Gość Martinlew87 Opublikowano 21 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2016 Witam mam do kupienia taki oto model http://olx.pl/oferta/nissan-almera-tino-1-8-b-g-sekwencja-zarejestrowany-CID5-IDfHr2X.html#7cea146c57;promoted zastanawiam się czy to dobry wybór ? martwi mnie to branie oleju , przebieg spory ale znajomy jeździł nim i mówi że wszystko spoko. to ma być mój 1 samchód więc pytam o rade cena 6100 i zimowe opony pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
volteq Opublikowano 23 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2016 (edytowane) Dzień dobry wszystkim. Zdecydowałem się na zakup Tino 2003r, 1.8 benzyna, co okazuje się nie jest prostym zadaniem. Pytam wszem i wobec czy ktoś z forumowiczów ma aktualnie do sprzedania tegoż Nissana? Pozdrowienia. EDIT: Nieaktualne. Właśnie nabyłem pierwszego nissana w karierze Edytowane 27 Maja 2016 przez volteq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mirekg9 Opublikowano 19 Lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 Zapraszam -- http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/104128-tino-22-dci-2003r/ Ogłoszenie nieaktualne, gdyż TINKA --- SPRZEDANA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bocian Opublikowano 1 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2016 Witam. Mam okazję kupić tino 2003 2.2 dci 136km przebieg 250. Gościu tylko mnie uprzedza że po postoju długim lub po odpaleniu ma drugi dzień, trzeba przytrzymwc na wyszych obrotach chwile bo gaśnie. Co może być nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szuli Opublikowano 14 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2017 Cześć ! Mam mały problem. Przymierzam się do kupna Nissana Almery Tino z silnikiem 1.8, 114km, jak ze wszystkim są dobre i złe opinie. Czytałam artykuły dotyczące usterek związanych z czujnikiem położenia wału korbowego i łańcuchem rozrządu oraz, że auto z takim silnikiem pobiera sporo oleju. Nie chciałabym wpakować się w samochód, który zaraz mi padnie i będzie wymagał dużej kosztownej naprawy ponieważ na to mnie najzwyczajniej nie stać w chwili obecnej. Czy może ktoś doradzić i powiedzieć, czy te silniki są rzeczywiście takie tragiczne jak je opisują ? Z góry dziękuje za pomoc. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumis_81 Opublikowano 22 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2017 Kupiłem Tino 1,8 z 2005 roku w listopadzie 2016 i od tamtej pory oprócz wymiany oleju i filtrów i czyszczenia klimatyzacji nie wiecej nie robiłem. Dla rodziny 2+2 samochodzik w sam raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and2352 Opublikowano 26 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2017 Witam.Wpadła mi w oko taka tinka https://sprzedajemy.pl/nissan-almera-tino-2-2-di-bartoszyce-6bea9f-nr54333239 Co myślicie?Na co zwrócić uwagę podczas oględzin?Jak wyglada sprawa rozrządu? Z góry dziękuję z pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek2408 Opublikowano 26 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2017 Odpuść kolego moim zdaniem w tej cenie i diesel to zły pomysł . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek77 Opublikowano 4 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2019 (edytowane) Dzień dobry. Żona znalazła Tino https://allegro.pl/ogloszenie/nissan-almera-tino-1-8-bardzo-zadbany-8380616183? W tym wypadku sprzedający zgodził się na 4600 z darmową dostawa pod dom lawetą. Na pewno chcemy benzynę. Na pewno Tino ale nie wiem czy nie warto szukać młodszego od tego? Czym się kierować w wyborze? Nie jestem znawcą motoryzacji. Przedział 5000-6000pln Czy warto kupować roczniki 2000? Dlaczego wszystkie oferty tego rocznika maja o wiele niższe przebiegi od tych które są młodsze? Nie zależy mi na nowościach komputerach choć przyznam szczerze że lubię design. Musi być ładne, jasne przestrzenne wnętrze. To znalazłem w tince. Jednak teraz który rocznik? Lepiej starszy a mniejszy przebieg czy z większym przebiegiem a młodszy rocznik? Lepiej z komisu od handlarza czy osoby prywatnej która zna od podszewki historie auta? Edytowane 4 Września 2019 przez Wojtek77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi