Gość maciejwra Opublikowano 10 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 Dzisiaj dostałem katalog części na CD do wszystkich Nissanów do 2001/2002 roku. Są schematy, wykresy itd. Po prostu: rozbierasz samochód na części pierwsze włącznie z numerami katalogowymi. Jeśli ktoś chętny to pisać. Aha mam to tylko na CD więc mogę wypalać za drobną opłatą (cena płytki+wysyłka+cos dla mnie :wink: ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jarkk Opublikowano 10 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 (cena płytki+wysyłka+cos dla mnie) To ile razem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość brysik Opublikowano 10 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 No właśnie, ile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maciejwra Opublikowano 10 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 plytka= 1zl wysylka (polecony priorytet)= 4.40 mój skromny zarobek=4.60 w sumie równo 10 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maniek-ol Opublikowano 10 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 Ja się pisze. Podam dane na priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość vqsoft1 Opublikowano 10 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 plytka= 1zlwysylka (polecony priorytet)= 4.40 mój skromny zarobek=4.60 w sumie równo 10 zł drogi jestes. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pedroz Opublikowano 10 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 Ze tak zapytam. Na jakiej licencji jest ten soft? :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szmiglo Opublikowano 10 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 plytka= 1zlwysylka (polecony priorytet)= 4.40 mój skromny zarobek=4.60 w sumie równo 10 zł wybacz , ale to śmieszne, po co jesteś w klubie nissana skoro chcesz zarabiać na swoich kolegach, którzy zapewne wielokrotnie pomagali Ci bezinteresownie?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dżodżo Opublikowano 10 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 Potwierdzam wypowiedz kolegi SZMIGLo. Ja juz chyba wyslalem z 5 plytek z manualem do P11 i nie wziolem ani grosza, nawet ja zaplacilem za wysylke. Klub jest po to aby sobie nawzajem pomagac. Tak samo jak ktos chcial ksiazke o P10 to bez problemu rozsylalem na emaile. POZDRAWIAM..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maciejwra Opublikowano 10 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 Sprawa jest prosta ja za to zapłaciłem 50 zł. Uważam że 10 zł w tym przesyłka połowa to nie dużo kurde zarabiam 4.60, a niektórzy jeżdzą tu samochodami za kilkadziesiąt tysięcy. Mogłbym to sprzedawać na aukcjach lecz niestety nie wiedzieć czemu jest to nielegalne przynajmniej na alleg... Instrukcja obslugi jest dostepna w necie, a tego nie znajdziecie tak Łatwo! Jeśli nie chcesz to kupować nie musisz, a ja nie muszę sprzedawać bo zarobek jest żaden a na pocztę trzeba pójść...... i niby czemu jescze mam za to dopłacać????????????? Przesyłka też kosztuje wiec nie bądzcie śmieszni, przypominam że biorę dla siebie 4,60. Zapytam moderatora co o tym myśli jeśli się nie zgodzi to nie ma tego postu i katalogu też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maciejwra Opublikowano 10 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 A i raczej tego nie da się umieśćić w sieci bo zajmuje 545 MB, także sorry. Ja specjalnie dla NISSAN klubu kupiłem i sprzedaje za śmieszną cenę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maciejwra Opublikowano 10 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 drogi jestes. Poszukaj taniej jak znajdziesz daj znac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szmiglo Opublikowano 10 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 mam nadzieje, że jak będziesz miał problem z autem kiedyś, to ktoś też weźmie opłate za swoje porady, i tyle, masz inną filozofie bycia członkiem Nissanklubu więc nie wdaje się w dyskusje pozdrawiam i licze, że 4.60 zarobione na płycie zmieni Twoje życie na lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maciejwra Opublikowano 10 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 mam nadzieje, że jak będziesz miał problem z autem kiedyś, to ktoś też weźmie opłate za swoje porady, i tyle, masz inną filozofie bycia członkiem Nissanklubu więc nie wdaje się w dyskusje pozdrawiam i licze, że 4.60 zarobione na płycie zmieni Twoje życie na lepsze Człowieniu ja ledwo uzbierałem kaskę na Almerę z 97 roku wieć mi nie pisz takich głupot. Nie dostaję pieniążków od rodziców, więc sam kobinuję jak oddać pożyczone pieniądze, a j**ane 4,60 może mi pomóc spalcić samochód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szmiglo Opublikowano 10 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 zapraszam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość vqsoft1 Opublikowano 10 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 drogi jestes. Poszukaj taniej jak znajdziesz daj znac heh cos mi sie zdaje ze ten twoj katalog to wszystich modeli nissana nie ma. a jesli jest z 2001-2002 to pewno ma tylko almera- a taka serwisowka jest ogolnie dostpena. P>S czasy gdy na nagrywaniu plyt sie zarabialo to juz dawno minely. Pozatym tutaj kazdy jak cos ma to uzycza tego innym. rozumie zwrot kasy za przesylke lub plyte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość vqsoft1 Opublikowano 10 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 mam nadzieje, że jak będziesz miał problem z autem kiedyś, to ktoś też weźmie opłate za swoje porady, i tyle, masz inną filozofie bycia członkiem Nissanklubu więc nie wdaje się w dyskusje pozdrawiam i licze, że 4.60 zarobione na płycie zmieni Twoje życie na lepsze Człowieniu ja ledwo uzbierałem kaskę na Almerę z 97 roku wieć mi nie pisz takich głupot. Nie dostaję pieniążków od rodziców, więc sam kobinuję jak oddać pożyczone pieniądze, a j**ane 4,60 może mi pomóc spalcić samochód chlopie wyluzuj troche. moze zmiast almery trzeba bylo bylo kupic maluszka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość symek Opublikowano 10 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 Żałosne- jak chcesz zarobić to na bazar z płytami. A tak poza tym proponuje zamknąć tego posta. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maciejwra Opublikowano 10 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 ok koniec dyskusji NIE SPZREDAJE można zamknąć posta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maciejwra Opublikowano 10 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 drogi jestes. Poszukaj taniej jak znajdziesz daj znac heh cos mi sie zdaje ze ten twoj katalog to wszystich modeli nissana nie ma. a jesli jest z 2001-2002 to pewno ma tylko almera- a taka serwisowka jest ogolnie dostpena. P>S czasy gdy na nagrywaniu plyt sie zarabialo to juz dawno minely. Pozatym tutaj kazdy jak cos ma to uzycza tego innym. rozumie zwrot kasy za przesylke lub plyte. są wszystkie modele: http://putfile.com/pic.php?pic=11/31312340697.jpg&s=x11 rysunki: http://putfile.com/pic.php?pic=11/31312315858.jpg&s=x11 OK od teraz moge zrobic 10 kopi tego katalogu (plyta, opakowanie, przesylka) pisac na priv osoby z Wawy zapraszam z plytką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piotrek503 Opublikowano 10 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 Panowie i po co tyle szumu o nic??? Przecież można ściągnąć za FREE przez eMule plik o nazwie: Nissan.EPC.v04.2005.ISO-TBE.iso zajmuje 635Mb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość symek Opublikowano 10 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 Właśnie zacząłem ściągać. Jak będzie całe to dam znać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szmiglo Opublikowano 10 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2005 heh, no i sprawa nam się rozwiązała :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyszekN15 Opublikowano 12 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 Bardzo agresywny sprzedawca. Zarobek nie liczy się w zł. a w %. W tym przypadku ponad 100%. Pomysl dobry, ale robienie biznesu tutaj i wypowiadanie się w tak agresywny sposób jest conajmniej nie na miejscu. Takie jest moje zdanie i osobiście nie toleruję takich zachowań (słownictwa też). Więcej nie napiszę, chociaż aż mnie kusi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maciejwra Opublikowano 12 Listopada 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2005 Ok rzeczywiscie troche mnie poniosło PRZEPRASZAM. Katalog rozdaje za darmo. w ramach przeprosin rozdaje INFOTECH - WORKSHOP 2005 PL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi