JackSet Opublikowano 1 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2024 A w moim z 2015 działa do tej pory bezproblemowo. Co prawda z automatu w 90% wyłączałem rutynowo, ale czasem uruchamiałem, jak wiem że skrzyżowania mają długą separację. Oczywiście związane z klimą i ogrzewaniem czy oświetleniem. Jeśli powłączane to dosyć szybko silnik się uruchamiał. Ale bez obciążenie to i parę minut nie uruchamiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LloYd Opublikowano 18 Stycznia Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia Mi padł, była akcja serwisowa, ale w Lublinie mi nic nie powiedzieli o tym. Ledwo zipał, nie miałem czasu iść do ASO w Lublinie. Żona pracuje w Wawie i pojechała autem do pracy i zonk. Pojechała tam do ASO i od razu wymienili. Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkMi padł, była akcja serwisowa, ale w Lublinie mi nic nie powiedzieli o tym. Ledwo zipał, nie miałem czasu iść do ASO w Lublinie. Żona pracuje w Wawie i pojechała autem do pracy i zonk. Pojechała tam do ASO i od razu wymienili. Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkEdit: to było kilka lat temu, chyba miałem rozszerzona gwarancję, ale nie wiem, czy to coś zmieniało. AKU; CDWT bez nazwy, wcześniej jakiś FIAMMWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi