tomasi Opublikowano 9 Marca Udostępnij Opublikowano 9 Marca Hej, dla Qashqai zaczęło się pojawiać bezprzewodowe android auto, dla X-trail według linka z tematu w podforum (niemiecka strona nissana https://www.nissan.de/ownership/nissan-connect-in-car/faq-21.html#apple carplay® %2F android auto® ) jest wskazane, że bezprzewodowy android auto jest możliwy w Qashqai (po pewnym numerze nadwozia- chyba po październiku), ale nie dla X-trail. Trochę to lipa, zważywszy, że niby X-trail stoi wyżej w hierarchii niż QQ. Passat żony miał to już 3 albo 4 lata temu. Myślicie, że będzie to możliwe aktualizacją czy raczej nie ma szans na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtrail2024 Opublikowano 3 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia Czyli Android Auto w T33 tylko po kablu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasi Opublikowano 4 Kwietnia Autor Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia Na razie tylko i wyłącznie. Czy to się zmieni? Nie wiem. Próbuję się właśnie dowiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chase Opublikowano 24 Czerwca Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca Na FB wyczytałem, że ktoś zamawiał T33 rocznik 2024, z odbiorem jakoś w połowie czerwca i pisał o bezprzewodowym AA. Jakby rocznik 2024 rzeczywiście otrzymał AA bezprzewodowo to chyba jest duża szansa, że podobnie jak dla QQ, wyjdzie jakaś aktualizacja oprogramowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasi Opublikowano 24 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca (edytowane) A nie jest tak, że 2024 ma już natywnego googla? Więc systemy są inne. Jakoś na nissana nie liczę. Nie potrafią ogarnąć updatu map, co dopiero coś bardziej poważnego... Edytowane 24 Czerwca przez tomasi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignacy Opublikowano 1 Lipca Udostępnij Opublikowano 1 Lipca Dostałem ostatnio QQ jako zastępczy i się zdziwiłem jak Android Auto połączył się bezprzewodowo. A w "luksusowym" XTrailu trzeba kabel podpinać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi