Karminadel Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Wg mnie źle się sprzedaje, bo.... to zwykły kaszkaj tylko z innymi światłami. Założę się, że większość ludzi nawet nie wie, że to co na przykład minie ich na drodze to X-Trail.... a nie Qashqai. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik_R52 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 nowy X juz jest widzialem obejrzalem posiedzialem, wszedl do sprzedazy razem z gwiezdnymi wojnami (rouge). Fakt cena powala, ale w usa wersja 4x4 ze skorami, navi i podatkami to tez ze 33tys $ razy 4.2 to okolo 140tys zl, a w cenach netto to cena usa i pl chyba rowne. W usa przegrywa sprzedaz z CRV i RAV4, ktore nie sa tansze, nawet drozsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proggy Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 zdecydowanie czekaj, a jak poczekasz jeszcze trochę ............. to masz J12 i całkiem inna bajka, nowy system multimedialny i nowe silniki, możliwe że nawet ze zmiennym stopniem sprężania - bajka, więc te J11 będzie bardzo przestarzałe już. pamiętaj tylko że przez pierwsze 2 lata J12 będzie miał problemy wieku dziecięcego więc jeszcze przeczekaj te 2 lata, a lepiej od razu na J12 FL, a ku ku....... zbliżać się będzie J13, pomyśl czy warto ............. Ale czy to nie bedzie zwykly FL ?Bardzo watpie by to byl nowy model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Zmienią zderzaki inny profil,dadzą obwódki jakieś inne,coś w środku pogrzebią,+ładny kolorek i juz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek88 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 czy ja wiem w J10 poprawiono wiele rzeczy lampy przód tył także na plus. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QQbiac Opublikowano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Wracając do tematu - czyli faceliftingu: Wczoraj w Detroit Nissan zaprezentował "nowego" Rogue Sport. Zwykły Rogue to nasz X-trail, a wersja sport to nasz Qashqai:) http://moto.pl/MotoPL/7,88389,21220063,salon-detroit-2017-nissan-rogue-sport-qashqai-zza-oceanu.html Pierwsza w oczy rzuca się nowa kierownica (podoba mi się bardziej niż obecna), ale zwróćcie też uwagę na inny soft w NissanConnect, złącze jack3,5mm i USB w przedniej konsoli obok złącza zapalniczki, nawiewy na tył (ruscy mają to od początku), a na dachu mały szyberdach zamiast panoramy. Trochę inaczej wygląda też tunel środkowy wokół lewarka zmiany biegów i inaczej przeszyli podłokietnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QQbiac Opublikowano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Zobaczcie jeszcze tu: https://www.nissanusa.com/crossovers/2017-rogue-sport Te ikonki w NC są powiązane z tym ich radiem Sirius - czyli raczej to nie jest nowy system. W ofercie mają jeden silnik 141 KM - nie mogę znaleźć nic o pojemności itp. Z przodu pod logo nissana jest chyba umieszczony radar. Tylne lampy mają inne wypełnienie - ale bardziej podobają mi się obecne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Piszemy dalej w temacie Wycieczki pod Madzie Hanie i Renie Tutaj :http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/106023-qashqai-j11-a-inne-modeleoferty/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MKa Opublikowano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Zobaczcie jeszcze tu: https://www.nissanusa.com/crossovers/2017-rogue-sport Te ikonki w NC są powiązane z tym ich radiem Sirius - czyli raczej to nie jest nowy system. W ofercie mają jeden silnik 141 KM - nie mogę znaleźć nic o pojemności itp. Z przodu pod logo nissana jest chyba umieszczony radar. Tylne lampy mają inne wypełnienie - ale bardziej podobają mi się obecne. 2 litry, MR20DD jak w X. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proggy Opublikowano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 No powiem szczerze, ze na takiego QQ z jasna skora to bym sie skusil ... tylko znajac zycie jest to wersja na US a w Europie pewnie dostepna bedzie tylko ta mega, mega brudzaca sie alcantara. Co do kolorkow - zdecydowanie niebieski, ale i nawet ten pomaranczowo-zloty jest tez do przyjecia Sent from my iPad Pro using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_1998 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Jasna skóra wygląda dobrze tylko zaraz po wyjeździe z salonu. Bajki.... jak dbasz to i w 8 letnim aucie wygląda dobrze. Z praktyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik_R52 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 w USA lada chwila wchodzi do sprzedaży mały Rouge Sport, czyli de fakto QQ, mam pytanie to zwykły QQ czy po liftingu, bo jak wiadomo w USA wcześniej wchodzą nowe modele niż tu, przykład X-triala, a Ford Mondeo to chyba w USA miał wyprzedzenie ze 2 lata niż w EU QQ w USA będzie sprzedawny z silnikiem 2.0 141KM CVT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiego Opublikowano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Oprocz kierownicy i świateł na rynek amerykański to nie widzę roznicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Kazik,nie zakładaj tematu ,gdy istnieje już taki sam,poruszający te same kwestie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio Opublikowano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 (edytowane) Ja widzę jeszcze inną dźwignię zmiany biegów i antena coś pomiędzy płetwą rekina a tym paskudnym batem. Może to też tylko na ich rynek. A co to tak ładnie dynda pod kierownicą? Edytowane 12 Stycznia 2017 przez pawcio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tz1609 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Inna dźwignia bo to chyba automat,nie widzę ręcznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawcio Opublikowano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Też mam automat i mam inną. Ręczny jest nożny taki paradoks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik_R52 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 (edytowane) Jacko029 szukalem nawet, nie wiem dlaczego nie znalazlem Ciekawe jak bedzie sie te qq sprzedawal w usa, poprzednik slabo, ale tez ten znacnie atrakcyjniejsze body od exa. Edytowane 12 Stycznia 2017 przez Kazik_R52 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proggy Opublikowano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 A czy poprzednia wersja na US tez miala jasne wnetrze ? W sensie skorzane Sent from my iPad Pro using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_1998 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 A co to tak ładnie dynda pod kierownicą? Pewno wtyczka do ładowania aku. Boją się, że będą musieli wymieniać. A tak na poważnie, to może lampka do podświetlenia wnętrza, aby ładnie prezentował się na zdjęciach dla prasy? Czasem tak robią przy kręceniu w programach motoryzacyjnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
herson Opublikowano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 X w nowej wersji??? Jeszcze się ta nie opatrzyła a już zmiana ma byc...lepiej by się wzięli za jakość a nie ilość...A co jest z jakością w X?? Ja tam nie narzekam. Patrząc na nowego Rogue, ten fl niewiele zmienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik_R52 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 To teraz bedzie Juke Rouge Sport Rouge Murano Pathfinder Armada A jak ktos chce wiecej prestizu to cala paleta infiniti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartoszN Opublikowano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 przy obecnej kierownicy to nowa kierownica jest moim zdaniem super i wnętrze dużo zyskuje na nowoczesności ( jeżeli chodzi o wygląd ) z tego co wiem to na 90% wersja po liftingu zostanie zaprezentowana na najbliższych targach motoryzacyjnych czyli prawdopodobnie w marcu 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kazik_R52 Opublikowano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 ja na 90% stawiam, że ten lifting to ta wersja USA i te drobnice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Proggy Opublikowano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 w USA lada chwila wchodzi do sprzedaży mały Rouge Sport, czyli de fakto QQ, mam pytanie to zwykły QQ czy po liftingu, bo jak wiadomo w USA wcześniej wchodzą nowe modele niż tu, przykład X-triala, a Ford Mondeo to chyba w USA miał wyprzedzenie ze 2 lata niż w EU QQ w USA będzie sprzedawny z silnikiem 2.0 141KM CVT Dokladnie takie wnetrze mi odpowiada kolorystycznie w 100% Kolorek niebieski lakieru chyba tez bym zmienil na ten zloto-pomaranczowy ... zestawienie perfekcyjne ... gdy sie taki pojawi w Europie to bede jednym z pierwszych na zamowienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi