JACKO29 Opublikowano 24 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 Czy widzieliście ten film??? Byliście świadomi takiej funkcji??? https://www.youtube.com/watch?v=nP8r_URggcI Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tz1609 Opublikowano 24 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2017 W Almerze też coś takiego jest, przenieśli do Kaśki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubalon Opublikowano 25 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 Jacko ciekawa funkcja i pewnie sprawdziłeś, podziel się uwagami. Jak znajdzie błąd wyświetli pewnie w formie kodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 25 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 No właśnie,jeszcze nie kukałem jak i co,ale w tej wersji jest to przedstawione z systemem bezkluczykowym więc u mnie odpada,Ale popatrzę.Myslę,że będzie podobnie tylko trzeba odpowiednio kluczykiem się pobawić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomkek1912 Opublikowano 25 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 A co dokładnie trzeba wcisnąć i w jakiej kolejności? Nic z filmiku nie rozumiem. Sprawdziłbym to w pulsarze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tz1609 Opublikowano 25 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2017 Wywnioskowałem z filmiku,że trzymając wciśnięty Trip trzeba podać zapłon(tak jak kluczyk w pozycję ON bez odpalania) a następnie 3 razy nacisnąć Trip.Sprawdzałem ale w Acencie u mnie nie działa.W Almerze trzymało się równocześnie obydwa przyciski przy zegarach,przekręcało kluczyk na ON,następnie puszczało się jeden przycisk a drugi naciskało i zegary z wyświetlaczem wchodziły w tryb serwisowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mao Opublikowano 30 Listopada 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2019 https://youtu.be/lCU8dSPjai8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafsty Opublikowano 1 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2019 U mnie w acencie to działa tylko teraz nie pamiętam co zrobiłem Ale na pewno z naszego forum sekwencję zapodałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.