobał - później się jakoś dogadamy Edytowane 29 Listopada 2016 przez Bartezm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomir82 Opublikowano 29 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 (edytowane) dlatego zamiast micry chcę jej iksa zafundować, w razie W w większym zawsze bezpieczniej Edytowane 29 Listopada 2016 przez radomir82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartezm Opublikowano 29 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 jak szukasz dla żony to bierz Pb +LPG z automatem - wyjdzie taniej i mniej problemowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 29 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 jak szukasz dla żony to bierz Pb +LPG z automatem - wyjdzie taniej i mniej problemowo Kari będzie sprzedawał, chyba Tylko że on nie ma LPG. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 29 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 (edytowane) aż tak jej nie ufasz ? musiała btw - jak już będziesz oglądał to zapier...el tego czarnego kangura z przodu - tak mi się jakoś spodobał - później się jakoś dogadamy dobra, ale mam go zerwać ręką czy delikatnie działac sztukateryjnie bo to dojdzie wtedy robocizna. Muszę gostka jakoś przytrzymać w międzyczasie, czyli muszę kogoś zabrać ze sobą...to podroży koszty znacznie. Nie wiem czy masz taki hajs na dziś.. BArtez Edytowane 29 Listopada 2016 przez karibox1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomir82 Opublikowano 29 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 (edytowane) No teoretycznie tak, tyle że jak zawsze jest kilka ale: benzyn jest mało, często mają tylko 2wd, do tego większość ma hak 10 letnia benzyna ma 200k plus na zegarze żona nie chce automatu miałem kiedyś auto z lpg ...i więcej nie chcę, nawet dla żony Edytowane 29 Listopada 2016 przez radomir82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 29 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 Pobieżna analiza tematu: 4.5 roku w PL, sprowadzka. Auto z Francji, bite w przód parę lat temu, nowy lakier po całości. Teraz rysa drzwi tylne zamalowana. Wszystko działa. Kangur jest oryginalny, był już taki we FRA. Gościu ma fotki stare z uszkodzeniami pierwotnymi, ma też grill stary. Pracuje do 17 codziennie w centrum, raczej młody. O przebiegu nic pewnego nie wiadomo, raczej niepewny. Jakie dalsze dyspozycje? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartezm Opublikowano 29 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 mam nalewki: na malinach na jagodach na wiśniach i na gruszach oczywiście bezalkoholowe więc przy nich podyskutujemy o cenie i nie tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 29 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 Pobieżna analiza tematu: 4.5 roku w PL, sprowadzka. Auto z Francji, bite w przód parę lat temu, nowy lakier po całości. Teraz rysa drzwi tylne zamalowana. Wszystko działa. Kangur jest oryginalny, był już taki we FRA. Gościu ma fotki stare z uszkodzeniami pierwotnymi, ma też grill stary. Pracuje do 17 codziennie w centrum, raczej młody. O przebiegu nic pewnego nie wiadomo, raczej niepewny. Jakie dalsze dyspozycje? Czyli jak większość aut na naszych drogach, więc jak będziesz sprzedawał możesz zawyżać cenę, a i tak będą się bić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomir82 Opublikowano 29 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 No proszę jak się ładnie wyspowiadał, mi nic nie odpisał, ty to masz dar , pytanie jak bity, w Polsce czy sprowadzony roztłuczony, hmm jak malowany po całości to raczej bida, no chyba że lakiernik się spisał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 29 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 twierdzi, że miernik nic nie wykaże złego... Innych nie ma. Wszystkie są w jakiś sposób uszkodzone. Ten chociaż jeździł parę lat u nas, bogata wersja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomir82 Opublikowano 29 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 (edytowane) No ja go nie skreślam... jeszcze Wolę lekko klepanego niż "igłę" z komisu Edytowane 29 Listopada 2016 przez radomir82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 29 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 właśnie uderzony był zagranicznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 29 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 Pobieżna analiza tematu: 4.5 roku w PL, sprowadzka. Auto z Francji, bite w przód parę lat temu, nowy lakier po całości. Teraz rysa drzwi tylne zamalowana. Wszystko działa. Kangur jest oryginalny, był już taki we FRA. Gościu ma fotki stare z uszkodzeniami pierwotnymi, ma też grill stary. Pracuje do 17 codziennie w centrum, raczej młody. O przebiegu nic pewnego nie wiadomo, raczej niepewny. Jakie dalsze dyspozycje? Ode mnie też + za zaangażowanie. ps. wyczyść skrzynkę PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomir82 Opublikowano 29 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 Jak kangur przetrwał to może nie było tak źle, no chyba że poszło bokiem i podłużnica mu na fotel wjechała , poczekam może się odezwie ze zdjęciami, albo może lepiej do niego rano zadzwonię bo może się przestraszył że do ASO chcę go zabrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 29 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 tak przy okazji to do aso go nie bierz, lepiej stacja diagnostyczna. Wątpię byś trafił na wolne stanowisko. Poza tym to kosztuje minimum 100. Z tego co pamiętam nie mają miernika lakieru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomir82 Opublikowano 29 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 a no to widzę że ASO pierwsza klasa, kasa nie jest problemem tylko rzetelność, mogę dać nawet 300 jak mi ktoś go dobrze sprawdzi bo jak mam lecieć 300km w jedną stronę i się parch okaże to i tak średni interes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek3 Opublikowano 29 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 (edytowane) tak przy okazji to do aso go nie bierz, lepiej stacja diagnostyczna. Wątpię byś trafił na wolne stanowisko. Poza tym to kosztuje minimum 100. Z tego co pamiętam nie mają miernika lakieru. Kiedy sprzedawałem swojego t30 136km dci to wizyta w ASO ,ktora zamowił kupujacy celem sprawdzenia auta kosztowała go 440 zl a to było to ponad 5 lat temu.. A i tak felery jakie mialo auto nie znaleźli -sam o o nich powiedziałem nabywcy. Przed sprzedazą auto oczywiscie porzadnie umyłem i nawoskowalem pasta-to stwierdzili ,ze lakier był...polerowany . tak wiec lepiej poejchac na stacje diagnostyczna bo w ASO tylko zostana pieniadze a nie wiele o aucie dowie się.. Edytowane 29 Listopada 2016 przez piotrek3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciaki Opublikowano 29 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2016 Witam. Dzisiaj zakupiłem X Traila 2.2 136km z 2005 roku, dziękuję za rady. Jest kilka usterek do usunięcia, ale to już najmniejszy problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 30 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 W suzuki biorą 200 za ścieżkę zdrowia ale lakieru nie sprawdzają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek3 Opublikowano 30 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Tak na marginesie, czy delikatna polerka to wada samochodu? Sam byłem zaskoczony ,ze w ASO moje ręczne nałozenie pasty woskowej na lakier wzieli za polerke i kupujacemu to zostalo przedstawione w formie jakby to była wada czy usterka auta.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 30 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 Witam. Dzisiaj zakupiłem X Traila 2.2 136km z 2005 roku, dziękuję za rady. Jest kilka usterek do usunięcia, ale to już najmniejszy problem Witaj w klubie Pochwal się, coś to kupił ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 30 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 i jakie usterki ma pacjencik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciaki Opublikowano 30 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 (edytowane) Zdjęcie poglądowe z ogłoszenia, więcej wrzucę, jak odbiorę samochód od mechanika. Do zrobienia są hamulce z tyłu, czyli tarcze klocki i okładziny ręcznego oraz łożysko lewego tylnego koła. Nie liczę drobnych usterek typu spalona żarówka itp Edytowane 30 Listopada 2016 przez Ciaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomir82 Opublikowano 30 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2016 A u mnie sytuacja wygląda tak Dodatkowo według strony www.historiapojazdu.gov.pl : pierwsza rejestracja w Polsce 18.06.2012 przebieg w czerwcu 2014 - 183tyś 2015 - 203tyś 2016 - 212tyś I co myślicie panowie, bo jak dla mnie to nie wygląda to źle, pytanie jakie przygody były w kraju przez te 4 lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi