adi2412 Opublikowano 5 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2020 JACKO29 . Czekam na radio kröre zamówiłem na allegro , więc prośba moja o info gdzie mam kupić te gadżety do anteny , albo jakiś link do strony . Z göry dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 6 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 Adi,o jakich gadżetach mowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi2412 Opublikowano 6 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 JACKO29 . Czekam na radio kröre zamówiłem na allegro , więc prośba moja o info gdzie mam kupić te gadżety do anteny , albo jakiś link do strony . Z göry dzięki za info. Chodzi mi o separator ,kostkę ISO ,wzmacniacz generalnie o czysty odbiör radia. Separator ,kostke iso , wzmacniacz ,generalnie o czysty odbiór radia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 6 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2020 Ja kupowałem wszystko na allegro,ale powstrzymaj się z zakupem.Może nie będzie potrzebny.U mnie antena miała zwarcie i uszkodzony był kabel antenowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi2412 Opublikowano 7 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 JACKO29 . Czekam na radio kröre zamówiłem na allegro , więc prośba moja o info gdzie mam kupić te gadżety do anteny , albo jakiś link do strony . Z göry dzięki za info. Ok. Dzēki za info , jak dostane przesyłkę to się pobawie i napisze jaki jest odbiór . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi2412 Opublikowano 21 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 JACKO29 . Czekam na radio kröre zamówiłem na allegro , więc prośba moja o info gdzie mam kupić te gadżety do anteny , albo jakiś link do strony . Z göry dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi2412 Opublikowano 21 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 Witam . Przesyłka z allegro dotarła . Radio zamontowane . Tylko nie działa sterowanie z kierownicy, podobnież potrzebny jest dodatkowy interfejs czy ktoś wie może jaki albo gdzie go można dostać . . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek74 Opublikowano 22 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 14 godzin temu, adi2412 napisał: Witam . Przesyłka z allegro dotarła . Radio zamontowane . Tylko nie działa sterowanie z kierownicy, podobnież potrzebny jest dodatkowy interfejs czy ktoś wie może jaki albo gdzie go można dostać . . A nie można przypisać przycisków z kierownicy ręcznie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi2412 Opublikowano 22 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 Nie da się musi być dodatkowy interfejs w oryginalnym radiu są dwie kostki jedna do zasilanie i głośniki a druga to właśnie sterowanie z kierownicy i tą kostka jest inna niż w nowym radiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip17895_PL Opublikowano 26 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 Witam czy jest możliwe podłączenie radia z android auto w miejsce starego Nissan Connect? Nissan Qashqai j11 2018r tekna+ Czy będą pasowały wszystkie wtyczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 27 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Jak najbardziej,tylko musisz kupić dedykowane do rocznika,najlepiej na polskich aukcjach,masz wtedy szybkie wsparcie.Chyba że dogadasz się z Chińczykiem i da Ci wszystkie wtyczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tramin Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Witam, Jak mogę zmienić dźwięk dzwonka telefonu w radiu. Nie podoba mi się oryginał, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip17895_PL Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 2 godziny temu, JACKO29 napisał: Jak najbardziej,tylko musisz kupić dedykowane do rocznika,najlepiej na polskich aukcjach,masz wtedy szybkie wsparcie.Chyba że dogadasz się z Chińczykiem i da Ci wszystkie wtyczki. Witam miałem na myśli fabryczne oryginalne radio Nissana tylko że te najnowsze z android auto czy będzie pasować wtyczki itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 27 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Oryginalnego radia nie uruchomisz w innym samochodzie,jest przypisane do nru VIN danego samochodu.A poza tym,zwykłemu Chińczykowi NC nie dorasta do pięt,a kosztuje majątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radex9 Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 (edytowane) Czyli zwykłego radyjka w J11 nie da rady wymienić na radio z NAVI ze względu na przypisanie numerem VIn do pojazdu ? mam delikatnego "golasa" i chciałbym coś wstawić z NAVI nie koniecznie chińczyka... Edytowane 19 Sierpnia 2020 przez Radex9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzior Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Czyli zwykłego radyjka w J11 nie da rady wymienić na radio z NAVI ze względu na przypisanie numerem VIn do pojazdu ? mam delikatnego "golasa" i chciałbym coś wstawić z NAVI nie koniecznie chińczyka...Tylko po co, tak jak pisał Jacko na dzień dzisiejszy tylko chińczyk i będziesz Pan zadowolony Wysłane z mojego POCOPHONE F1 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makrys Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 58 minut temu, Radex9 napisał: Czyli zwykłego radyjka w J11 nie da rady wymienić na radio z NAVI ze względu na przypisanie numerem VIn do pojazdu ? mam delikatnego "golasa" i chciałbym coś wstawić z NAVI nie koniecznie chińczyka... Kup chińczyka i będziesz zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radex9 Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 (edytowane) Pomijając instalację kamerki z tyłu w klapie trzeba coś kombinować z instalką w tych chinolach czy wystarczy podłączenie plug&play na kostkach ?? https://pl.aliexpress.com/wholesale?catId=0&initiative_id=SB_20200819081231&SearchText=Nissan+qashqai+Dasaita+10.2+"IPS+Android Edytowane 19 Sierpnia 2020 przez Radex9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacoob Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 @Radex9 podłączenie plug&play - wszystko jest bardzo proste to zrobienia. Nic nie trzeba kombinować. Tu jest cały wątek -> Jest też tam filmik jak to zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radex9 Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Nooo z takimi EXPRESOWYMI odpowiedziami to się na żadnym forum innych marek nie spotkałem WIELKIE dzięki panowie !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makrys Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Teraz, Radex9 napisał: Nooo z takimi EXPRESOWYMI odpowiedziami to się na żadnym forum innych marek nie spotkałem WIELKIE dzięki panowie !! Poczytaj moje posty odnośni nowego radia od chinczyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radex9 Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Oki - THX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serg_on Opublikowano 7 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 Prośba - czy mógłby ktoś napisać, jakie są wady i zalety wymiany radia na "andka" z naciskiem na "wady" , o ile faktycznie takie występują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tz1609 Opublikowano 8 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 12 godzin temu, serg_on napisał: Prośba - czy mógłby ktoś napisać, jakie są wady i zalety wymiany radia na "andka" z naciskiem na "wady" , o ile faktycznie takie występują? Jedyna wada to tylko to,że na wyświetlaczu pomiędzy zegarami nie wyświetla nazwy stacji a jedynie częstotliwość, poza tym jak dla mnie same plusy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek74 Opublikowano 8 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 Nie działa po wyłączeniu zapłonu , ale jest na to mały myk i działa . A tak po za tym wad brak . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi