tomasi Posted March 9, 2024 Share Posted March 9, 2024 Hej, dla Qashqai zaczęło się pojawiać bezprzewodowe android auto, dla X-trail według linka z tematu w podforum (niemiecka strona nissana https://www.nissan.de/ownership/nissan-connect-in-car/faq-21.html#apple carplay® %2F android auto® ) jest wskazane, że bezprzewodowy android auto jest możliwy w Qashqai (po pewnym numerze nadwozia- chyba po październiku), ale nie dla X-trail. Trochę to lipa, zważywszy, że niby X-trail stoi wyżej w hierarchii niż QQ. Passat żony miał to już 3 albo 4 lata temu. Myślicie, że będzie to możliwe aktualizacją czy raczej nie ma szans na to? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xtrail2024 Posted April 3, 2024 Share Posted April 3, 2024 Czyli Android Auto w T33 tylko po kablu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomasi Posted April 4, 2024 Author Share Posted April 4, 2024 Na razie tylko i wyłącznie. Czy to się zmieni? Nie wiem. Próbuję się właśnie dowiedzieć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chase Posted June 24, 2024 Share Posted June 24, 2024 Na FB wyczytałem, że ktoś zamawiał T33 rocznik 2024, z odbiorem jakoś w połowie czerwca i pisał o bezprzewodowym AA. Jakby rocznik 2024 rzeczywiście otrzymał AA bezprzewodowo to chyba jest duża szansa, że podobnie jak dla QQ, wyjdzie jakaś aktualizacja oprogramowania. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomasi Posted June 24, 2024 Author Share Posted June 24, 2024 (edited) A nie jest tak, że 2024 ma już natywnego googla? Więc systemy są inne. Jakoś na nissana nie liczę. Nie potrafią ogarnąć updatu map, co dopiero coś bardziej poważnego... Edited June 24, 2024 by tomasi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ignacy Posted July 1, 2024 Share Posted July 1, 2024 Dostałem ostatnio QQ jako zastępczy i się zdziwiłem jak Android Auto połączył się bezprzewodowo. A w "luksusowym" XTrailu trzeba kabel podpinać Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stas Posted December 16, 2024 Share Posted December 16, 2024 U mnie też dziala tylko na kablu i to nie na każdym miałem klopot z poszukaniem odpowiedniego. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XGregory Posted December 18, 2024 Share Posted December 18, 2024 Cześć wszystkim, odebrałem w zeszłym tygodniu mojego T33 z 2024 i działa Android bezprzewodowo ✌️Za pierwszym razem połączyłem po kablu, ale to nie powinno mieć znaczenia. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WojtekPt Posted December 19, 2024 Share Posted December 19, 2024 Super, że jest. Ciekawe tylko czy dla wszystkich i kiedy ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomasi Posted December 20, 2024 Author Share Posted December 20, 2024 W dniu 18.12.2024 o 18:00, XGregory napisał: Cześć wszystkim, odebrałem w zeszłym tygodniu mojego T33 z 2024 i działa Android bezprzewodowo ✌️Za pierwszym razem połączyłem po kablu, ale to nie powinno mieć znaczenia. Tylko Ty pewnie masz już natywne usługi google wiẹc raczej inny sprzęt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JackSet Posted January 30 Share Posted January 30 na 1. przeglądzie zapytalem o aktualizacje do Androida bezprzewodowego dla X. Na razie jest dostępny dla QQ, więc może będzie kiedyś i dla X. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaNo Posted February 6 Share Posted February 6 Takie same informacje uzyskałem z mojego ASO. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wojciu Posted April 25 Share Posted April 25 Pytałem w serwisie. Mówią, że od sierpnia 2023 X Trail wychodził z bezprzewodowym AA. Mój jest z 2024 i nie mam bezprzewodowo. Napisałem do Nissan Polska i generalnie na odwal się. Nie ma update'u do oprogramowania. Na pytanie czemu rocznik 2024 nie ma bezprzewodowego AA brak odpowiedzi. Pozostaje tylko czekać. Póki co adapter AA i działa bezprzewodowo. Tylko port USB zajęty... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krozyc Posted Monday at 11:01 AM Share Posted Monday at 11:01 AM U mnie działa AA bez kabla. Tel Xiaomi 2 letni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts