VQPower Opublikowano 29 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Października 2006 no chlopaki jeszcze nic straconego. kupie chyba nastepna maxime w tej samej budzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 W automacie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 30 Października 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 W automacie ? manual czarna ale bez skory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WOJTUSMAXIMUS02 Opublikowano 30 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2006 no tak wacu bedzie mial teraz dwie maximy poddomem ,,,normalnie pultora goscia ,,,, :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość psujaut Opublikowano 4 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2006 no tak wacu bedzie mial teraz dwie maximy poddomem ,,,normalnie pultora goscia ,,,, :wink: :shock: jak to dwie to nie chce już sprzedawać :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WOJTUSMAXIMUS02 Opublikowano 5 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 no narazie dwie maja byc z tego co wiem ,ale w chwili obecnej sa poszukiwania tej drugiej :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość J3 Opublikowano 5 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 Amerykanscy bracia - orientujecie sie moze czy to bedzie pasowac http://www.nissan-parts.com/Merchant2/merc..._Code=A33-769B3 do europejskiej A33? Z gory dzieki za info :] Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Opublikowano 5 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 Ja sie nie orientuje czy beda pasowaly :sad: ale skorzystam z okazji i sie pochwale Ja mam w A32 cos takiego:...........tylko nie patrzcie na zasmiecone dywaniki i dziurawego buta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 5 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 oo qr**. ja szukalem do swojej i za grzyba nie moglem dorwac. gdzie to kupiles?? maja kolor bezowy badz jasna kawe?? [ Dodano: Nie 05 Lis, 2006 ] Amerykanscy bracia - orientujecie sie moze czy to bedzie pasowac http://www.nissan-parts.com/Merchant2/merc..._Code=A33-769B3 do europejskiej A33? Z gory dzieki za info :] Pozdrawiam. moze nie pasowac. jesli szukasz czegos do swojej maximki na amerykanskich stronach to patrz na infiniti I30 (rocznik 00+) i I35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylson Opublikowano 5 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 Fajne masz te buty Gdzie takie sprzedaja Ps. Wacu edytuj post bo sie forum rozjechalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość psujaut Opublikowano 5 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 o maxi dbasz kosztem samego siebie --jestem pełen podziwu zimą to będzie ciężko i w nogi zimno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Opublikowano 5 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 Spokojnie, to byly buciki na sezon letni Sami przeciez wiecie ze lipiec w tym roku byl goracy, wiec musialem zrobic dodatkowa wentylacje. kolor tylko taki jak u mnie.... jest to nierdzewka. Kupic to ciiezko bylo....dlatego sam zrobilem model pozniej koles mi to wycial , a napis jest wypiaskowany. Calosc kosztowala mnie cos ponad 100zł za 4 sztuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 5 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 ok jzu wiem o co biega. ja bym sie pisal na cos takiego ile kolega by chcial za kolejny komplet 4szt?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Opublikowano 5 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 oo qr**.ja szukalem do swojej i za grzyba nie moglem dorwac. gdzie to kupiles?? maja kolor bezowy badz jasna kawe?? A juz wiem chyba Wacu o co Ci chodzilo z tym kolorem. Myslales ze to jest cala listwa razem z plastikiem ?? To jest sama blacha.....pozniej je kleilem klejem elastycznym do orginalnych listw tych plastikowych. Pewnie ze da rade zalatwic ........ zorientuje sie ile to bedzie kosztowalo i dam znac Tyle ze nie wiem ile by Cie przesylka kosztowala. Musimy jeszcze sprawdzic czy ta plastikowa listwa jest tak sam w wrsji EURO i USA. Butryna Maxima jezdzi 40Km od Czestochowy, wiec z tym nie bedzie problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość psujaut Opublikowano 5 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 :shock: świetna robota gratuluję pomysłu i jakości wykonania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Opublikowano 5 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 psujaut !!! Ty juz pomalu bierz sie za wykrecanie licznika, mam nadzieje ze pierscionki beda pasowaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 5 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 oo qr**.ja szukalem do swojej i za grzyba nie moglem dorwac. gdzie to kupiles?? maja kolor bezowy badz jasna kawe?? A juz wiem chyba Wacu o co Ci chodzilo z tym kolorem. Myslales ze to jest cala listwa razem z plastikiem ?? To jest sama blacha.....pozniej je kleilem klejem elastycznym do orginalnych listw tych plastikowych. Pewnie ze da rade zalatwic ........ zorientuje sie ile to bedzie kosztowalo i dam znac Tyle ze nie wiem ile by Cie przesylka kosztowala. Musimy jeszcze sprawdzic czy ta plastikowa listwa jest tak sam w wrsji EURO i USA. Butryna Maxima jezdzi 40Km od Czestochowy, wiec z tym nie bedzie problemu ksztalt wyglada tak samo. jednakze moje nie maja gladkiej powierzchni btw. dowiedz sie ile za listwy i za wysylke. kasa gotowa juz czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość psujaut Opublikowano 5 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 psujaut !!! Ty juz pomalu bierz sie za wykrecanie licznika, mam nadzieje ze pierscionki beda pasowaly :grin: :grin: nic się nie martw jak tylko dostanę to rozkręcę i po wszystkim zrobię fotki :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Opublikowano 5 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2006 O te wystepy Ci chodzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 6 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 tak. dokladnie o te Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość J3 Opublikowano 6 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2006 Hm.. no niezle to wyglada aczkolwiek bardziej bym obstawial za tymi z US Maxi. Zlobienie bardziej mi lezy;) Wacu, ciekawe czy I30 ma takie same wymiary jak Maxi. Bo na cholere mi napis INFINITI na progach skoro jezdze Nysa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Opublikowano 7 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 ok jzu wiem o co biega.ja bym sie pisal na cos takiego ile kolega by chcial za kolejny komplet 4szt?? komplet 4szt 110zł ....jeszcze tylko sie musze dowiedziec o przesyke do USA. CHyba ze ktos sie orientuje ?? (Bede za chwile rozmawial z Butrynem ....moze on cos wie Jesli chodzi o napis, to mozemy zrobic jaki chcesz. Jesli ktos jeszcze chetny to pisac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dylson Opublikowano 7 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 Jesli chodzi o napis, to mozemy zrobic jaki chcesz. A carisma 1.9TD tez moze byc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Opublikowano 7 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 Nie ma problemu tylko musimy wymiary sciagnac z Twojej Carismy A tak powaznie mowiac to kupilbys jakiegos Nissana, najlepiej oczywiscie Maxime to nie byloby problemu z napisem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 7 Listopada 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2006 mnie odpowiada ten napis co ty masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi