Gość greg76 Opublikowano 21 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2006 miezryles swoj :?: bo jestem ciekaw twojego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 21 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2006 Seryjnie S14 (nie A) nie spotkałem sięzeby miały więcej jak 240Nm... Najbliżysz seri to chyba Jest 200SX Suchara - całkowicie nowy dolot, duzy IC i ma 238NM i 196KM. Bannana bije serje na głowe i to strasznie ! ! ! S14a mają nieco luźniejsze wydechy jak gole S14 więc myślę że mogą mieć w seri te deklarowane przez producenta 200KM a moment jak będzie 250 - to nalezy się super mega hiper cieszyć Ps. Adamus czy dla Ciebie 45KM z wydechu to mały przyrost mocy :?: :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 21 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2006 no chlopaki ladne wykresiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 21 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2006 Haha dziękujemy Jak dobrze pójdzie to ja dzisaj swój zamieszczę... Tak po ulicy z rana się poslizgalem i wystroiłem fure do 3500 obr.min z AFR w przedziale 14,7-15 będzie malutko palić, a na homowni zrobie odpowiednią korekte przy dawaniu gazu do deski zeby na bogato szło i mozliwie jak najwięcej KM wyszło Niech no Maciek tylko dotrze na hamownie i mi ją uruchomi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SPEEDY Opublikowano 21 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2006 :roll: No to Coobcio czekamy na twój wykresik,oj czekamy :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adams Opublikowano 21 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2006 Ps. Adamus czy dla Ciebie 45KM z wydechu to mały przyrost mocy :?: :twisted: tyci tyci to jest piekne ze w seryjnych 200sx'ach zmiana wydechu daje fantastyczne wyniki! mowiles ze wydech na s14a jest mniej restrykcyjny? czy nie sa one identyczne oprocz tego ze s14a ma 2 caty a nie jeden jak w s14?? a co do nietrzymania serii, wpadlem pewien czas temu na: TEN ARTYKUL jak widzisz na papierze trzyma i z wydechem mocno serie przebija. ale to nie potwierdza zadnej reguly. coz... za tydzien/dwa zmierze swojego i mam nadzieje ze sie nie wqrze :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 21 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2006 Suchar meirzył swoją S13 z SR20DET, z duzym FMIC, pompa walbro, stożkowy filtr poweitrza i mu wypluło 196KM oraz 238Nm - jak widać mało ciekawe przyrosty jak na tyle roboty +5KM i 2Nm... Ps. ja się mierze i hamuje w poniedzialek dopiero, myślę że mocy będzie mniej jak za dawnych dobrych czasów N/A (teraz kolektor mam 4-1...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 22 Stycznia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2006 jak chcesz to ci sprzedam tanio 4-2-1 chyba ze ktos inny moze chce wylapac :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 23 Stycznia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2006 DZiś pierwszy raz dorwałem się do laptopa i Męczyłem Makćka o kolejne probny na hamowni... Po ok 20. probach udało mi się wystroić dodatkowe 11KM i 11Nm po więcej info tutaj: http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?p=142118#142118 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 moze wybierze sie ktos w przyszlym tyg do Macka na pomiar :?: teraz nie moge sie do niego dodzwonic ale bede go jeszcze atakowal i chce sie z nim umowic na jakis dzien. jesli ktos chetny to tez wspomne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 1 Lutego 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 Ja będe jechał, Kivi bezie jechał, pewien PUG 206 GT i moze jeszcze ktoś się znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 1 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2006 to dobrze :!: od razu bede mogl reklamowac uslugi w razie niesprzyjajacego wyniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dragon Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 Ja tez chetnie bym sie przejechal na hamownie z wami To ilu by nas juz bylo???Mi termin 20 styczen o 18 pasuje,ale gdzie trzeba byc?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dragon Opublikowano 9 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2006 f*ck!!! chodzilo mi o luty oczywiscie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi