borge Opublikowano 7 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 Nie mam fotek, ale wygląda dokładnie tak: https://www.netcarsh...n/2011-x-trail/ jesli wyglada dokladnie tak tzn. ze to LE Platinium (ma naglosnienie Bose a nie ma kamery cofania?) zmien sobie w opisie to 'FL' a jak juz chcesz byc dokladny to dopisz 'MY' (model year) Białego z Będzina oglądałem, ale mnie nie urzekł sprzedajacy minal sie z rzeczywistoscia czy auto bylo po prostu 'zmeczone'? Dużo osób pisze w ogłoszeniach "najbogatsza wersja", dla wielu skorzane fotele to synonim luksusu ; ) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barton Opublikowano 7 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2016 jesli wyglada dokladnie tak tzn. ze to LE Platinium (ma naglosnienie Bose a nie ma kamery cofania?) zmien sobie w opisie to 'FL' a jak juz chcesz byc dokladny to dopisz 'MY' (model year) sprzedajacy minal sie z rzeczywistoscia czy auto bylo po prostu 'zmeczone'? dla wielu skorzane fotele to synonim luksusu ; ) pozdrawiam Ma Bose i kamerę. Odnośnie Będzina, X był trochę zmęczony (plastiki trzeszczały, nie tylko w bagażniku). MZ nie było warto, zwłaszcza za cenę 41tys. Z resztą po tych oględzinach stwierdziłem, że jak ma być X-Trail to tylko po liftingu, ładniejszy no i taki "nowszy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrz Opublikowano 8 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Witam jestem nowy na tym forum i przymierzam się do zakupu x-traila ostatnio przeglądając ogłoszenia wpadł mi w oko taki: http://otomoto.pl/oferta/nissan-x-trail-2-2-diesel-japan-6biegowy-klima-alu-4x4-blok-mostu-szyber-isofix-ID6yli7D.html czy ktoś może po obejrzeniu ogłoszenia coś powiedzieć? Strasznie atrakcyjna cena a po rozmowie dowiedziałem się że jest naprawdę w dobrym stanie. Może miał ktoś możliwość oglądania tego samochodu a może ktoś zna tego sprzedawcę. dzięki za jakąś podpowiedź. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berater Opublikowano 8 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Strasznie atrakcyjna cena, w połączeniu ze strasznie dobrym stanem. Z pewnością straszna okazja. Jednym słowem strach nie brać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 8 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Patrząc na nadwozie i deskę to auto przedliftowe, więc jakie 136 KM? Jaka blokada mostu? Jest z czego targować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek3 Opublikowano 8 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 Samochód jest akurat w średniej cenie rynkowej za ten model i rocznik. Co do reszty to nie można ulegać emocjom . Jak auto podoba sie to na zimno wszystko trzeba spokojnie sprawdzić zaczynając od nr VIN. i Jak jest ok z przebiegiem i cała historią to tylko fizyczne ogledziny auta ,jazda próbna. Po samych zdjeciach w niczym sugerowac nie mozna sie. Najcześciej na zdjeciach najlepiej wygladaja auta wypadkowe ,szykowane tylko sprzedazy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 8 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 jest to komis a zatem z zasady omijamy. po drugie ma 18 tysi rocznie, po trzecie nie pamiętam takiego lakieru w dostępnej palecie, felgi nieoryginalne, ciekawe i niespotykane fotele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartezm Opublikowano 8 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2016 jakie 136 KM? Jaka blokada mostu? "a nie jak w większości napęd na 1 oś." - w przyrodzie występują 2.2dci z fwd? czy tylko benzyna? 4x4 to standard... fwd to ewenement np kolega karibox1 ma fwd "Silnik nissanowski bezawaryjny na łańcuchu rozrządu" - o bezawaryjności możesz sobie poczytać... a łańcuch się co jakiś czas wymienia tylko jest droższy niż pasek "Trasa 7,3 litra na 100 km Autostrada 120-160 km/h 8,5 litra bo skrzynia 6cio biegowa Miasto przy normalnej jeździe 8-9 litrów" - dodaj po litrze realnie średnia będzie oscylować 8,5 -10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kristof5112 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 (edytowane) Cena mówi sama za siebie już powinna się zapalić czerwona lampka w głowie dlatego że X-Traile T30 w tych cenach to auta po przejściach, bite,kręcone liczniki,spawane z 3,i nie wiadomo co jeszcze kombinowane,przebieg podejrzewam że większy niż podaje w ogłoszeniu, jest to wersja X-Pedition rózniła się że miała właśnie relingi z halogenami, niebieska kolorystyka foteli i jeszcze powinny być felgi oryginalne Nissana 16 koloru czarnego chromu ale najwidoczniej zdjął lub poprzedni właściciel zabrał.Jest to wersja przed liftingiem czyli nie 136 KM tylko 114 KM Edytowane 9 Grudnia 2016 przez Kristof5112 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beny Opublikowano 9 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 9 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 11 Kogo, czego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borge Opublikowano 10 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 pewnie mial na mysli litry na 100 km pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 10 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 pewnie mial na mysli litry na 100 km pozdrawiam Pewnie tak, ale mógł chociaż ze dwie litery jeszcze dopisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomir82 Opublikowano 10 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 To ja też tutaj zagoszczę na jakiś czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karibox1 Opublikowano 10 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 to są te okrągłe halogeny co to mi je odradziliście w moim fotomanualu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thunder Opublikowano 10 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 to są te okrągłe halogeny co to mi je odradziliście w moim fotomanualu. Kari, a Tobie w Bydzi to na ............. te świeczki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radomir82 Opublikowano 10 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 (edytowane) Wygląd kwestia gustu, ale światła palą trawę na kilometr, także pod względem praktycznym to jest to mega dobry apgrejd Ps. Moim skromnym zdaniem do kanciatej budy iksa takie światła pasują całkiem spoko. Edytowane 10 Grudnia 2016 przez radomir82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciaki Opublikowano 10 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 (edytowane) To i ja się w końcu pochwalę moim zakupem, zdjęcie zrobione przez budynkiem instytucji zajmującej się ruchem i wszystkim co na drogach, kilka chwil po założeniu nowego wzoru blach Edytowane 10 Grudnia 2016 przez Ciaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mundek28 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Poważnie wygląda z tymi lampami.Kolego Ciaki a czy mógłbyś zamieścić fotkę otwartej maski w miejscu mocowań tej owiewki / trochę jestem upierdliwy/. Ty masz oryginalną nissanowską a na allegro sprzedają podróbki i one są inaczej mocowane-trochę tandetnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartezm Opublikowano 11 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 AX??? W Charkowie go zarejestrowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciaki Opublikowano 11 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 (edytowane) @Bartezm, oczywiście @mundek28, podeślę na PW w późniejszym czasie Lampy robią robotę w nocy na nieoświetlonych drogach, no i fajnie wyglądają. Edytowane 11 Grudnia 2016 przez Ciaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioty6 Opublikowano 17 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 Witam jestem tutaj nowy i mam prosbe do Was. Chcialbym kubic X-traila i wpadlo mi w oko co takiego: https://www.otomoto.pl/oferta/nissan-x-trail-4x4-wspanialy-z-gazem-sekwencyjnym-zarejestrowany-sprawny-ID6yFird.html Myslicie, ze warto? No i czy wogole kupie cos porzadnego do kwoty 15 tys.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mundek28 Opublikowano 17 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 W Sochaczewie masz jeszcze jednego , tylko ze czarnego i bez haka. Ten czarny tańszy i chyba ładniejszy a jeżeli nie ciągasz przyczepki to bez hak większe prawdopodobieństwo że nie jeżdził w trudnych warunkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioty6 Opublikowano 17 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 Ten czarny niestety juz sprzedany. Tez wolalem tamtego no ale coz.Hak nie jest mi do niczego potrzebny bede nim ogolnie rodzine wozic. No wlasnie jak dzwonilem do tego srebrnego to koles powiedzial, ze mu konrtolka poduszki wyskoczyla jak jezdzil ostatnio "po kniejach". Ogolnie to szukam czegos z Mazowieckiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kristof5112 Opublikowano 17 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2016 (edytowane) Ten srebrny to po samych zdjęciach widać ze robiony: -spasowanie przedniego zderzaka -na ten przebieg reflektory przednie też coś trochę zżółknięte -pod drzwiami kierowcy i pasażera nie ma listw albo wyrwał jak w terenie jeździł albo było coś robione i już nie założył bo może pourywał mocowania -po stronie pasażera we wnętrzu też plastiku nie ma dlaczego? -zdjęcie od kierowcy zrobił tak z bliska żeby nie było widać że nie ma następnej osłony przy fotelu na dole -kierownica i gałka zmiany biegów też na ten przebieg nie wygląda też zależy gdzie auto jeździło czy po mieście czy po trasach -w bagażniku podłoga przy zawiaśie też wyrwany kawałek -uszczelka też krzywo albo spasowana lub wyrwana ciekawe czy lakieru czasami tam nie odcinał -spasowanie tylnego zderzaka też wielkie szpary -nie ma w ogłoszeniu wzmianki na temat bezwypadkowośći Szczerze pisałem już we wcześniejszym poście że X-Traile za takie ceny to Jedna Wielka Tragedia rozumiem że kilka rzeczy zawsze w aucie używanym jest do zrobienia pod siebie.To co ja jeździłem i oglądałem po Polsce do siebie to jedna wielka Masakra:szpachlowane,bite,liczniki kręcone,jak w niektórym silnik odpaliłem to aż się przelekłem chodziły jak traktor. Naprawdę żeby X-Traila znaleźć w miare dobrym stanie trzeba się naszukać i wszystkie za takie ceny 10,13,16 tyś zł moim zdaniem to nie ma co patrzeć. Popatrzcie sobie na ceny Nissana w niemczech jakie są jak jest oryginalny przebieg,lakier,pierwszy właściciel,prywatny właściciel i autko jest utrzymane w bardzo dobrym stanie ,rocznik 2002 ,2003 to tam ceny spokojnie są na poziomie 5, 7 tyś euro teraz doliczyć transport do Polski lub tablice, paliwo na powrót, rejestracja za benzynę 2.0 jest akcyza mała 3% ale za 2.5 benzynę 2.2 diesla trzeba płacić 18,6 % akcyzy, sama akcyza 4, 5 tys zł plus rejestracja to już powinna się lampka zapalić dlaczego takie same roczniki z podobnymi przebiegami i opisem jako idealne, bezwypadkowe w Polsce są o kilka a nawet kilkadziesiąt tysięcy tańsze. Edytowane 17 Grudnia 2016 przez Kristof5112 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi