Figiel Opublikowano 4 Marca Udostępnij Opublikowano 4 Marca Pamiętacie może koszt pierwszego serwisu dla t33 a ASO? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielpoz Opublikowano 4 Marca Udostępnij Opublikowano 4 Marca Nie przekroczyło 1400zł. Bardzo rozsądnie👍 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JackSet Opublikowano 4 Marca Udostępnij Opublikowano 4 Marca (edytowane) 9 godzin temu, Figiel napisał: Pamiętacie może koszt pierwszego serwisu dla t33 a ASO? ceny sa bardzo rozne w Polsce od 1300 do 2300. W wawie 1300 na Krasnobrodzka zajrzyj do forum qashqai J12, jest tam spora konwersja na ten temat Edytowane 4 Marca przez JackSet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaNo Opublikowano 4 Marca Udostępnij Opublikowano 4 Marca Każ sobie zrobić wycenę z własnymi materiałami i bez nich (w sensie z dostarczanymi przez serwis), to będzie tanio . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJacek Opublikowano 4 Marca Udostępnij Opublikowano 4 Marca Nie przekroczyłem 1000, miałem tylko swój olej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JackSet Opublikowano 5 Marca Udostępnij Opublikowano 5 Marca 10 godzin temu, JJacek napisał: Nie przekroczyłem 1000, miałem tylko swój olej. Czyli przy cenie ASO 1.300 całość wychodzi podobnie, ale kazda cena od 1500 w górę to już jednak swoje materiały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chase Opublikowano 6 Marca Udostępnij Opublikowano 6 Marca Szczecin - koszt 1 serwisu: 1650 zł (materiały ASO) Na razie ustaliłem termin i dowiedziałem się jaka jest cena. Zobaczymy jak to wyjdzie - bo olej mam swój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaren23 Opublikowano 6 Marca Udostępnij Opublikowano 6 Marca Pierwszy przegląd - 1280 zł (materiały + robocizna w ASO) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJacek Opublikowano 6 Marca Udostępnij Opublikowano 6 Marca 3 godziny temu, chase napisał: Szczecin - koszt 1 serwisu: 1650 zł (materiały ASO) Na razie ustaliłem termin i dowiedziałem się jaka jest cena. Zobaczymy jak to wyjdzie - bo olej mam swój. Tam gdzie robiłem to olej jakiś kosmos cenowy. Godzinę temu, jaren23 napisał: Pierwszy przegląd - 1280 zł (materiały + robocizna w ASO) No to te ceny to abstrakcja, to że 20% różnicy. Wiem w Szczecinie mają kombinezony od gucciego. W dniu 5.03.2025 o 09:25, JackSet napisał: Czyli przy cenie ASO 1.300 całość wychodzi podobnie, ale kazda cena od 1500 w górę to już jednak swoje materiały. Nie pamiętam dokładnie ale coś mi kołacze że te 5 l oleju to mi jakieś 500 wychodziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aquariusmax Opublikowano 13 Marca Udostępnij Opublikowano 13 Marca (edytowane) Przykładowo w Gdańsku olej kosztuje 109 zł za 1l (cena producenta), więc łatwo sobie policzyć ile wyjdzie. Edytowane 13 Marca przez aquariusmax Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JackSet Opublikowano 13 Marca Udostępnij Opublikowano 13 Marca 6 godzin temu, aquariusmax napisał: Przykładowo w Gdańsku olej kosztuje 109 zł za 1l (cena producenta), więc łatwo sobie policzyć ile wyjdzie. No to juz wiadomo skąd różnica o patyka 😉 między Gd i Wa. U mnie na fa litr to koszt 55 netto (z beczki). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chase Opublikowano 26 Marca Udostępnij Opublikowano 26 Marca W dniu 6.03.2025 o 20:10, chase napisał: Szczecin - koszt 1 serwisu: 1650 zł (materiały ASO) Na razie ustaliłem termin i dowiedziałem się jaka jest cena. Zobaczymy jak to wyjdzie - bo olej mam swój. Ostatecznie 1066 zł z własnym olejem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi