herson Opublikowano 26 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2017 Gapa, trzeba było wypożyczyć wcześniej, byłbyś przygotowany. Ja tak zrobiłem i żadnych problemów z tym nie robili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartoszN Opublikowano 27 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2017 No samochód odbieram w środe lub w czwartek. Tak że chciałem sobie trochę poczytać. o obsłudze. Komputer i nawigacja. Mój adres: nasedoo@op.pl z góry dziękuje. pozdr wysłana na @ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nasedoo Opublikowano 28 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2017 Dziękuje..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monkahead Opublikowano 3 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 https://moto.wp.pl/nissan-qashqai-2017-pierwsza-jazda-lifting-pioniera-6139605955851905a Ciekawy artykuł, podaje trochę więcej info o FL, m.in. że pogrubiono tylne szyby co na pewno ma wpływ na "hałas" w środku pojazdu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 3 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 https://moto.wp.pl/nissan-qashqai-2017-pierwsza-jazda-lifting-pioniera-6139605955851905a Ciekawy artykuł, podaje trochę więcej info o FL, m.in. że pogrubiono tylne szyby co na pewno ma wpływ na "hałas" w środku pojazdu. Albo poprawiły sztywność tyłu nadwozia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_St Opublikowano 6 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2017 Nie wiem czy zwracaliscie na to uwagę, ale w obecnym modelu słabo widać przedni kierunkowskaz na tle świateł dziennych (w modelach innych marek odpowiednie światło dzienne jest przeciemnanie gdy działa kierunkowskaz), nawet już kobinowałem samemu zrobić takie ściemnienie ale jakoś zabrakło zapału. W FL w wersji Full LED kierunkowskaz jest w tej samej oprawie co światła dzienne i nie ma już tego problemu, gdy działa kierunek nie działa światło dzienne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proggy Opublikowano 10 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 No i mamy ceny : https://m.autocentrum.pl/newsy/newsy/odswiezony-lider-crossoverow-wjezdza-do-polski/22847/ Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Dzisiaj go obejrzałem na Hakena, jest lepiej wizualnie, przejechać się nie było okazji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nasedoo Opublikowano 12 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2017 Witam, Dzisiaj byłem w salonie oglądałem QQ 1,6 benzyna po lifcie w wersji Tekna +. Przejechałem się tez tym samochodem. Komfort jazdy w porównaniu do porzedniej wersji chyba taki sam. To jest moja ocena subiektywna. No jechałem tylko w miescie. Samochód ładny.. ale cena 127 250 zł w wersji z silnikiem 1,6 benzyna - powala. Sama Tekna 115 850 zł.( bez panoramicznej szyby, pakietu zimowego i w kolorze podstawowym ) No i oczywiscie żadnych rabatów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monkahead Opublikowano 13 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Sprawdźcie sobie ceny Tuscon'a w wersji 1.6T AWD ze skórą, wychodzi chyba koło 140 tyś., także da się drożej za podobny samochód. Z ceną QQ Tekna+ trochę przesadzili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 13 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Tylko, że wynegocjowanie 20% upustu na Hyundai'a nie jest wielkim wyczynem. A 15% jest absolutną normą, i do tego nieporównywał bym tych dwóch aut, bo tucson*owi wielkością, miejscem w środku, czy bagażnikiem, bliżej do iXa, Bardzo lubię ostatnio sięgać po inne, niż "jedynie słuszne" recenzje i opinie niemieckich czasopism i tak dla przeciwwagi oraz spojrzenia z innej strony z kombi w tle: http://www.caradvice.com.au/406686/hyundai-tucson-elite-1-6l-v-nissan-x-trail-st-l-4wd-v-toyota-rav4-gxl-v-volkswagen-golf-alltrack-comparison-review/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 13 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 Ooo nieee przecież Golf'a Alltracka nie można porównywać, bo to przecież nie jest SUV. Wiem, że myślisz dokładnie odwrotnie, więc mnie nie zmyliszPorównywać można a nawet trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik_R52 Opublikowano 13 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2017 z Golfem nic nie wygra - wierny czytelnik Auto Świat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafiros Opublikowano 14 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 Strider - generalnie w przypadku Nissana mowa o możliwości konfigurowania to jakaś kpina. I tu bez dwóch zdań mistrzem w możliwości konfigurowania jest VW czy nawet Skoda. I tak powinno być. W przypadku obu marek mamy możliwość wyboru silnika , skrzyni biegów i tyłu elementów wyposażenia że czasem sam się człowiek gubi w tym co robi. Czekam teraz na nową Octavie FL i będzie dopiero początkiem listopada bo mają tyle zamówień że czeka się 6 miesięcy - o czymś to świadczy. A co do Nissana - no cóż - obecny to zarazem mój ostatni Nissan i tyle w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 14 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 Ale podejście do konfiguracji na zasadzie "pakietów" to nie problem nissana, tak mają wszystkie azjatyckie marki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafiros Opublikowano 14 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 Manix - ale mowa o nissanie i Golfie to dlatego podałem przykłady - ale masz rację- wszystkie marki z Azji tak mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 14 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 Dzięki Wam koledzy za wyżywanie się na Nissanie. Dzięki temu po sprzedaży QQ nie mam żadnego żalu. A przyznam, że np.po Matizie prawie płakałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 14 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 Colinsie - za cholerkę moje oczy nie mogą przywyknąć do nowego "looku" Twego Taki kontrastowy jesteś ... żółto-niebieski. Ale gacie masz fajne choć mina nietęga 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 14 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 No wiesz, swoich wdzięków z plaży może wrzucać nie będę, ale kto wie, może kakaowe oko...Opla sfotografuję i w awatar wrzucę. Żeby nie było - Astra jest cała kakaowa, bo taki też kolor wybrała moja małżonka. Chyba z sentymentu po QQ. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKa Opublikowano 14 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 Z tym, że "pakietyzacja" upraszcza i przyspiesza produkcję nawet na stock, a właśnie półroczne oczekiwanie na auto w przypadku Skody jest wynikiem indywidualnej produkcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 14 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 Nie , nie...oszczędź mi / nam widoku wąwozu z okiem ... Plisss! Lepszy już będzie ten Opel kakaowy Tak...kobiety bywają sentymentalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyller Opublikowano 14 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 a faceci to nie? A ja wiem? Ty mi powiedz Jeśli chodzi o samochody , to pewnie nie....No może ciut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 14 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 Facet jest sentymentalny tylko się do tego nie przyzna ,nawet jak złapią go za rękę to powie że nie jego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manix Opublikowano 14 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2017 Choćby dlatego tu jesteśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seta21 Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Czy ktoś z tu obecnych osobiście lub w kręgu znajomych ma kogoś, kto kupił / zamówił już J11b? Ciekawi mnie, ile i gdzie udalo mu sie urwać z ceny wyjściowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi