VQPower Opublikowano 19 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 eno za***iste listwy ,tylko dobry klej naruchac ,....a silikonu w zadnym razie niedawaj ,,,,z czasem pusci .....to trzeba jaki dwuskladowy klej ,,,,,jak bedziesz mial czas to podjedziemy do HOME DEPOT ,albo LOWE'S ,,TAM MAJA ROZNE KLEJE I DOWSZYSTKIEGO TO SIE DOBIERZE ODPOWIEDNII//... hehe dobre. to co robisz jutro?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WOJTUSMAXIMUS02 Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 No panie jutro kasiore pasuje natrzepac ,,,,,bede w Barington robil ...tak ze kolo 6 PM .......mysle ze bede u tobie i podjedziemy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 "No panie jutro kasiore pasuje natrzepac " " tylko dobry klej naruchac " Hehe Wojtek ! dobrze ze nie jestes "polskim politykiem" bo by Cie za te slowka w gazetach opisywali A slyszeliscie jaki jest teraz nowe haslo Samoobrony ? Ruch.ć, jeb.ć, NIC SIĘ NIE BAĆ !!! Sory za malego OT A co do klejenia listw to proponuje taki klej coby sie w razie czego dalo listwy oderwac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość psujaut Opublikowano 19 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2006 A co do klejenia listw to proponuje taki klej coby sie w razie czego dalo listwy oderwac a ja już chciałem zaproponować klej do wklejania szyb czarny i jak skleji to na dobre --klejiłem listwt boczne do auta i za nic nie chciały się oderwać :diabel2: na przykład : http://www.allegro.pl/item150236596_klej_d...lko_.html#photo http://www.allegro.pl/item150760173_klej_d...ych_.html#photo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 20 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 kupilem klej dwuskladnikowy. przykleilem i oto efekty. jeszcze nie na aucie bo mi sie leciec na dol nie chcialo hehe PS. podziekowania dla szalonego za listwy (masz pw i odpisz mi please) i dla wojtka przy doborze kleju i nie tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Opublikowano 20 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2006 NO PIEKNIE to wyglada !!! :one: Teraz w stanach to bedzie tylko jedna Maximka jezdzila z tak pieknymi progami Wacu Czytalem pw ...wieczorem Ci odpisze jak wroce z pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 30 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 ok a oto dlugo oczekiwane przez Was foty. TYL PRZOD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WOJTUSMAXIMUS02 Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 poprostu zajebioza pieknie sie prezentuja ,,,teraz nic tylko pielegnowac zeby niezmatowialy,,... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 Wojtus szybki jestes ;P chcialem pierwszy cos napisac Faktycznie pieknie wygladaja....a zmatowiec napewno nie zmatowieja bo sa z dobrej nierdzewki...jedyne co to trzeba uwazac zeby nie wycierac w nie butow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość psujaut Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 :zdziw: łooowwww super naprawdę masz talent Szalony no i Wacu teraz w stanach zasłynie a Ty Szalony zrobisz kokosy jak się zamówienia posypią :diabel: :sylwester: [ Dodano: Sob 30 Gru, 2006 11:30 ] :diabel2: ale zobaczcie w stanach też mają dziury w jezdni :diabel2: :sylwester: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaca V6 Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 za***iscie to wygląda, powaga, ja chyba nie będe czekał aż będe w Częstochowie tylko zapakuje w jaką paczke swoje stare nakładki na progi i wysyłam do Marcina, na wzór, też takie chce mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Opublikowano 30 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2006 :oops: :oops: dzieki chlopaki dzieki Wacu teraz w stanach zasłynie a Ty Szalony zrobisz kokosy jak się zamówienia posypią :diabel: :sylwester: licze na to ja chyba nie będe czekał aż będe w Częstochowie tylko zapakuje w jaką paczke swoje stare nakładki na progi i wysyłam do Marcina, na wzór, też takie chce mieć Nie ma sprawy Jacku....przyslij mi jak mozesz zdjecia swoich listew, to sobie obczaje. Jak przyslesz mi to zlapie sobie wymairy i zrobie model i Ci na drugi dzien moge odeslac ....no chyba ze nie bedzie Ci zaleazalo to wysle juz z nakladkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _Pablo_ Opublikowano 31 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2006 Wacu teraz w stanach zasłynie a Ty Szalony zrobisz kokosy jak się zamówienia posypią :diabel: :sylwester: licze na to To może ja sobie szczelą u siebie?? dało by radę i cena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Opublikowano 2 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 To może ja sobie szczelą u siebie?? dało by radę i cena? W piatek na spocie zrobimy pomiary i wstepny kosztorys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _Pablo_ Opublikowano 3 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2007 W piatek na spocie zrobimy pomiary i wstepny kosztorys i obgadamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZECHu Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 Moze ktos kupowal dywaniki z allegro do maximki? mozecie kogos polecic? (czasem sprzedawcy sprzedaja uniwersalne i niechcialbym sie rozczarowac) Pozdrawiam [ Dodano: Czw 25 Sty, 2007 22:16 ] Jeszcze jedno male pytanie, jak Wam sie podoba taki grill? http://allegro.pl/item158503154_atrapa_gri..._1995_2000.html moze ktos takowy posiada i ma fotke? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szalony Opublikowano 25 Stycznia 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2007 Tez nad nim kiedys myslalem ...ale kupilem na ebayu ...moim zdaniem ciekawszy Jak tylko paczka dojdzie to sie pochwale A jesli chodzi o dywaniki, to mozesz sobie moje przymiezyc, mam 2 komplety ...letnie i zimowe :027: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość J3 Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Listwy dojechały. Podziękowania dla Waca i Osy!!! Sorry za bałagan ale spadł śnieg i kurcze wszystko jest wymazane :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi