Gość pumba Opublikowano 1 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2006 Ja bym 3 letnich "nowych" opon nie kupował. Guma się starzeje nawet w najlepszych warunkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cejzik Opublikowano 2 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2006 Gwarancja 36 miesięcy od daty zakupu, lecz nie dłużej niż 60 miesięcy od daty produkcji. Czyli jeszcze śmigać można bezpiecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomekot Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Potwierdzam opinię o starych oponach, jak się kupuje nowe to nowe, kupno nowych wyprodukowanych 3 lata temu mija się z celem! Dlatego dobrze radzę przy kupnie uważajcie i sprawdźcie po prostu rok produkcji, cena powinna być równa dla takiego modelu a przecież różnica w osiągach ogromna. Od weekendu będę miał Pirelli Carving Edge 175/65/14 więc jak spadnie śnieg to jakąś opinię zapodam :-) Nokiany WR to podobno dobre oponki! Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KAFAR Opublikowano 29 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2007 Witam, oto moje doswiadczenia z oponami zimowymi: Dunlop M3-bardzo dobra wszechstronna opona, wada -szybkie ścieranie Goodyear ultra grip7- jeżdżę ja i ojciec w corolli- również bardzo dobra, ale droga. Pirelli snowsport 190-rewelacyjna na wysoki śnieg (a więc idealna jak ktoś mieszka w górach), przeciętna na błocie pośniegowym, suchym i mokrym. Wada-głośna, zaleta-wolno się ściera. Podsumowując następne to będą znowu Dunlop M3. [ Dodano: Czw 29 Lis, 2007 15:26 ] Witam, oto moje doswiadczenia z oponami zimowymi: Dunlop M3-bardzo dobra wszechstronna opona, wada -szybkie ścieranie Goodyear ultra grip7- jeżdżę ja i ojciec w corolli- również bardzo dobra, ale droga. Pirelli snowsport 190-rewelacyjna na wysoki śnieg (a więc idealna jak ktoś mieszka w górach), przeciętna na błocie pośniegowym, suchym i mokrym. Wada-głośna, zaleta-wolno się ściera. Podsumowując następne to będą znowu Dunlop M3. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
limo Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 Continental EcoContact TS810 - troche kosztowaly i dosyc szybko sie scieraja, ale sprawuja sie wysmienicie. Poprzednio mialem jakies Vikingi - po niedlugim czasie z boku wyskoczyl babel i w ogole mieszanka do bani. Jednak dobre opony to podstawa i warto zainwestowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rskorup1 Opublikowano 30 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2007 NOKIAN WR FOREVER.!!!!!!!! Kilku kolegów z mojej pracy kupiło te opony i chwalą je, testowane w ubiegłym roku na zasypanych drogach Mazur. na górskich drogach Karpat i w zaskakujących warunkach drogowych Warszawy !!! I tu się sprawdzają najlepiej. BEZ WAHANIA POLECAM Super cena, super osiągi ,super ciche i miękkie.POLECAM - wyjątkowe właściwości na błocie pośniegowym, - bardzo dobre prowadzenie na śnieżnych i suchych nawierzchniach, - niespotykanie pewne zachowanie na mokrej nawierzchnii, Trzy lata gwarancji!! :mikolaj: DZIWIą MNIE WASZE POTYCZKI SłOWNE NA łAMACH FORUM. :027: :027: KAżDY SAMOCHóD I OPONA ZIMOWA JEST WYKORZYSTYWANA W ODMIENNYCH WARUNKACH. Jak widać w Waszych postach jesteście z róznych miast, regionów i stref klimatycznych Każdy samochód jeżdzi po innych drogach...niestety, inaczej są wykorzystywane nasze samochody ( osobowy , bagażówka) inne są też warunki na drogach nawet w tym samym dniu. Dlatego proponuję piszcie gdzie jeździcie i jak sprawują sie Wasze opony. Koniec z licytacją czyje opony są lepsze!!!!! GADAćIE JAK PRZEWODNICZąCY KACZYńSKI w tonie.....bo ja wiem najlepiej!!! KTo nie jeżdzi na Kormoranach nie jest patriotą :fuckyou2: Kto nie jeżdi na Dębicy jest przeciwko nam!!! Koniec gadania opiszcie konkretnie!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi