uti Opublikowano 25 Stycznia Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia Sciagalem ja w innym celu, musialem dostac sie do laczen maski. Btw ostatnio szczur nadgryzl mi mate ale zlapalem go na goraczym uczynku i zwial. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micza81 Opublikowano 10 Marca Udostępnij Opublikowano 10 Marca Kolejny zadowolony użytkownik. Dzięki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paulo68 Opublikowano 31 Maja Udostępnij Opublikowano 31 Maja (edytowane) To i ja się pochwalę, montaż wg załączonej instrukcji jest prosty - dosłownie kilka minut roboty, pomysł kluczyka do przykręcenia nakrętki sworznia na gotowym otworze błotnika jest rewelacyjny, jeszcze raz dzięki JACKO29 Pręt zdemontowany ale uchwyty zostawiłem. Edytowane 2 Czerwca przez Paulo68 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romil63 Opublikowano 5 Listopada Udostępnij Opublikowano 5 Listopada W dniu 25.01.2024 o 13:11, uti napisał: Sciagalem ja w innym celu, musialem dostac sie do laczen maski. Btw ostatnio szczur nadgryzl mi mate ale zlapalem go na goraczym uczynku i zwial. Na czym polegało łapanie skoro złapałeś go i zwiał? 😂 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi