JACKO29 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 No i wygląd jak fabryczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diana Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Czy jak już dojedzie moje autko mogę podjechać do Ciebie na montaż takiego czegoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 A czy to nie jest za daleko??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diana Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Od Warszawy? Nieeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Heh,o taką desperację to ja koleżanki nie podejrzewałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Uprzedź tylko żonę, że będziesz miał wizytę obcej kobitki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Adwokat się znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2015 Te, nie bądź taki chojrak. Ja tu dobrze radzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diana Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Heh,o taką desperację to ja koleżanki nie podejrzewałem Spokojnie, mam rodzinę w BB to bym po drodze ogarnęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 20 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2015 A ja mieszkam przy Gierkówce ,tylko konkretne info i się umówimy na montaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diana Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Super, jak już odbiorę autko dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SQRA Opublikowano 11 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2015 witaj posiadasz jeszcze wolny komplet chętnie zakupie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Posiadam.Reszta na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diana Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Hej hej i ja poproszę o komplet - QQ już jest a szanowny małżonek mój na wieść że jadę do obcego chłopa na jakieś montaże obiecał SAM zamontować mi ten zestaw proszę ładnie o wysyłkę zestawu całego kolego JACKO29 na priv zaraz napiszę do Ciebie w tej sprawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 12 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 I bardzo dobrze! będzie miał plusy u Ciebie Reszta konwersacji na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toruńczyk Opublikowano 12 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2015 Jacek!....nie wysyłaj! - Z Dianą zmontuj ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 13 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Musiałaby odstawić kilkaset km,mąż by wiedział ;D https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=3&cad=rja&uact=8&ved=0CC8QtwIwAmoVChMIzrXWw7CMxgIVy7IUCh1xOAAw&url=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3DJm0sQBmWnW8&ei=2vp7Vc7gEsvlUvHwgIAD&usg=AFQjCNFjjeRtLVl2nqRqjOzpNbpRsjXAOw&bvm=bv.95515949,d.d24 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 13 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Kawałek bransoletki zobaczyli , a latają wszyscy jak ze sraczką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 13 Czerwca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 I kto to mówi??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colins Opublikowano 13 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2015 Ba, ja pierwszy zobaczyłem. Jak zwykle sokoli wzrok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dareq Opublikowano 14 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Jacko a jaki koszt takiego zestawu do j10 i czy do 2.0 diesel bedzie pasował bez przeróbek. Chodzi mi o obudowę filtra, która kiedys ktoś mówił ze trzeba było przyciąć. No i czy kompletny laik jest w stanie sam zamontować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 17 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 W tej chwili mam już uchwyty do DCi,nie ma problemu z montażem nawet dla laika.W Twoim przypadku potrzebny jest tylko klucz 13 Mam zdanie do wykonania...zestaw do nowej madzi 3... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisilYE Opublikowano 4 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Montaż prostsz niż ""te rzeczy"",maska się unosi sama i jest zadowolenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2015 Odstąpię na korzystnych warunkach komplet detali do unoszenia klapy J10, produkcji @JACKO29 Więcej informacji na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogurt Opublikowano 18 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2015 (edytowane) z chęcią bym "przytulił" to "cudo" do 2.0 dci Edytowane 18 Października 2015 przez yogurt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi