korg Opublikowano 24 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2020 Mam i ja wielkie dzieki suuper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dradler Opublikowano 26 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2020 Witam. Potrzebował bym taki zestaw do j11. Jest taka możliwość? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 5 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2020 Tak obecnie wygląda zestaw do J11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek1404 Opublikowano 25 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2020 Czy można poznać cenę zestawu czy to jest tajne ?? Przejrzałem chyba z połowę tematu i nic na temat ceny nie znalazłem tylko "info na priv" ?? czy to jest taka tajemnica ?? Przecież w końcu chyba każdy zainteresowany się dowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 25 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2020 Ależ nie ma tajemnicy.A zwrot priv dotyczy już dogrania sprzedaży,danych adresowych i tp.Co do ceny wiem,że podałwałem ją wiele razy w postach. I podam teraz 140 zł plus wysyłka,12 paczkomat 20 kurier,14 poczta.Pobranie poczta 20-25 zł,paczkomat 16 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalmeil Opublikowano 3 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2020 Witam, czy można otrzymać jeszcze taki zestaw do J11 z 2018 r.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 3 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Października 2020 Pewno że można.Można śmiało uderzać na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalmeil Opublikowano 10 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2020 Wszyscy mają, mam i ja Jeszcze raz wielkie dzięki JACKO29. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andrzej G Opublikowano 10 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2020 2 godziny temu, rafalmeil napisał: Wszyscy mają, mam i ja Nie wszyscy, pomimo że by chcieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 10 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2020 Oj tam,oj tam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurand15 Opublikowano 12 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2020 To ja jeszcze wleję: po 5 latach użytkowania siłowniki nadal działają bez zarzutu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 14 Października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Października 2020 U mnie też,to nie Chińszczyzna,chociaż i im czasami udaje się zrobić coś dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterros Opublikowano 22 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2020 Ja dziś zamontowałem w J11 siłowniki od JACKO29 i pasują idealnie. Gdyby nie mój błąd, to montaż zająłby 15min. Okazało się, że założyłem odwrotnie uchwyty na masce, wystarczył telefon do Jacko i wszystko było jasne. Wrzucam zdjęcie prawidłowo przykręconego uchwytu maski Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzunior321 Opublikowano 25 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 Witam. są jeszcze dostępne siłowniki do J11 2016 rok?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 25 Grudnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2020 Można powiedzieć ,że wszystko dostępne oprócz siłowników.Od dwóch miesięcy fabryki mają przestój .Ostatnia moja rozmowa z FA Krosno i Polcar i obiecano mi,że siłowniki pojawią się koniec lub początek roku.Więc czekamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WGM Opublikowano 3 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2021 Witam wszystkich forumowiczów. Jest to mój pierwszy wpis na tym forum. Przechodząc do sedna. Kolego JACKO29 czy są już dostępne zestawy do J11 2017? Chętnie sprawiłbym sobie taką modyfikację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 3 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2021 Sa.Mam na bieżąco. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CZARNO_CZARNY Opublikowano 6 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2021 JACKO29 zaglądasz na priv, można zamówić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 6 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2021 Można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek808 Opublikowano 26 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 Kolego JACKO29 również chciałbym zamówić, pisałem na priv lecz echo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 26 Lutego 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2021 Maciek ,pisałeś na NZ a tam dzieje się coś dziwnego,wiadomości nie przechodzą,napisałem Ci tam osobną wiadomość byś mi potwierdził zapytanie i też chyba nie doszło.No ale tu jest inna bajka i tu wszystko dochodzi. Możemy pogadać na Privie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenek Opublikowano 23 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2021 Mam i ja?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przeluk Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2021 Dzięki JACKO29, założone, wygląda i działa bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymsonowski21 Opublikowano 17 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2021 (edytowane) Witam jestem zainteresowany zestawem do J10, Edytowane 17 Kwietnia 2021 przez Szymsonowski21 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JACKO29 Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2021 Mam,poszło na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi