Coobcio Opublikowano 6 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 Elo Elo! Jest nas troche chętnych na pomairy na hamowni, więc prosze deklarujcie się jaki termin wam pasuje no i oczywiście kto jest hętny 1) Coobcio 2) Shogun Nie pamiętam więcej Nicków ale wiem że jeszcze pare osób się deklarowało, no chłopaki jest okazja, jak zbierze się nas co najmniej 5 osób to pomair będzie w cenie 40zł (do 3 prób np. Gaz/Beznyna) Hamownia mieści się na ul. Mineralnej 21 (Okęcie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 6 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 mnie tez dopisz 8) ale nie obiecuje ze sie zjawie :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akarczma Opublikowano 6 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 jak jutro to sie pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 6 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 Jutro to nie wiem, nie zbiore takiej ilości osób... myślałem że za połtora do dwuch tygodni... Ps. jak nie chcerz po promocyjnej cenie a normalnie to dzwon do Maćka - 604 400 134 pomiar wówczas będzie za 50zł i w sumie jest bardzo duża szansa że Maciek będzie na hamowni w sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pavoolon Opublikowano 6 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 akarczma jedz na hamownie i sie nie zastanawiaj, 50 zeta to tez swietna cena a bedziesz zaraz wiedzial ile kucy dodaly walki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 6 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 Tyko że Akarczma ma ten cholerny gaz z mikserem więc na walkach od Swiatka jego Prima GT może nie uzyskiwać nawet mocy seryjnej :x a powinno być ze 170km... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pavoolon Opublikowano 6 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 ja juz sie bede cieszyc jak bedzie 160 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 6 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 Kolega w wolnossacym Sunny GTi, na wydechu 55mm z jedynie konocwym tlumikiem Remusa, wkladce K&N na świątkach GT miał 177KM i 196Nm a no i miał Nastawny komputer Nissana taki jak w GTI-R p. Lesiaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MALEKI Opublikowano 6 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 witam ja sie pisze i odpowiada mi dowolny termin po 3 lutym.dostosuje sie do jakies grupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akarczma Opublikowano 6 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 Kuba stawiam flache ze bedzie wiecej niz na serii.PS.a moge to wyczyscic olejem do smazenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 6 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 Serja ma 150km i ok 185Nm... Pozyjemy zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 6 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 Serja ma 150km i ok 185Nm... Pozyjemy zobaczymy. albo ma albo i nie wiesz jak to bywa z seriami i ich katalogami.... co do pomiaru to jak sie uda wczesniej zrobic wydech to pewnie tez skocze. mi moze za darmo zmierzy :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 6 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 NO proste ja wstępnie planuję Hamowanko 20 stycznia to jest Piatek o godzinie 18:00 Jak wam pasuje ta data ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Arlemen Opublikowano 6 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 No super,w końcu sprawdze ile na fakcie ma mocy mój motor sr20de z przebiegiem 95tys. z rocznika 94 ,po malutkim ulepszeniu u Coobcia.Pomysł doskonały...przynajmniej wiadomo jaki wydajny piecyk pod maską się posiada 8) .Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shogun Opublikowano 6 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 Witam NO proste ja wstępnie planuję Hamowanko 20 stycznia to jest Piatek o godzinie 18:00... Mi pasuje. Żeby tylko nic mi nie wyskoczyło w ostatniej chwili 8) . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 6 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2006 Jeszcze na stożka się zalapiesz no i meirzymy nasze draństwa ile tych kucy mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 10 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2006 Klubowicze nowa godzina: 17:00 na ul. Mineralnej 21 spotykamy sie, data bez zmian czyli 20 stycznia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 10 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2006 no to ja odpadam. nocna zmiana :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Misiek_okecie Opublikowano 10 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2006 JA BEDE NA BANK!! KOncze prace o 16.. <jupi> Tylko nie wiem czy sie pojawie sie NISMO na pomiar czy towarzysko bo w tych dniach lakiernik ma byc grany. Potem wapdacie do mnie na "cole" ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maly Opublikowano 10 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2006 No to i ja się pojawię. Cprawdzę ile ma moje seryjne 1.6 16V z gazem:) Pozdrow 4 all Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Puzon Opublikowano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 jak mi nic niespodziewanego nie wypadnie to ja też podskoczę co prawda mam 90 km ale może warto się czegoś więcej dowiedzieć o moim nismo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 13 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 Haha czyli troche ns będzie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Puzon Opublikowano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 a jeszcze jedno pytanko/Nie da rady załatwić tego w sobotę?Bo odbieram chrześnicę z lotniska w sobotę przylatuje z Kanady byłoby mi lepiej pasowało nawet.A jeśli nie, to może sam załatwię to w sobotę na hasło nissan.klub.pl?Czekam na odpowiedź od osoby prowadzącej całą tą sprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 13 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 nie da rady data i godzina jest juz sztywna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pavoolon Opublikowano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 wrzuccie potem jakie wykresy, bedize wiadomo czy nisski trzymaja seryjna moc, no i ile ma turboprimka Kuby bez turbo hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi