Gość mitch Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 To mamy robote koło siebie Ja pracuje 400m dalej na Szyszkowej Tzn. że też Ci samoloty nad głową latają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Misiek_okecie Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 W pracy i po pracy tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 19 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 Chłopaki właśnie rozmawiałem z Maćkiem - specjalnie dla nas będzie o godzinę wcześniej czyli: Jutro godzina 16:00 ul. mineralna 21, troche nas będzie więc pomiary będątrwały do 18:30 jak nic. WPADAJCIE SMIAŁO ! ! ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goago Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 ja na pewno sie zjawie ale w celach czysto towarzyskich. mam 5 min do mineralnej wlasnie dzisiaj skonczylem swap na 1,6 i wypadalo by sprawdzic ale NO $$$ :? do zobaczenia jutro :wink: ps. szkoda ze pogoda nie do sprintow... :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 19 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 Pięknie że Swap się udał !! Na gaziku CI to chodzi ?? Stary warto było by to zmierzyć - pierwszy w klubie Swap z 1,4 na 1,6 wkońcu i to udany Ps. mi kolega na hamownie dowozi laptopa zobacze czy uda mi się wywalczyć kilka dodatkowych KM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goago Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 Pięknie że Swap się udał !!Na gaziku CI to chodzi ?? Stary warto było by to zmierzyć - pierwszy w klubie Swap z 1,4 na 1,6 wkońcu i to udany tylko i wylacznie na gaziku od jakiegos czasu nie mam w ogole instalacji benzynowej nawet zbiornika. swap o tyle udany ze zrobiony za sume 300zl slownie trzysta zlotych polskich :shock: .(cena silnika robota ja sam) jak sprzedam stary silnik jeszcze na tym zarobie zmierzyc warto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 19 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 Załóż o tym osobny temat w Nissan Power Teamie - bardzo ciekawa sprawa. Kurcze spora grobka się szykuje, ja zaprosilem pare gości spaza klubu i przy okazaji zobacze co wskuram samemu bawiąc się w strojenie SMT6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 19 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2006 a ja znow siedze w kochanej pracy i sie na impreze nie zalapie... popatrzylem na grafik i pierwszy piatek tez mam nocny dyzur wiec znow spota zawale :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Misiek_okecie Opublikowano 20 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 To za niecale 7 godzin sie widzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 20 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 Grześ ja już pisze przypominanie że mam zabrać twoj wykres po zmianie wydechu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 20 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 o wlasnie ja zapomnialem a ty nie i pogadaj jeszcze z mackiem o koncepcji 4-2-1.... moze troche mniej wyjdzie :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adams Opublikowano 20 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 ja tez na chwile wpadne - mierzyc sie w prawdzie nie bede (jade w przyszlym tygodniu) ale pogadac i poogladac rezultaty bardzo chetnie dozobaczyska! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Misiek_okecie Opublikowano 20 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 Adams o ktorej bedziesz? Sluchaj jakby ALma nie odpalila to bym mogl do Ciebie zadzwonic zebys po mnie wpadl?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Misiek_okecie Opublikowano 20 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazuja na to ze sie pojawie asterka gsi 16v Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adams Opublikowano 20 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 myslalem ze kolo 7mej... daj znac jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Misiek_okecie Opublikowano 20 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 OK dziex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mitch Opublikowano 20 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 No i byłem, złoma se zmierzyłem Wyszło circa about 138 KM i jestem zadowolony. Ludzi się zjechało całe mnóstwo, parkować nie było gdzie :shock: Jakieś hondy, seaty. Nissanów jak odjeżdżałem było maluuuutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adams Opublikowano 20 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 no jednak kilka nissankow bylo... ale fakt - aut zatrzesienie! nawet jakbym chcial to bym sie do rolek nie dopchnal a teraz chwalic sie tymi wykresami :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pavoolon Opublikowano 20 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 gdzie wykresy :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Misiek_okecie Opublikowano 20 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 No taki tlum ze az ciezko bylo wyjechac. Jeszcze po 19 tam wstapilem to akurat crx z rolek zjezdzal, 130kucy mu wyszlo?? Acoobcio juz grzal dupsko w primce POZDROWIENIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shogun Opublikowano 20 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 Witam U mnie 10 kucy zdechło . Coobcio już nie wjechał na rolki było zbyt późno. Pewnie teraz opracowuje wyniki i nedługo zapoda wykresy. Aut faktycznie było zatrzęsienie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 20 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 HEhe było męsko do 22:00 siedzieliśmy fury meirzyliśmy, po wszystkim powsciekaliśmy sie moją po ulicy i troche jąpodstroiłem - dzięki chłopaki (Qwinto, Shogun) za pomoc - sam nie mogl bym prowadzić i patrzyć się w laptopa i poamiary AFR Przejdzmy do rzeczy oto wykresy: SHOGUN (P11 2.0 SRI) - Filtr Stożkowy, uszkodzona sonda lambda: Qwinto (P10 1,6 niemiec) - całkowita serja: Czester (Silvia S12'86 1,8 8V Turbo) - T28 @ 1bar, mały FMIC, wydech 60mm przelot, większe wtryki - 370cc, SMT6: Mitch (P10 2.0 wielopunkt) - wałek ssacy z GT, zapłon na 18*, wywalona zwerzka z seryjnej puszki oraz EGR: Bannan (200Sx S14) - wydech 2,5" przelotowy by Grabowski, pompa walbro 255Hp Vs. Serja: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 20 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 Czester (Silvia S12'86 1,8 8V Turbo) - T28 @ 1bar, mały FMIC, wydech 60mm przelot:prawie.....jak s14 buhehhehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 20 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2006 prawie zywiec :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adams Opublikowano 21 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2006 ale tak serio to ta s12 przynajmniej na papierze wyglada imponujaco - przy tym chyba 1100 wagi... NICE :roll: powinna juz zaginac niejedno calkiem mocne autko! oby wiecej takich nissankow :!: zato im minus zdziwil mnie moment s14nastki - ze zmienionym wydechem jest nadal gorsza od serii. kolejne meandry polskiego tuningu :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi