Coobcio Opublikowano 13 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 Swoją Prime to troche wczesniej planuje zmierzyć, bo jej wydech zmienia wlasiciela który zresztą takżę pragnie się zmierzyć razem z wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Puzon Opublikowano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 nie da rady data i godzina jest juz sztywna.oki postaram sięj akoś być a jak nie dam rady to czy jest tak mozliwość załatwić to w sobotę za taka sama kaskę czyli 40 zł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 13 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 w sobote to bedize juz za 50zł. Ps by bedziemy sie meirzyć spokojnie do 18:30-19:00 jest pare autek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Puzon Opublikowano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 w sobote to bedize juz za 50zł.Ps by bedziemy sie meirzyć spokojnie do 18:30-19:00 jest pare autek no się wie się rozumie ale z dojazdem do warszawki to mnie będzie trochę wiecej kosztowało a w sobotę to będę na lotnisku więc przy okazji na ale jak tak to trudno może się jeszcze trafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 13 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 604 400 134 - Masz Tu telefon do pana z hamowni i się z nim umawiaj, od lotniska do hamowni są dwa kroki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas Opublikowano 13 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 Chłopaki mam nadzieję że nie będziecie mieli nic przeciwko abym podstawił na rolki moją primę jako pierwszy...?? będę śpieszył do swojej malutkiej córeczki,więc chciałbym to zrobić jak najwcześniej :wink: ps,liczę na jakieś 140 kucy,czyli jakieś 25 % mocy więcej niż na moich pierwszych pomiarach w 2004 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 13 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2006 Więc tak kto się pisze: 1) Ja ale nie swoją Primą 2) Lukas 3) Misiek_okecie 4) Maly 5) Shogun No i kto jeszcze ? Ps. wszyscy wiedzą jak dojechać na tą mineralną 21 ? Pss. Start o 17:00 i zaczynamy od Lukasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukas Opublikowano 15 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2006 szięki, ps,myślałem że więcej nas będzie/nie jesteście ciekswi powera swoich nysek,czy co? :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 15 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2006 i jak pomiary??spowiadac sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 15 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2006 a ty taki niecierpliwy :?: to bedzie dopiero w tym tygodniu :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 15 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2006 a ty taki niecierpliwy :?: to bedzie dopiero w tym tygodniu :!: ja myslalem ze jzu byly 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 16 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2006 Będą będą - piątek jest już za 4 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Misiek_okecie Opublikowano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 Tak sobie mysle ze w almerce nie ma co sprawdzac to sie pojawie z koleszka Probasem, moze zgarne jeszcze betke kupete 2.0. CYfrowke tez wezme. Do zobaczyska. P.S> ile sie tam czasu zejdzie zeby "ktos jeszcze" mogl do nas dobic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mitch Opublikowano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 No szkoda, że tak późno, ja się z pracy zmywam o 15:30 najpóźniej, a mam z pół kilometra do Mineralnej.. Nie bardzo mi się chce zostawać 1,5 godziny w robocie, a z kolei koło 17 na Al. Krakowskiej są dzikie korki, więc z Ursynowa też nie w smak mi jechać.. Ble.. Następnym razem może. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Misiek_okecie Opublikowano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 Jakie korki Z mineralnej polecisz na Michalowice, stamtad na Piaseczno, z Piaseczna na Ursynow Spot jest o 17 ale potrwa pewnie do ok. 19 a wtedy korkow nie ma juz. Mozesz po pracy wstapic na big tasty do mc donalda po drodze P.S. gdzie pracujesz skoro masz tylko 0,5 km do Mineralnej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 18 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 No szkoda, że tak późno, ja się z pracy zmywam o 15:30 najpóźniej, a mam z pół kilometra do Mineralnej.. Nie bardzo mi się chce zostawać 1,5 godziny w robocie, a z kolei koło 17 na Al. Krakowskiej są dzikie korki, więc z Ursynowa też nie w smak mi jechać.. Ble.. Następnym razem może. Mitch to śmiało możesz wpaść wczesniej będzie pare samochodów wiec na pewno nudzić się nie bedziesz jak się zjawimy to pochwalisz sie wyrkesem z hamowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zicoo Opublikowano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 Jak sie wyrobieto tesh bardzo chetnie przyjade mam nadzieje ze trafie na mineralna .... a nie ma gazowaną :wink: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 18 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 http://mapa.szukacz.pl/ Wpiszcie: Warszawa Mineralna Myślę że nie bedzie kłopotu z dojazdem, Ja dogadałem się z moim klientem na wydech więc także się z wami shamuję w piątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szopen Opublikowano 18 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 No to może jeszcze ja swoim wolnossakiem bym podjechal a może i N14turbo sie pojawi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 18 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2006 Super raz dwa, moze ktoś by wziął kamere i jakiś filmik zmontujemy - "Hamowania spotkanie" JAkoś ładnie się zmontuje walnie się skady wykresów i kozak film będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shogun Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 Witam Super raz dwa, moze ktoś by wziął kamere i jakiś filmik zmontujemy - "Hamowania spotkanie" JAkoś ładnie się zmontuje walnie się skady wykresów i kozak film będzie Jak nie zapomnę to wezmę . Jeszcze jakieś 33,5 godziny... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Misiek_okecie Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 Nie mam kamerki, mam tylko cyfrowke ale filmy bez dźwieku nagrywa a to chyba najwazniejsze tu, prawda? To juz jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mitch Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 Jakie korki Z mineralnej polecisz na Michalowice, stamtad na Piaseczno, z Piaseczna na Ursynow Spot jest o 17 ale potrwa pewnie do ok. 19 a wtedy korkow nie ma juz. Mozesz po pracy wstapic na big tasty do mc donalda po drodze No wiesz, skróty i objazdy mam już opracowane prawie do perfekcji A korki w piątek z pewnością do 19 będą Anyway, Coobcio mnie przekonał i przyjadę. P.S. gdzie pracujesz skoro masz tylko 0,5 km do Mineralnej? W budynku Metro Group (real, Media Markt). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 19 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 Ja z domu wyjerdzam ok. 15:40... na miejscu myślę ze beda ok 16:30-40 a mieszkam na grochowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Misiek_okecie Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 P.S. gdzie pracujesz skoro masz tylko 0,5 km do Mineralnej? W budynku Metro Group (real, Media Markt). To mamy robote koło siebie Ja pracuje 400m dalej na Szyszkowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi