Smakor Opublikowano 5 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2023 Znajomy z KIA ma podobne problemy z ASO... Za rzeczy poza gwarancją jak płacisz $$$ nie ma z niczym problemu, od ręki, mili i uprzejmi, a jeśli chodzi o sprawy gwarancyjne to jakby inna ekipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aquariusmax Opublikowano 5 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2023 Zgadza się, Nissan jest obecnie w trakcie zmiany systemu. Też mi przesuwają termin wymiany gwarancyjnej zaworu zmiennych faz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OsobaNN Opublikowano 6 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2023 Nie zmiany systemu tylko się właściciel zmienił.. teraz to prywanty importer jak bylo kiedyś bardzo dawno temu tylko ,że teraz ktoś inny to kupił. Z tego co słyszałem to już wszystko działa od 1go września. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzyk Opublikowano 6 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2023 U mnie gadka ze juz miało działać ale terminy przesunięte nawet do końca Września 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzyk Opublikowano 22 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2023 edit: 1 dalej czekam na wymianę szyby - ponoć już jedzie. 2 u mnie majster wymienił tylko sworznie. Nie trzeba było wymieniać wahaczy. cena - kosmos - bez grzeszenia - 400 zł z geometrią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buba1982 Opublikowano 15 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2023 Hej, może mi ktoś podpowiedzieć, jak skasować serwis olejowy? Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzyk Opublikowano 15 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2023 A je ma czasem w menu opcji przypomnienia np po 15 - 20 tys km?Wchodzisz ustawiasz na nowo... coś. I tak świta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bilunia Opublikowano 15 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2023 2 godziny temu, buba1982 napisał: może mi ktoś podpowiedzieć, jak skasować serwis olejowy? Sprawdza się stare powiedzenie, że "prawdziwy mężczyzna sięga do instrukcji dopiero kiedy zawiodą wszelkie inne sposoby znalezienia rozwiązania problemu". W instrukcji masz szczegółowo opisane funkcje kompa dostępne "z kierownicy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JackSet Opublikowano 15 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2023 2 godziny temu, buba1982 napisał: Hej, może mi ktoś podpowiedzieć, jak skasować serwis olejowy? Dzieki Settings/Maintenance/ Service - co 500 albo --- czyli nie bedzie odliczac . Tyre - dla opon Other - wlasne widzimisi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banan61 Opublikowano 30 Stycznia Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia Znacie to urzadzenie? Niby pomocne przy wymianie akumulatora. Podlanczamy do gniazda OBD2 i nic sie nie resetuje. Uzywal juz ktos tego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzyk Opublikowano 17 Marca Udostępnij Opublikowano 17 Marca Na forum jest sporo tatusiów. Podpowiedzcie - technicy - mój młodszy 9 latek "interesuje się " śrubkami, przekładniami, zębatkami, trochę bateriami i żaróweczkami . ( latarka na pająka ) Czy znacie może jakieś zabawki, które z których byłby jakiś pożytek? Wiadomo - lego technik może ma jakąś pseudozębatkę ale to nie to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2pac Opublikowano 18 Marca Udostępnij Opublikowano 18 Marca Czy szpilkę uchwytu akumulatora da się gdzieś dokupić? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aquariusmax Opublikowano 19 Marca Udostępnij Opublikowano 19 Marca Spytaj na złomowisku, zazwyczaj wyjmują akumulatory, a zaczepy zostają. Może w marketach budowlanych będą mieli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uti Opublikowano 19 Marca Udostępnij Opublikowano 19 Marca 12 godzin temu, 2pac napisał: Czy szpilkę uchwytu akumulatora da się gdzieś dokupić? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk https://allegro.pl/oferta/uchwyt-mocowanie-obejma-lapa-akumulatora-nissan-qashqai-j11-x-trail-14986972699 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2pac Opublikowano 19 Marca Udostępnij Opublikowano 19 Marca @uti dzięki ale chodziło mi o samą szpilkę/śrubę. Ale udało już mi się zaadaptować z innego samochodu. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 19 Marca Udostępnij Opublikowano 19 Marca Jeździł ktoś z Was na zimówkach Semperit??? Jak się sprawowały,sprawują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 19 Marca Udostępnij Opublikowano 19 Marca Jeździłem nie narzekałem ,znalazłem gdzieś info że austryjacka policja jeździ na zimówkach semperit 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marekpolowka Opublikowano 27 Czerwca Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca Witam Potrzebuje wymiary oringu J11 1,2 18r Rurka wchodząca na dole do chlodnicy klimatyzacji Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi